** שרשור צוהריים - היום ה-51 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בסדר555

Well-known member
תגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
כי אני למשל רואה בחורה איכותית, רגישה, פרפקציוניסטית עם הרבה חומות והגנות אבל עם המון פוטנציאל...
קשה לי לראות בה משהו כי רוב הזמן היא על מיוט אצלי

אבל אור ודני גורמים לי להיות בעדה

GALxp

Well-known member
כי אני למשל רואה בחורה איכותית, רגישה, פרפקציוניסטית עם הרבה חומות והגנות אבל עם המון פוטנציאל...
אינטונציה מעצבנת, בוכה מכל שטות, אבל אין לי בעיה שהיא תישאר. על הפרצוף של אור וזנבותיו.

katy2022

Well-known member
יש פה כמה בעדה…״צוות עינב״
לא סתם היא שורדת הדחות

ניצןן1

Well-known member
דווקא אוהבים אותה הרבה אני רואה בעקבות הכסאח עם אור

Moiya_1

Well-known member
כי אני למשל רואה בחורה איכותית, רגישה, פרפקציוניסטית עם הרבה חומות והגנות אבל עם המון פוטנציאל...​
לגמרי מסכימה . רק שיש בעיה אחת שמפריעה לי אצלה זה שהיא מפתיעה אותי דווקא כשאני לוגמת מהקפה היא נותנת פתאום צעקה חדה וצורמת שגורמת לי מהבהלה להשפריץ על החולצה.

נטעאפרת

Well-known member
רק בעיה עם הקול ויותר מידי פרצופים. אבל ממש בעדה. נבונה, ישרה, עם עמוד שדרה, ונראית לטעמי ממש טוב.​

סטיריקון9

Well-known member
זה נכון, אחרי שמקלפים כמה קליפות ואת המניירות היא מעניינת ובעלת פוטנציאל

מיבאלי

Active member
רואה בדיוק כמןך ולא מבינה למה הרבה בבית לא סובלים אותה. איך הם רואים מה שלא רואים צפה לא רואים משם

ziniozi

Well-known member
שילה צועק לפרידה ''את לב! את לב!''
והדר ואמילי שומעות מהצד ונאכלות

מצב
הנושא נעול.
למעלה