פעם הייתי מצביעה לדני יותר, אבל מאז שנהיה "דוס"אור, צחי, עינב, דני, מלאני, אמילי\ נועם וקורלי
אני כבר מסתייגת ממנו. קצת.
פעם הייתי מצביעה לדני יותר, אבל מאז שנהיה "דוס"אור, צחי, עינב, דני, מלאני, אמילי\ נועם וקורלי
ולתקן את השפתיים המזעזעות? והגבות?פרידה צריכה ניתוח באף דחוף
חשבתי על זה כשאמרו שהאף שלה דומה לאף של זאב רווחולתקן את השפתיים המזעזעות? והגבות?
אי אפשר לתקן את השפתיים, חלק מהחומר נספג בגוף וחלק לא, זה יצור צורה עוד יותר מעוותת בסוףולתקן את השפתיים המזעזעות? והגבות?
רק כשהחומר יירד צריך לדאוג שהיא תבין לא להזריק שוב קי*י*ימטאי אפשר לתקן את השפתיים, חלק מהחומר נספג בגוף וחלק לא, זה יצור צורה עוד יותר מעוותת בסוף
יש לה שקע רציני באמצע השפה התחתונה מההזרקה זה מעוות את ההבעה שלהאי אפשר לתקן את השפתיים, חלק מהחומר נספג בגוף וחלק לא, זה יצור צורה עוד יותר מעוותת בסוף
הכל יחסי.צורחים כמו טווסים בייחום
מתנפלים כאילו לא אכלו שבוע
רק מלי יוצאת בלי לצרוח. צדיקה בסדום.
את רואה את המשקה של עינב? אז הפנינים האלה בתחתית זה BOBA@yalian
מה זה משקאות בובה?
נשמע מאוד טעיםאת רואה את המשקה של עינב? אז הפנינים האלה בתחתית זה BOBA
זה מטפיוקה
במקור זה תה עם חלב ופניני טפיוקה, ואז התחילו להוסיף לזה עוד דברים
אם ה'פנינים' טריות ועשויות טוב זה ממש טעיםנשמע מאוד טעים
על טפיוקה שמעתי אבל לא על מה שעושים איתה
ומה מוסיפים לזה? לתה עם החלב והכדורונים?אם ה'פנינים' טריות ועשויות טוב זה ממש טעים
וגם הכי סוגר את הפינה לזמנים האלה שאת קצת רעבה אבל בעצם צמאה,
כי את גם שותה וגם אוכלת את הפנינים
אפשר להוסיף כל מיני סוגים של ג'לי שככה עולים בקשית, סירופים בטעמים,ומה מוסיפים לזה? לתה עם החלב והכדורונים?
אפשר להוסיף כל מיני סוגים של ג'לי שככה עולים בקשית, סירופים בטעמים,
ביפן/קוריאה וכאלה אפשר גם שעועית אדומה (מתוק) - בארץ זה פחות תפס
תסתכלי באתר של B-FRESH, יש להם מלא משקאות כאלה גם בלי תה, עם פירות וכל מיני ריבת חלב וכאלה
קשה לו עם קריאטיביותמה כואב לעוז להפוך את זה למסיבת בריכה עם מוזיקה, תוכי, ומשחקי חברה סמי-אכזריים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.