איזה יופי שויתרנו לגמרי על חוקי הפורמט, אפשר כבר לאפשר להם לראות טלויזיה ולהכניס להם טלפונים.אורית מקודם אמרה לאמילי שהזוגיות שלהם לא נראית טוב בחוץ או משהו בסגנון
אולי נפרדה ממנו בשביל הבחוץ
כן העבירה להם מלא מידעאיזה יופי שויתרנו לגמרי על חוקי הפורמט, אפשר כבר לאפשר להם לראות טלויזיה ולהכניס להם טלפונים.
משום מה, סבבה לי הדר. לא מצפה ממנה להיות קדושה. לגבי מראה חיצוני אני חושבת שהיא יפה . בעיניים בעיקר.
לא ככ מבינה למה ככ פופולרי הבוטוקס והחומצה. לא מבינה מה מסתירים שקורה ולמה כל היום פוקוס על שיחות הדר.
אבל משעממת היא לא.
נראה שהשיחה של מלאני איתה אז, עזרה לה מאוד לצאת מעצמה ולהתחבר לאחרים.
מעניין אם עידן יעשה כך במידה וישאר.
גם אני אוהבת להכיר יותר את חיים, עם המורכבויות שלו והצורך בשליטה. יותר מעניין מהקשקוש והזלזול בו כחביב.
שיעלב שיריב שיתמודד. זה עושה עניין ותוכן.
גם לי סבבה איתה וחושבת שיפה למרות הבוטוקס שפוגם, ראיתי תמונות שלה לפני. לא מחפשת שלמות אצלה וכן היא מעניינת בניגוד ללא מעט אחרים. לעומת אור עם ההשמצות והליכלוך הגס המחזורי בפה שלו, שנזקק תמיד לטרף בפה כדי לשחרר ארסיות . זה מוקצה מבחינתימשום מה, סבבה לי הדר. לא מצפה ממנה להיות קדושה. לגבי מראה חיצוני אני חושבת שהיא יפה . בעיניים בעיקר.
לא ככ מבינה למה ככ פופולרי הבוטוקס והחומצה. לא מבינה מה מסתירים שקורה ולמה כל היום פוקוס על שיחות הדר.
אבל משעממת היא לא.
נראה שהשיחה של מלאני איתה אז, עזרה לה מאוד לצאת מעצמה ולהתחבר לאחרים.
מעניין אם עידן יעשה כך במידה וישאר.
גם אני אוהבת להכיר יותר את חיים, עם המורכבויות שלו והצורך בשליטה. יותר מעניין מהקשקוש והזלזול בו כחביב.
שיעלב שיריב שיתמודד. זה עושה עניין ותוכן.
איזה דרך יש לו?צפה בקובץ המצורף 110120
מה פספסתי ??
הוא רמז לפרידה שלא כדאי לה להתאהב אם יבוא מישהו שהוא הטעם שלה…שתמשיך בדרך שלה לבדצפה בקובץ המצורף 110120
מה פספסתי ??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.