** שרשור צוהריים - היום ה-47 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

toyav

Well-known member
כל פעם שהדר מדברת עם אור אני מרגיש מושפל בשבילה, הוא כל הזמן עוקץ אותה וזורק לה היערות מביכות והיא לא שמה לו גבולות היא פשוט זורמת עם זה והפכה להיות צייתנית שלו, היא אפילו כבר לא מתערבת כמו שהוא ביקש מימנה.
ואיך זה מסתדר כל הפלירט הזה כשהיא מתגעגעת ליהב

svtar25

Well-known member
ראיתי שבטטה פרסם שהשיחה בין עידן לאמילי נגמרה לא טוב, אמילי אומרת : "מבלבל לי את המוח". ועידן עצבני.
נראה לי אמילי ממש לא הולכת להצביע לעידן. אין לה בעיה מהותית עם אורית. היא יכולה להתחבר אליה ולאור ושעידן ילך לדרכו.​

Christina 1001

Well-known member
עידן עושה שיחות לכולם - אל תצביעו לי 😅
תכלס, הוא רק רצה להיכנס לכמה שעות כדי לנסות לתקן את הרושם של הדוש מול אמילי, בינתיים לא הולך לו מי יודע מה.
עדיף לו שייצא לפני שיתחיל לנזול לו עוד נאום על הפער העצום שיש ביניהם, היא ילדה, הוא הרבה יותר בוגר ומנוסה ממנה.

svtar25

Well-known member
תכלס, הוא רק רצה להיכנס לכמה שעות כדי לנסות לתקן את הרושם של הדוש מול אמילי, בינתיים לא הולך לו מי יודע מה.
עדיף לו שייצא לפני שיתחיל לנזול לו עוד נאום על הפער העצום שיש ביניהם, היא ילדה, הוא הרבה יותר בוגר ומנוסה ממנה.​
לדעתי הדחייה באה אמילי, עידן בראיון עם לרר אמר שלא יגיד לה שאמר שהוא רווק, שצעקו לה שהוא לא מחכה לה. לרר חזר על השאלה על הרווק.
דבר שני לפי הסרטון מאתמול בערב אמילי הביאה לעידן את התמונה שלו, אמילי אמרה לעידן שעד אתמול התמונה הייתה ליד המיטה שלה ואחרי אתמול נכנסה לארון. אז אולי אמילי היא זאת שסיימה את הקשר ביניהם​

yalian

Well-known member
15:15 עוד סשן של פרידה מדברת על דני שכן או לא התחיל איתה באינסטה ושהיא לא הטעם שלו (סאבטקסט: גיז'דור)
קהל: עינב, מלי, יוסי

מיק83

Well-known member
המצב קשה שעידן מדבר עם קורלי??

זה מה שנשאר לו?

מצב
הנושא נעול.
למעלה