איך איך לא הזמנת B-FRESH ?בגללם הזמנתי פרישייעק
בפרינציפ אני לא מזמינה מחברות שנותנות חסות בפח הגדולאיך איך לא הזמנת B-FRESH ?
קורה לכולנואני מודה
שצפיתי
בערוץ 26
כדי לדחיין את שטיפת הכלים
אבל עכשיו
אני הולכת
לשטוף
את הכלים
אני מודה
שצפיתי
בערוץ 26
כדי לדחיין את שטיפת הכלים
אבל עכשיו
אני הולכת
לשטוף
את הכלים
היא בטח תנסה להתחיל גם איתוהדר גיששה אצל פרידה … אם יש משהו עם דני… פרידה ענתה לה שזה לא הוייב…הדר התפלאה
הייתה מנסה בטוח אם הוא היה סובל אותההיא בטח תנסה להתחיל גם איתו
אני בכל זאת חושבת שהקהל מחליט מי מודח ולא ההפקהבשישי לפני ההדחה של אורית היה אולי הערב הכי מהנה בלייב העונה
אורית אור ודני רבו עם התאומים
אורית העוגה ועינב
עידן עלה לשיחה עם מלאני
אמילי אכלה סרטים עליהם
ולא היו צנזורים
מה עשה עוז?
הדיח את אורית יום אחרי יומיים אחרי את עידן ויומיים אחרי את ברק
מאז בית אבות עם צנזורים
אני ממש מסכים, ואני חושב גם שבעונות האחרונות פחות ופחות צופים מבוגרים צופים באח הגדול. ההפקה גם מלהקת יותר צעירים בתחילת שנות ה-20 לתוכנית ופחות חברה בגילאי 30, 40 ו-50 כמו בעונות הראשונות. אם יש דייר מבוגר בתוכנית כמו אורית, הסיכוי שלו לשרוד הדחות הוא לא גבוה כי אין קהל שיצביע לו. פרידה הכט, דנה רון, סער שייניפין, יוסי בובליל, ואפילו טל גלבוע היום לא בטוח היו שורדים את ההדחות. הקהל פשוט מעדיף משפיעניות ודוגמניות טיקטוק פוטנציאליותאני בכל זאת חושבת שהקהל מחליט מי מודח ולא ההפקה
אומנם אפשר שיעשו תרגילים כדי לבחור כך או אחרת
ההצבעות מנוהלות ע״י חברה חיצונית והמודח יכול לבקש
לבדוק את התוצאות.
ואולי אני תמימה ונח לי לחשוב כך.
בעונה נורמלית היו הדחות פעם בשבוע לפחות בתחילת העונה, מה היה הלחץ שלהם לעשות 3 הדחות תוך שבוע? שמתוכם ההדחה הכי כואבת ..בשישי לפני ההדחה של אורית היה אולי הערב הכי מהנה בלייב העונה
אורית אור ודני רבו עם התאומים
אורית העוגה ועינב
עידן עלה לשיחה עם מלאני
אמילי אכלה סרטים עליהם
ולא היו צנזורים
מה עשה עוז?
הדיח את אורית יום אחרי יומיים אחרי את עידן ויומיים אחרי את ברק
מאז בית אבות עם צנזורים
לאאת דרוקר העיפו מהערוץ. עונה באה אולי יהיה עורך חדש גם לאח גדול
עדיין לא העיפו, זה בתוכנית שלהם איך אמר:" הוא משדר עד שיוציאו אותו עם אלונקה" יש מאבקאת דרוקר העיפו מהערוץ. עונה באה אולי יהיה עורך חדש גם לאח גדול
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.