** שרשור צוהריים - היום ה-52 בבית - עדכונים *" 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
עינב ונועם היחידים מהותיקים עם עמוד שידרה וגם להם יש את החולשות שלהם
זו לכאורה הייתה הכניסה האחרונה, ורק שילה עושה קולות של פוטנציאל
יש לי הרגשה שדיג'יי מקבל ממש ברגעים אלה
דחיפה מהאח לכיוון מהלך על פרידה

willing

Well-known member
מיכל נותנת פידבק ממש יפה להדר.
אני מבינה למה היא לא עושה את זה עם אור.
לא זוכרת מי אמרה את זה בבית, שהיא לא תדבר איתו על זה כי אין עם מי לדבר.

באמת אין עם מי לדבר. יש הגיון מאחורי לא לנסות איתו. מה יקבלו בחזרה? נקמאל? עצבניאל?
אובסס?

פחות מחפשים את זה כנראה

svtar25

Well-known member
כמה שאמילי לא יצא רעה וברור שהיא רוצה מעבר לעסק של הופעות בחתונות שיש להן עכשיו. https://duet.kstars.co/ היא וטלי עושות ליוי חופה.

tarimulu

Well-known member
אחרי השיחה עכשיו בין דני ואור, עוד יותר לא ברור מה הולך עם רשימת ההדחה

tarimulu

Well-known member
אמרו משהו כמו מעניין מה יהיה עם רשימת ההדחה כי זה לא מסתדר עם המשימה או משהו כזה, ואז עשו חישובים מי העמיד, דני חשב שדיג׳יי לא העמיד אבל אור אמר לו שכן, ואמרו גם משהו על מיכל, לא ברור

אבל משתמע שרשימת ההדחה לא סגורה סופית

Moiya_1

Well-known member
אמרו משהו כמו מעניין מה יהיה עם רשימת ההדחה כי זה לא מסתדר עם המשימה או משהו כזה, ואז עשו חישובים מי העמיד, דני חשב שדיג׳יי לא העמיד אבל אור אמר לו שכן, ואמרו גם משהו על מיכל, לא ברור

אבל משתמע שרשימת ההדחה לא סגורה סופית​
הם סיכמו שרק דיג'יי ומיכל לא העמידו. וזה לא מסתדר להם, רק שלושה מהחדשים העמידו דיירים. ואני שואלת איך יש 5 על הגריל ? אני מבינה מתוך דברי הדיירים שאמילי ועינת מועמדות. לא ברור .

רותרות7

Well-known member
הם סיכמו שרק דיג'יי ומיכל לא העמידו. וזה לא מסתדר להם, רק שלושה מהחדשים העמידו דיירים. ואני שואלת איך יש 5 על הגריל ? אני מבינה מתוך דברי הדיירים שאמילי ועינת מועמדות. לא ברור .
2 מהחדשים העמידו כל אחד 2 מהוותיקים להדחה. פלוס מודח מחדש נוסף = 5.

hinna

Well-known member
תחשבו רגע איך העונה הייתה משתנה אילו תום היה הולך וממשיך עם פרידה בלי להתפזר להדר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה