יש לי הרגשה שדיג'יי מקבל ממש ברגעים אלהעינב ונועם היחידים מהותיקים עם עמוד שידרה וגם להם יש את החולשות שלהם
זו לכאורה הייתה הכניסה האחרונה, ורק שילה עושה קולות של פוטנציאל
דחיפה מהאח לכיוון מהלך על פרידה
יש לי הרגשה שדיג'יי מקבל ממש ברגעים אלהעינב ונועם היחידים מהותיקים עם עמוד שידרה וגם להם יש את החולשות שלהם
זו לכאורה הייתה הכניסה האחרונה, ורק שילה עושה קולות של פוטנציאל
שינוי מרענן שהכניסו דיירים כאלו.מיכל נראית לי בוגרת ושקולה מדי בשביל הבית הזה
ביף בורגיניאורעינב תשרוד את ההדחה
הביף עם אור עושה לה ממש טוב מבחינת הקהל.
אהבתי!ביף בורגיניאור
מיכל נראית לי בוגרת ושקולה מדי בשביל הבית הזה
מה אמרו?אחרי השיחה עכשיו בין דני ואור, עוד יותר לא ברור מה הולך עם רשימת ההדחה
אמרו משהו כמו מעניין מה יהיה עם רשימת ההדחה כי זה לא מסתדר עם המשימה או משהו כזה, ואז עשו חישובים מי העמיד, דני חשב שדיג׳יי לא העמיד אבל אור אמר לו שכן, ואמרו גם משהו על מיכל, לא ברורמה אמרו?
הם סיכמו שרק דיג'יי ומיכל לא העמידו. וזה לא מסתדר להם, רק שלושה מהחדשים העמידו דיירים. ואני שואלת איך יש 5 על הגריל ? אני מבינה מתוך דברי הדיירים שאמילי ועינת מועמדות. לא ברור .אמרו משהו כמו מעניין מה יהיה עם רשימת ההדחה כי זה לא מסתדר עם המשימה או משהו כזה, ואז עשו חישובים מי העמיד, דני חשב שדיג׳יי לא העמיד אבל אור אמר לו שכן, ואמרו גם משהו על מיכל, לא ברור
אבל משתמע שרשימת ההדחה לא סגורה סופית
2 מהחדשים העמידו כל אחד 2 מהוותיקים להדחה. פלוס מודח מחדש נוסף = 5.הם סיכמו שרק דיג'יי ומיכל לא העמידו. וזה לא מסתדר להם, רק שלושה מהחדשים העמידו דיירים. ואני שואלת איך יש 5 על הגריל ? אני מבינה מתוך דברי הדיירים שאמילי ועינת מועמדות. לא ברור .
איכס למה להזכיר אותו?תחשבו רגע איך העונה הייתה משתנה אילו תום היה הולך וממשיך עם פרידה בלי להתפזר להדר.
תום בכל מקרה לא היה נשאראיכס למה להזכיר אותו?
פרידה לא הייתה זוכהתחשבו רגע איך העונה הייתה משתנה אילו תום היה הולך וממשיך עם פרידה בלי להתפזר להדר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.