ראש גזר 2225577654
Well-known member
למי אכפת ממנו סתם נודניק אבל הנפילה שהיא הביאה אתמול הייתה שווה הישארות בתוכנית חבל שהודחהכבר לא רלוונטי אבל בכל זאת רציתי לכתוב שמלי לא אמרה שום דבר שמצדיק כזו התנפלות ועליהום ומה שסוויסה עשה לה זה בזוי
למי אכפת ממנו סתם נודניק אבל הנפילה שהיא הביאה אתמול הייתה שווה הישארות בתוכנית חבל שהודחהכבר לא רלוונטי אבל בכל זאת רציתי לכתוב שמלי לא אמרה שום דבר שמצדיק כזו התנפלות ועליהום ומה שסוויסה עשה לה זה בזוי
אוי הגלגול שלהלמי אכפת ממנו סתם נודניק אבל הנפילה שהיא הביאה אתמול הייתה שווה הישארות בתוכנית חבל שהודחה
שלוש מיליון פעם ראיתי את זה עד עכשיו זה הרגע הכי טוב בתוכנית בפער העונהאוי הגלגול שלה
אני מודה שראיתי את זה 3 פעמים בריפיט
זה היה קורע כ״כ צחקנו
היא גם לא בעד שיוויון בנטל.כבר לא רלוונטי אבל בכל זאת רציתי לכתוב שמלי לא אמרה שום דבר שמצדיק כזו התנפלות ועליהום ומה שסוויסה עשה לה זה בזוי
את זה לא ידעתי ולא שמעתי ובכל זאת…היא גם לא בעד שיוויון בנטל.
ראויה להתנפלות מבחינתי.
4:לחיים שלושה מצבי צבירה:
מתבכיין
מתופף
ממסז'
הוא לא מסוגלעידן, די להסביר שחרר!
הוא מת מפחד מאמא שלה. חייב לתת להם דרכה הסברים, אחרת הם יארבו לו ביציאה מהבית.למה עידן צריך את זה?
ל20 שניות ראו שהוא ניגש לדבר עם אמילי להסביר משהו וישר צנזור.אני בכלל רואה נסט
על מה אתם מדברים
גם לאח נמאס מההסברים שלו.ל20 שניות ראו שהוא ניגש לדבר עם אמילי להסביר משהו וישר צנזור.
גם אני רואה נסט ריק!אני בכלל רואה נסט
על מה אתם מדברים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.