צוהריים טובים
תושבי הצפון - הלב איתכם
תושבי הצפון - הלב איתכם
ממי אני בעד!דייר/ת נכנס/ת ביום שבת
מקווה שויתרו על עידן מה שאומר שויתרו על גאיה
והיא תצא בשבת
ואולי זאתי שתכננו עליה מראש תיכנס
שכחתי את השם שלה
ואני אעשה גל
לא הבנתי: אמר לה עכשיו בפרצוף? (אני לא צופה). והוא בכלל מגעיל, עף על עצמו יותר מידי. לא סובלת אותו.יהב לקורלי: "קנאית, על גבול האובססיה"
זה היה כביכול בצחוק, אבל יצא הכי מגעיל שיש...לא הבנתי: אמר לה עכשיו בפרצוף? (אני לא צופה). והוא בכלל מגעיל, עף על עצמו יותר מידי. לא סובלת אותו.
אם הוא לא יעוף על עצמו מי יעוף עליו? הבחור עבר ילדות לא קלה, אבא מניגריה, לא נוכח. אמא יהודיה. ילדים בבית ספר שהציקו לו...כל הכבוד לו שהתגבר על כך והחל להאמין בעצמו וביכולותיו. טיפש הוא לא. מגעיל? ממש לא. אני אפרגן לו אם יגיע לגמר. העיני מי שיותר מגעיל ויותר עף על עצמו זה אור עם מבט המאפיונר שלו והסינג'ור של נושאי כליו. דני וחיים. דני, לא גאון הדור אבל איך חיים לא רואה למי הוא התחבר?לא הבנתי: אמר לה עכשיו בפרצוף? (אני לא צופה). והוא בכלל מגעיל, עף על עצמו יותר מידי. לא סובלת אותו.
יהב בולט ברהיטות שלו, באינטיליגנציה וגם יצא מהקיפאון משמיע את עצמו ומשוחרר יותר. גם אם מספר את סיפור חייו לכל בת והן בוכות כפי שעידן טען, גם אם לא רחב אופקים מי כן שם , למעט כמה בודדים עדיין, הוא מתרגם חד את אופי הנפשות הפועלות.כך גם התגובות שלו גם לגבי חיים, ההתנהלות שלו מול הבוטות הגסות והיריבות הבלתי מתפשרת של אור שמשובצת בקללות והכפשות ממש לא ראוייה להשמצה. אפשר לאהוב אפשר לא. אחרי שאורית עזבה אור שתק קצת"התאבל" כי הקרחנ'ה הושבתה. עכשיו חוזר לסורו ומנסה להגדיל את "מחנה" המסונג'רים שלו. אף אחד לא מעביר ביקורת לידו. אני מפרגנת לו.אם הוא לא יעוף על עצמו מי יעוף עליו? הבחור עבר ילדות לא קלה, אבא מניגריה, לא נוכח. אמא יהודיה. ילדים בבית ספר שהציקו לו...כל הכבוד לו שהתגבר על כך והחל להאמין בעצמו וביכולותיו. טיפש הוא לא. מגעיל? ממש לא. אני אפרגן לו אם יגיע לגמר. העיני מי שיותר מגעיל ויותר עף על עצמו זה אור עם מבט המאפיונר שלו והסינג'ור של נושאי כליו. דני וחיים. דני, לא גאון הדור אבל איך חיים לא רואה למי הוא התחבר?
צודקיהב לקורלי: "קנאית, על גבול האובססיה"
מה, להיות שניהם דיירים בבית האח????אמרתי לכם עידן נכנס עם אמא של אמילי
לא באמתמה, להיות שניהם דיירים בבית האח????
נפתחה בזכות עידןתכלס צריך איכשהו לנער את אמילי
קצת נעשתה פרינססה
לא רוצה לדבר עם אף אחד, לא רוצה להפתח לאף אחד,
בקצב הזה היא אוטוטו מתאחדת עם אמא שלה
תכלס צריך איכשהו לנער את אמילי
קצת נעשתה פרינססה
לא רוצה לדבר עם אף אחד, לא רוצה להפתח לאף אחד,
בקצב הזה היא אוטוטו מתאחדת עם אמא שלה
יותר מעניין יהיה להחזיר את אורית עם אמא של אמילי...האמת להכניס את עידן עם אמא של אמילי יהיה יותר מעניין מכל מה שקרה העונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.