** שרשור צוהריים - היום ה-52 בבית - עדכונים *" 🎗️

מצב
הנושא נעול.

פאף פה

Well-known member
@מרגוליקו
רק עכשיו ראיתי את שאלתך לגבי הסדרה, אז התשובה היא ״האמת״. שודרו כבר 3 פרקים אבל אפשר לראותם באינטרנט באתר או באפליקציה של כאן11.
בכלל הערוץ הזה מעולה וכבר עלו בו כמה סדרות מתח פשע ישראליות וגם הריאליטי בואו לאכול איתי. אם תרצי אמליץ לך על כמה דברים. סרטי הדוקו שם מצוינים גם.

שרון רוז

Well-known member
@מרגוליקו
רק עכשיו ראיתי את שאלתך לגבי הסדרה, אז התשובה היא ״האמת״. שודרו כבר 3 פרקים אבל אפשר לראותם באינטרנט באתר או באפליקציה של כאן11.
בכלל הערוץ הזה מעולה וכבר עלו בו כמה סדרות מתח פשע ישראליות וגם הריאליטי בואו לאכול איתי. אם תרצי אמליץ לך על כמה דברים. סרטי הדוקו שם מצוינים גם.
הערוץ הכי מוצלח כיום

בסדר555

Well-known member
עידן מרוכז בחיתוך הירקות כאילו זה משימה במירוץ למיליון

פאף פה

Well-known member
אני מוצאת את עצמי צופה רק בפרקים הערוכים ובקושי בקושי בלייב. לא הספקתי בכלל להתרשם מהחדשים חוץ מקרן שהיא ערסית מעצבנת עם פנים גבריות וקרן שמנסה בכוח ובלחץ לחנך את הדר.
די ג׳יי נראה אוויל משריש וגם מאוד לא מושך.
איציק? חוץ מדיבור עם גוון נשי ולוק מטרוסקסואלי (כזה שמגלח את כל הגוף) - אין לי דעה.
מיהו מהו שילה אין לי מושג, אבל מי שמקעקע את שמו על החזה הוא אידיוט.

סטיריקון9

Well-known member
אני מוצאת את עצמי צופה רק בפרקים הערוכים ובקושי בקושי בלייב. לא הספקתי בכלל להתרשם מהחדשים חוץ מקרן שהיא ערסית מעצבנת עם פנים גבריות וקרן שמנסה בכוח ובלחץ לחנך את הדר.
די ג׳יי נראה אוויל משריש וגם מאוד לא מושך.
איציק? חוץ מדיבור עם גוון נשי ולוק מטרוסקסואלי (כזה שמגלח את כל הגוף) - אין לי דעה.
מיהו מהו שילה אין לי מושג, אבל מי שמקעקע את שמו על החזה הוא אידיוט.
התכוונת למיכל שמנסה לחנך

KAPSULA1

Well-known member
בעקבות כניסת החדשים נעלמו בעיקר מהמסך נועם (אם כי הבנתי שכיכב במשימה) ומלאני. נכון שההתמקדות הכללית היא על אור (ומי שנמצא) בסביבתו, אמילי והדר אבל שאר הותיקים ממש מטושטשים מבחינת הערוץ, שיחות ודינמיקות.

Rodrik Harlaw

Well-known member
מה שיציל את העונה זה שישקפו לדיירים שהם יוצאים משרתים של אור.
לא טוקבק אחד או שניים שהם יוכלו לפטור כדעה של בודדים. צריך משהו שאשכרה יגרום לדני, חיים והדר לחשב מסלול מחדש

KAPSULA1

Well-known member
לא טוקבק אחד או שניים שהם יוכלו לפטור כדעה של בודדים. צריך משהו שאשכרה יגרום לדני, חיים והדר לחשב מסלול מחדש
אני חושבת שהם נהנים מזה אז גם אם ישקפו להם את זה לא ישנה כלום. מבחינתם זה חברות, הם לא רואים את חוסר השוויונות. מלבד הדר שמתרפסת אני רואה שאור כן אוהב את דני וחיים, ביחוד את חיים ולדעתי הוא יותר קשור לחיים מאשר חיים אליו

Rodrik Harlaw

Well-known member
אני חושבת שהם נהנים מזה אז גם אם ישקפו להם את זה לא ישנה כלום. מבחינתם זה חברות, הם לא רואים את חוסר השוויונות. מלבד הדר שמתרפסת אני רואה שאור כן אוהב את דני וחיים, ביחוד את חיים ולדעתי הוא יותר קשור לחיים מאשר חיים אליו
גם בתוך החברות שלהם יש מקום לשינוי, ואף אחד לא רוצה לצאת שפוט

yalian

Well-known member
גם הדחה של חיים במהרה בימינו תוכל לעשות את העבודה אולי

מצב
הנושא נעול.
למעלה