סטיריקון9
Well-known member
וגם מה שיצא מנועםאהבתי את מה שיצא ממלאני....במשחק..
עכשיו עם נועם...
הייתה זריזה ...לוחמנית...קלת תנועה...
לא וויתרה...חדורת מטרה...
וגם מה שיצא מנועםאהבתי את מה שיצא ממלאני....במשחק..
עכשיו עם נועם...
הייתה זריזה ...לוחמנית...קלת תנועה...
לא וויתרה...חדורת מטרה...
גלדיאטחורים....משימת גלדיאטורים בתחת שלי
למה להפיץ שקרתקשיבו ספיר בורגיל מבטלת חתונות סדרתית, היא ביטלה את החתונה עם האח של קולגה שלי, אחר כך עוד חתונה ועכשיו עם אברם. הבחורה, נראה פוחדת לנתחתן
למה את חושבת שזה שקר. ידוע לך משהו?למה להפיץ שקר
אם נכנסים לסטורי של שמועה עם כותרת קליקבייט רצוי להיכנס גם בפנים
כי זה שקרלמה את חושבת שזה שקר. ידוע לך משהו?
טוב שאת מספרת לא ידעתי לא את זה ולא את זהכי זה שקר
האינסטגרם שלה היה חסום יומיים (בגלל פרו פלסטינים) ולא העלתה סטורי אז החלו להפיץ שטויות.. האינסטגרם השתחרר לה והיא העלתה סטורי בנושא החסימה וביקשה להפסיק עם השטויות האלו, אחכ גם העלתה סטורי של אברהם שבכלל ישן והיא עידכנה על החתונה - כמה שמלות יהיה וכו
אנשים לא מקבלים סטורי ביום ומתחילים לאכול סרטים
לאתר שמועה יש כישרון דבילי לפרסם סטורי עם כותרת לא נכונה וסימן שאלה… ואז שנכנסים רואים שזה הפוך אתר דבילי ביותר שמחפש קליקיםטוב שאת מספרת לא ידעתי לא את זה ולא את זה
החתונה ההיא שהיא ביטלה זה בגלל שהייתה בזוגיות לא הכי בריאה, עם מי שלא קיבל את המראה/גוף הלא רזה וכו… הייתה צריכה לבטל וטוב שביטלה..אני יודעת מחברה שלי בעבודה שספיר ביטלה חתונה עם אח שלה, הקולגה שלי, אני יודעת גם עוד משהו שזה קשור לגוף שלה וזכותה לעשות מה שבא לה, אבל היא לא עדכנה על הפעולה הזאת שהיא עשתה את האח של חברה שלי. אבל זה לגמרי שלה היא מחליטה לעצמה מה ומתי לעשות.
אהבתי את ההתלהבות שלהם, מלאני סוג של רדומה ונועם לא בדיוק נמרץ וורבליפרידני OUT
נועמלאני IN
המשחק שלהם היה מקסים!!!
אני אוהבת אותו .... אבל לא שהוא עם אורלא הבנתי מה יש לכם עם דני.
הוא טיפש וגם לא יפה יש לו מבנה גוף מאוד יפה וזהו
לצערנו הוא כל הזמן עם אוראני אוהבת אותו .... אבל לא שהוא עם אור
זה הבן אדם... חסר ביטחון והחיבור עם אור יושב על משהו עמוק שחלק מהחוסר ביטחון שלולצערנו הוא כל הזמן עם אור
המילה האחרונה בדברייך, "וזהו" זה כלום ?לא הבנתי מה יש לכם עם דני.
הוא טיפש וגם לא יפה יש לו מבנה גוף מאוד יפה וזהו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.