Banshee2012
Well-known member
אני מקווה שסתיו תיכנס במקום מלאני ולא ישימו לב ברביעי
מישהו יודע איפה אפשר למצוא תקצירי פרקים של האח, או לפחות להבין את המחנות - מי נגד מי כרגע?צוהריים טובים
התחלתם לגלוש ואני לא רואה פה ים.
תתחילו להרגיע את הקללות כלפיי הדיירים! ואני מתכוונת גם לדיירים שהודחו.
גם שליחת דיירים ללבנון...WTF ?! איבדתם את זה לגמרי! ברח לכם מהראש באיזו תקופה אנחנו נמצאים?!
תתחילו לחשוב קצת לפני שאתם מוציאים את הבולשיט הזה מהמקלדת
הפעם רק מחקתי.
אבל אני עוקבת ורואה הכל
אם שוב אראה תגובות בסגנון הזה - תהיה פה חסימה לצמיתות ולא מעניין אותי באיזה גולש מדובר.
כותרות בטיימליין של האח די נותנות את התמונהמישהו יודע איפה אפשר למצוא תקצירי פרקים של האח, או לפחות להבין את המחנות - מי נגד מי כרגע?
הוא בכלל יצר אותה, ההורים שלה במקרה שם.עידן על אמילי: ״כמות הפעמים שבניתי אותה״
מה??????
שחצן ללא גבולות הבחור הזה
חוצפהעידן על אמילי: ״כמות הפעמים שבניתי אותה״
מה??????
שחצן ללא גבולות הבחור הזה
מישהו הכניס אותו לשם בפקודה?נשמע שהתגובות בחוץ גמרו את עידן
כמו שאמרתי מישהו שלחם בעזה ועבר דברים שעדיין טריים אין מה לחפש באח הגדול בטח לא תחת בן אדם ציני וחסר אחריות כמו עוז
יש מספיק דברים שהוא צריך להתמודד איתם
איך זה קשור למה שאמרתי?מישהו הכניס אותו לשם בפקודה?
הוא נבחר מתוך אלפים.
אף אחד לא נכנס לאח הגדול בניגוד לרצונו.
יש הלוך רוח בעיקא אצל הצעירים.
אם אתה לא מפורסם, אתה לא קיים.
מן הסתם, רובם המכריע עושה כלום אחד גדול עם הרבע שעה תהילה.
מישהו זוכר את דודו כהן מעפולה?
את הזוכים אנחנו בקושי זוכרים.
לכן זה פורמט הכי פופולרי בעולם.אמילי: הייתי רוצה שההורים שלי יהיו גאים במה שאני עושה פה.
שאלה רצינית
מה את עושה פה?
לא רק אמילי, באופן כללי, מה הם עושים בבית האח? מחפשים תרופה לסרטן, ממצאים תוכנית מהפכנית לשלום עולמי?
ישנים, אוכלים, רבים, מקללים, צורחים, בוכים, משלימים, עפים הביתה.
המון גאווה בעשיה
זה לא סותראיזה שקרן בראיון הזה, כשמעמתים אותו עם הבגרות שלה והתגובה למילים שהשמיע הוא אומר שהיא בוגרת ועזרה לו כשלא היו לו חברים בבית ולמד ממנה את זה אמר הפוך בראיון לכאן בידור שהוא עזר לה ושאין לה חברים ובנה אותה.
זה לא אבסלוטי, עדיין סותר גם אם ערוך, הוא מביע התנצלות כלפי ההורים שלה בשואו טיים. בראיון לישראל בידור זה לא נשמע שהוא מתנצל להפך משמיע טעון שהמשפחה שלו לא הייתה מתנהגת כך וזה שלהם. בטענות שלו בקטע הערוך שציטטתי באופן מדוייק הוא לא אומר שגם היא עזרה לו. אולי הזכיר בנפרד בראיון המלא. זה בסדר שמתנצל אבל רחוק מלשכנעזה לא סותר
גם הראיון בישראל בידור ערוך
הוא אומר אותם דברים
אני עזרתי לה כשהיה לה קשה והיא עזרה ל בתקופות הקשות שלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.