** שרשור צוהריים - היום ה-18 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רות 1234

Well-known member
ניסיתי לשכנע את עצמי שאני מפספסת משהו, שאני טועה בשיפוט הראשוני שלי, אבל לא הצלחתי: להפך, רק מתחזקת דעתי שעידן צנון מארץ הצנוניות, משעמם, מטיף מוסר, מתנשא, אפיפיור בעיני עצמו, חצי יום במיזמוזים עם אמילי (צנונית בפני עצמה) וחצי יום סגידה מביכה והתחנפות לאורית. פעמיים שלוש בימים האחרונים שמעתי אותו קובע בגאונות הדור שסיגריות זה מוצר צריכה בסיסי, כמו אוכל, לכן אין מה לקצץ בזה. איזה דביל. מי שלא מתאים לו להפחית בכמויות עישון כשיש תקציב בסיסי וכו' - מוזמן לא להיכנס לאח הגדול. פשוט מאוד.

אחמאודגדול

Well-known member
ניסיתי לשכנע את עצמי שאני מפספסת משהו, שאני טועה בשיפוט הראשוני שלי, אבל לא הצלחתי: להפך, רק מתחזקת דעתי שעידן צנון מארץ הצנוניות, משעמם, מטיף מוסר, מתנשא, אפיפיור בעיני עצמו, חצי יום במיזמוזים עם אמילי (צנונית בפני עצמה) וחצי יום סגידה מביכה והתחנפות לאורית. פעמיים שלוש בימים האחרונים שמעתי אותו קובע בגאונות הדור שסיגריות זה מוצר צריכה בסיסי, כמו אוכל, לכן אין מה לקצץ בזה. איזה דביל. מי שלא מתאים לו להפחית בכמויות עישון כשיש תקציב בסיסי וכו' - מוזמן לא להיכנס לאח הגדול. פשוט מאוד.
אני לא מסכימה. עידן בסך הכל מנסה להיות לטובת כולם, התאומים חושבים רק על עצמם. יש לו לעיתים התנהגות צבאית כי הוא רק הגיע משם, אבל הכוונות שלו טובות וטהורות. והוא צודק במה שהוא אומר, התאומים ילדותיים וחושבים רק על עצמם, מה לעשות שהאמת כואבת. "הסגידה" לאורית, זה כי יש לו עקרונות של כיבוד מבוגרים, גם אם הוא לא מסכים איתה, הוא מדבר איתה על זה, הוא לא אדם בריון ולא מתלהם... וגם, רק מי שמעשן יכול להבין את ההתמכרות, לצערי זה שווה לאוכל בסיסי, וממש לא שווה למותרות כמו גרנולה וקולה, אין מה לעשות, התמכרות זאת התמכרות ולא, התמכרות למתוקים וקולה זה לא אותו דבר. עידן אדם ישר.

lady mahvat

Well-known member
אני לא מסכימה. עידן בסך הכל מנסה להיות לטובת כולם, התאומים חושבים רק על עצמם. יש לו לעיתים התנהגות צבאית כי הוא רק הגיע משם, אבל הכוונות שלו טובות וטהורות. והוא צודק במה שהוא אומר, התאומים ילדותיים וחושבים רק על עצמם, מה לעשות שהאמת כואבת. "הסגידה" לאורית, זה כי יש לו עקרונות של כיבוד מבוגרים, גם אם הוא לא מסכים איתה, הוא מדבר איתה על זה, הוא לא אדם בריון ולא מתלהם... וגם, רק מי שמעשן יכול להבין את ההתמכרות, לצערי זה שווה לאוכל בסיסי, וממש לא שווה למותרות כמו גרנולה וקולה, אין מה לעשות, התמכרות זאת התמכרות ולא, התמכרות למתוקים וקולה זה לא אותו דבר. עידן אדם ישר.
עידן בעד עידן כי הוא צריך ניקוטין
עידן בעד אורית כי הוא לקקן.
להיות סוג של בריון אפשר גם בשקט

Messier41

Active member
בקשר לאמילי העלבת את הצנונית...

איבונה3

Well-known member

טוויגיי

Well-known member
הדר עברה לעידן אותן מילים שאמרה לבן תחילת עונה ''אתה ערכים .. אינטלקטואל ...רמה גבוהה ...''
מה קרה מרגישה החבל מתהדק לה על הצוואר? בחורה עורמה

GALxp

Well-known member
בטטת שמועה:
25.07% עידן
16.43% אור
13.87% פרידה
7.33% הדר
5.19% קורל
4.79% דני
4.45% אמילי
3.84% אורית
3.72% חיים
3.61% יהב
2.71% נועם
2.06% בן
1.93% ברק
1.68% יוסי
1.44% עינב
1.16% דנה
0.7% תום

טוויגיי

Well-known member
בטטת שמועה:
25.07% עידן
16.43% אור
13.87% פרידה
7.33% הדר
5.19% קורל
4.79% דני
4.45% אמילי
3.84% אורית
3.72% חיים
3.61% יהב
2.71% נועם
2.06% בן
1.93% ברק
1.68% יוסי
1.44% עינב
1.16% דנה
0.7% תום
יופי שימשיך ככה בצמרת וכל השאר כמו זנב ארוך אחריו

ותום 0 :ROFLMAO:

אחמאודגדול

Well-known member
בטטת שמועה:
25.07% עידן
16.43% אור
13.87% פרידה
7.33% הדר
5.19% קורל
4.79% דני
4.45% אמילי
3.84% אורית
3.72% חיים
3.61% יהב
2.71% נועם
2.06% בן
1.93% ברק
1.68% יוסי
1.44% עינב
1.16% דנה
0.7% תום
עידן הנסיך ימשיך להיות בצמרת כמו שמגיע לו.

lady mahvat

Well-known member
אני מבינה שעידן מינה את עצמו לאחראי תקציב לעד
ורק מי שעידן חפץ (אורית) ביקרו יקבל את מה שהוא רוצה ו/ או ידע להסביר את עצמו בצורה שתהיה מקובלת על עידן לפעם הבאה.

לא יכולה לסבול אותו
וסליחה מראש, ביחד ננצח וזה.

יונתנסקי

Well-known member
עד שפעם ב-1000 שנה מנסה להיכנס ל- 26
זה מה שאני מקבלת.
לפחות בערוצי ספורט יש יותר כיף

קבצים מצורפים

• דלתות.png
    דלתות.png
    1.3 MB · צפיות: 1
מצב