אמרו לפני העונה שלא יספרו ימים כי זה מזכיר את ספירת ימי השבי של החטופיםשמתם לב ששינו בסרגל למטה מ״יום X” לתאריך?
איזה לייב מעניין האשמתם לב ששינו בסרגל למטה מ״יום X” לתאריך?
אני לא מסכימה. עידן בסך הכל מנסה להיות לטובת כולם, התאומים חושבים רק על עצמם. יש לו לעיתים התנהגות צבאית כי הוא רק הגיע משם, אבל הכוונות שלו טובות וטהורות. והוא צודק במה שהוא אומר, התאומים ילדותיים וחושבים רק על עצמם, מה לעשות שהאמת כואבת. "הסגידה" לאורית, זה כי יש לו עקרונות של כיבוד מבוגרים, גם אם הוא לא מסכים איתה, הוא מדבר איתה על זה, הוא לא אדם בריון ולא מתלהם... וגם, רק מי שמעשן יכול להבין את ההתמכרות, לצערי זה שווה לאוכל בסיסי, וממש לא שווה למותרות כמו גרנולה וקולה, אין מה לעשות, התמכרות זאת התמכרות ולא, התמכרות למתוקים וקולה זה לא אותו דבר. עידן אדם ישר.ניסיתי לשכנע את עצמי שאני מפספסת משהו, שאני טועה בשיפוט הראשוני שלי, אבל לא הצלחתי: להפך, רק מתחזקת דעתי שעידן צנון מארץ הצנוניות, משעמם, מטיף מוסר, מתנשא, אפיפיור בעיני עצמו, חצי יום במיזמוזים עם אמילי (צנונית בפני עצמה) וחצי יום סגידה מביכה והתחנפות לאורית. פעמיים שלוש בימים האחרונים שמעתי אותו קובע בגאונות הדור שסיגריות זה מוצר צריכה בסיסי, כמו אוכל, לכן אין מה לקצץ בזה. איזה דביל. מי שלא מתאים לו להפחית בכמויות עישון כשיש תקציב בסיסי וכו' - מוזמן לא להיכנס לאח הגדול. פשוט מאוד.
עידן בעד עידן כי הוא צריך ניקוטיןאני לא מסכימה. עידן בסך הכל מנסה להיות לטובת כולם, התאומים חושבים רק על עצמם. יש לו לעיתים התנהגות צבאית כי הוא רק הגיע משם, אבל הכוונות שלו טובות וטהורות. והוא צודק במה שהוא אומר, התאומים ילדותיים וחושבים רק על עצמם, מה לעשות שהאמת כואבת. "הסגידה" לאורית, זה כי יש לו עקרונות של כיבוד מבוגרים, גם אם הוא לא מסכים איתה, הוא מדבר איתה על זה, הוא לא אדם בריון ולא מתלהם... וגם, רק מי שמעשן יכול להבין את ההתמכרות, לצערי זה שווה לאוכל בסיסי, וממש לא שווה למותרות כמו גרנולה וקולה, אין מה לעשות, התמכרות זאת התמכרות ולא, התמכרות למתוקים וקולה זה לא אותו דבר. עידן אדם ישר.
בקשר לאמילי העלבת את הצנונית...ניסיתי לשכנע את עצמי שאני מפספסת משהו, שאני טועה בשיפוט הראשוני שלי, אבל לא הצלחתי: להפך, רק מתחזקת דעתי שעידן צנון מארץ הצנוניות, משעמם, מטיף מוסר, מתנשא, אפיפיור בעיני עצמו, חצי יום במיזמוזים עם אמילי (צנונית בפני עצמה) וחצי יום סגידה מביכה והתחנפות לאורית. פעמיים שלוש בימים האחרונים שמעתי אותו קובע בגאונות הדור שסיגריות זה מוצר צריכה בסיסי, כמו אוכל, לכן אין מה לקצץ בזה. איזה דביל. מי שלא מתאים לו להפחית בכמויות עישון כשיש תקציב בסיסי וכו' - מוזמן לא להיכנס לאח הגדול. פשוט מאוד.
היא עוד תגנוב לך את ה אורמה נסגר עם הבחורה הזו, כל פעם שאני רואה אותה אני מרגישה צורך לשלם על מנוי כלשהו באתר כלשהו
צפה בקובץ המצורף 106969
היא אוהבת לרקוד ועושה מה בראש שלה...בין כל ההזויים שם היא הכי אמיתית והיא הפייבוריטית שלימה נסגר עם הבחורה הזו, כל פעם שאני רואה אותה אני מרגישה צורך לשלם על מנוי כלשהו באתר כלשהו
צפה בקובץ המצורף 106969
יופי שימשיך ככה בצמרת וכל השאר כמו זנב ארוך אחריובטטת שמועה:
25.07% עידן
16.43% אור
13.87% פרידה
7.33% הדר
5.19% קורל
4.79% דני
4.45% אמילי
3.84% אורית
3.72% חיים
3.61% יהב
2.71% נועם
2.06% בן
1.93% ברק
1.68% יוסי
1.44% עינב
1.16% דנה
0.7% תום
תרתי משמעיופי שימשיך ככה בצמרת וכל השאר כמו זנב ארוך אחריו
ותום 0![]()
כן נו זה פשוט כ''כ הולםתרתי משמע
עידן הנסיך ימשיך להיות בצמרת כמו שמגיע לו.בטטת שמועה:
25.07% עידן
16.43% אור
13.87% פרידה
7.33% הדר
5.19% קורל
4.79% דני
4.45% אמילי
3.84% אורית
3.72% חיים
3.61% יהב
2.71% נועם
2.06% בן
1.93% ברק
1.68% יוסי
1.44% עינב
1.16% דנה
0.7% תום
מה כל כך אמיתי בלנענע את התחת כל הזמןהיא אוהבת לרקוד ועושה מה בראש שלה...בין כל ההזויים שם היא הכי אמיתית והיא הפייבוריטית שלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.