קשה לי לראות בה משהו כי רוב הזמן היא על מיוט אצליתגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
כי אני למשל רואה בחורה איכותית, רגישה, פרפקציוניסטית עם הרבה חומות והגנות אבל עם המון פוטנציאל...
אבל אור ודני גורמים לי להיות בעדה
קשה לי לראות בה משהו כי רוב הזמן היא על מיוט אצליתגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
כי אני למשל רואה בחורה איכותית, רגישה, פרפקציוניסטית עם הרבה חומות והגנות אבל עם המון פוטנציאל...
אינטונציה מעצבנת, בוכה מכל שטות, אבל אין לי בעיה שהיא תישאר. על הפרצוף של אור וזנבותיו.תגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
כן יש משהו בקול... נכוןאינטונציה מעצבנת, בוכה מכל שטות, אבל אין לי בעיה שהיא תישאר. על הפרצוף של אור וזנבותיו.
אחד הקולות היותר מעצבנים בהיסטוריה של האח.כן יש משהו בקול... נכון
יש פה כמה בעדה…״צוות עינב״תגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
אני בצוות .יש פה כמה בעדה…״צוות עינב״
לא סתם היא שורדת הדחות
דווקא אוהבים אותה הרבה אני רואה בעקבות הכסאח עם אורתגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
לגמרי מסכימה . רק שיש בעיה אחת שמפריעה לי אצלה זה שהיא מפתיעה אותי דווקא כשאני לוגמת מהקפה היא נותנת פתאום צעקה חדה וצורמת שגורמת לי מהבהלה להשפריץ על החולצה.תגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
חחחחחחחח דילמה קשהאז מה מוסר ההשכל?או להפסיק לשתות קפה או לשתות בלי חולצה///
זה נכון, אחרי שמקלפים כמה קליפות ואת המניירות היא מעניינת ובעלת פוטנציאלתגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
רואה בדיוק כמןך ולא מבינה למה הרבה בבית לא סובלים אותה. איך הם רואים מה שלא רואים צפה לא רואים משםתגידו למה קשה לכם עם עינב? זה מעניין מה אתם רואים?
שזה במילים אחרותשילה צועק לפרידה ''את לב! את לב!''
והדר ואמילי שומעות מהצד ונאכלות
היא כנראה פייבריטית שלו מהביתשזה במילים אחרות
את שכונה, עממית, מתוקה, כיף איתך?
זה מכווןרועי עוז ממש מסתיר כל שיחה של עידן בלייב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.