הדחה עשירית וכפולה בבית האח הגדול בתחילת הערב המודח העשירי יצא ובסוף הערב המודח ה-11 יצא הצביעו והשפיעו על הדייר שלכם!
את מליהדחה עשירית וכפולה בבית האח הגדול בתחילת הערב המודח העשירי יצא ובסוף הערב המודח ה-11 יצא הצביעו והשפיעו על הדייר שלכם!
הערוץ הכי מוצלח כיום@מרגוליקו
רק עכשיו ראיתי את שאלתך לגבי הסדרה, אז התשובה היא ״האמת״. שודרו כבר 3 פרקים אבל אפשר לראותם באינטרנט באתר או באפליקציה של כאן11.
בכלל הערוץ הזה מעולה וכבר עלו בו כמה סדרות מתח פשע ישראליות וגם הריאליטי בואו לאכול איתי. אם תרצי אמליץ לך על כמה דברים. סרטי הדוקו שם מצוינים גם.
ערוץ מעולה - למעט הנוכחות של איילה חסון שם, כל ערב.הערוץ הכי מוצלח כיום
כנראה רוצה לחזור להיות בזוגעידן מרוכז בחיתוך הירקות כאילו זה משימה במירוץ למיליון
התכוונת למיכל שמנסה לחנךאני מוצאת את עצמי צופה רק בפרקים הערוכים ובקושי בקושי בלייב. לא הספקתי בכלל להתרשם מהחדשים חוץ מקרן שהיא ערסית מעצבנת עם פנים גבריות וקרן שמנסה בכוח ובלחץ לחנך את הדר.
די ג׳יי נראה אוויל משריש וגם מאוד לא מושך.
איציק? חוץ מדיבור עם גוון נשי ולוק מטרוסקסואלי (כזה שמגלח את כל הגוף) - אין לי דעה.
מיהו מהו שילה אין לי מושג, אבל מי שמקעקע את שמו על החזה הוא אידיוט.
אני חושבת שהם נהנים מזה אז גם אם ישקפו להם את זה לא ישנה כלום. מבחינתם זה חברות, הם לא רואים את חוסר השוויונות. מלבד הדר שמתרפסת אני רואה שאור כן אוהב את דני וחיים, ביחוד את חיים ולדעתי הוא יותר קשור לחיים מאשר חיים אליומה שיציל את העונה זה שישקפו לדיירים שהם יוצאים משרתים של אור.
לא טוקבק אחד או שניים שהם יוכלו לפטור כדעה של בודדים. צריך משהו שאשכרה יגרום לדני, חיים והדר לחשב מסלול מחדש
גם בתוך החברות שלהם יש מקום לשינוי, ואף אחד לא רוצה לצאת שפוטאני חושבת שהם נהנים מזה אז גם אם ישקפו להם את זה לא ישנה כלום. מבחינתם זה חברות, הם לא רואים את חוסר השוויונות. מלבד הדר שמתרפסת אני רואה שאור כן אוהב את דני וחיים, ביחוד את חיים ולדעתי הוא יותר קשור לחיים מאשר חיים אליו
גם הדחה של חיים במהרה בימינו תוכל לעשות את העבודה אולימה שיציל את העונה זה שישקפו לדיירים שהם יוצאים משרתים של אור.
לא טוקבק אחד או שניים שהם יוכלו לפטור כדעה של בודדים. צריך משהו שאשכרה יגרום לדני, חיים והדר לחשב מסלול מחדש
לא ישנה כלום. רק יפנה מקום ליד אורגם הדחה של חיים במהרה בימינו תוכל לעשות את העבודה אולי
מה, הם יהיו בהלם אם חיים יודחלא ישנה כלום. רק יפנה מקום ליד אור
ועדיין יידבקו לאור כמו שקרה כשאורית הודחה.מה, הם יהיו בהלם אם חיים יודח
גם המעריצה החדשה שלו קרן מסביון תתחפף די מהרלא ישנה כלום. רק יפנה מקום ליד אור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.