בגלל שהיא חברה של הדר נראה לילמה אור חטף סיבוב על אמילי?
תודה גזריקובגלל שהיא חברה של הדר נראה לי
אור שחקן גדול הוא גורם בכוונה לריב כי יודע שריב מושך מצלמות..בריון קטן ומגעילתודה גזריקו![]()
עכשיו אור סיפר שהיה איזה תאקל בבוקר בזמן ההתארגנות ,שהיא דיברה אליו לא יפה והוא אמר לה משהו כמו "פתחת את הפה " ושהיא מוסתת...למה אור חטף סיבוב על אמילי?
מה קרה היא לא קדה בפניועכשיו אור סיפר שהיה איזה תאקל בבוקר בזמן ההתארגנות ,שהיא דיברה אליו לא יפה והוא אמר לה משהו כמו "פתחת את הפה " ושהיא מוסתת...
אבל כנראה שזה לא האישיו עצמו , קרו דברים לפני ומעבר שגרמו להם לדבר בעצבנות אחד לשני
כי היא לא סוגדת לו כמו כל דיירי הביתעכשיו אור סיפר שהיה איזה תאקל בבוקר בזמן ההתארגנות ,שהיא דיברה אליו לא יפה והוא אמר לה משהו כמו "פתחת את הפה " ושהיא מוסתת...
אבל כנראה שזה לא האישיו עצמו , קרו דברים לפני ומעבר שגרמו להם לדבר בעצבנות אחד לשני
לפני ההדחה של לירון, אמילי עשתה שיחה לעידן שהיא כבר לא יכולה להבליג לאורית שהיא פוגעת בחברים שלה, ומנסה להשחיר אותם בשיחות.למה אור חטף סיבוב על אמילי?
אבל אני חושבת שהוא יודע שהיא לא מסתדרת עם אורית, לא?לפני ההדחה של לירון, אמילי עשתה שיחה לעידן שהיא כבר לא יכולה להבליג לאורית שהיא פוגעת בחברים שלה, ומנסה להשחיר אותם בשיחות.
אמילי אמרה לו שכשהיא מדברת על זה עם אורית, אז אורית לא נותנת לה להשחיל מילה, וככה יוצא שאמילי רק מהנהנת לאורית, כאילו מסכימה עם מה שאורית אומרת.
וזה מעצבן את אמילי מאוד, והיא החליטה להתרחק.
אור כמובן קלט את זה, למרות שההדחה של לירון קצת טשטשה אבל אחרי שהאבק שקע, אור חזר להתעסק בזה.
הוא הרי בהיסטריה להחזיק קצר את חיילי החונטה שלהם, ולגייס כמה שיותר
אז כשיש עריקה כמו אמילי, הוא נכנס ללחץ.
אמילי היא היחידה שהבינה את הרמז בהדחת לירון - ההתנהגות הזאת דוחה את הצופים.אבל אני חושבת שהוא יודע שהיא לא מסתדרת עם אורית, לא?
כן הוא לא טיפש אבל לא ראיתי שהיא מתרחקת ממנואמילי היא היחידה שהבינה את הרמז בהדחת לירון - ההתנהגות הזאת דוחה את הצופים.
וזה מקרין גם על אור, שמתנהג בדיוק כמותן.
ההתרחקות של אמילי מאורית כמוה כהתרחקות מאור, כלומר נובעת מאותן סיבות.
אור לא טיפש, הוא מבין את זה אבל ההכחשה חזקה ממנו.
יש דברים שלא מתבדחים עליהם כמו שיער חתיכי ושופע.עד סוף העונה .... עידן...
יקריח מעצבים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.