** שרשור צוהריים - היום ה-50 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
תקשיבו ספיר בורגיל מבטלת חתונות סדרתית, היא ביטלה את החתונה עם האח של קולגה שלי, אחר כך עוד חתונה ועכשיו עם אברם. הבחורה, נראה פוחדת לנתחתן
למה להפיץ שקר 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

אם נכנסים לסטורי של שמועה עם כותרת קליקבייט רצוי להיכנס גם בפנים 🤦🏻‍♀️

מיק83

Well-known member
למה את חושבת שזה שקר. ידוע לך משהו?
כי זה שקר

האינסטגרם שלה היה חסום יומיים (בגלל פרו פלסטינים) ולא העלתה סטורי אז החלו להפיץ שטויות.. האינסטגרם השתחרר לה והיא העלתה סטורי בנושא החסימה וביקשה להפסיק עם השטויות האלו, אחכ גם העלתה סטורי של אברהם שבכלל ישן והיא עידכנה על החתונה - כמה שמלות יהיה וכו

אנשים לא מקבלים סטורי ביום ומתחילים לאכול סרטים 🤦🏻‍♀️

המלאך האדום10

Well-known member
כי זה שקר

האינסטגרם שלה היה חסום יומיים (בגלל פרו פלסטינים) ולא העלתה סטורי אז החלו להפיץ שטויות.. האינסטגרם השתחרר לה והיא העלתה סטורי בנושא החסימה וביקשה להפסיק עם השטויות האלו, אחכ גם העלתה סטורי של אברהם שבכלל ישן והיא עידכנה על החתונה - כמה שמלות יהיה וכו

אנשים לא מקבלים סטורי ביום ומתחילים לאכול סרטים 🤦🏻‍♀️
טוב שאת מספרת לא ידעתי לא את זה ולא את זה

מיק83

Well-known member
אני יודעת מחברה שלי בעבודה שספיר ביטלה חתונה עם אח שלה, הקולגה שלי, אני יודעת גם עוד משהו שזה קשור לגוף שלה וזכותה לעשות מה שבא לה, אבל היא לא עדכנה על הפעולה הזאת שהיא עשתה את האח של חברה שלי. אבל זה לגמרי שלה היא מחליטה לעצמה מה ומתי לעשות.
החתונה ההיא שהיא ביטלה זה בגלל שהייתה בזוגיות לא הכי בריאה, עם מי שלא קיבל את המראה/גוף הלא רזה וכו… הייתה צריכה לבטל וטוב שביטלה..

אישה צריכה להיות שלמה עם הגוף שלה ושלא יגידו לה איך היא צריכה להיראות וכמה לשקול.

הפייק והשקר זה מה שכתבת על אברהם 🧿

מצב
הנושא נעול.
למעלה