yoni564712
Well-known member
כנראה שהשעון יקח אותם לעתיד ליום החתונה של עידן ואמילי
אוי. בגללו הפסקתי לצפות בלייב. הוא מטרילן מזעזע. הטריף אותי שהוא ישב וחיכה שספיר תפרק לו את העוף.
חחח אני גם הפסקתי לצפות אבל בגלל סתיו, גם מסיבת הטרלות אינסופיות.אוי. בגללו הפסקתי לצפות בלייב. הוא מטרילן מזעזע. הטריף אותי שהוא ישב וחיכה שספיר תפרק לו את העוף.
עונה נוראית. מאוד אלימה מילוליתחחח אני גם הפסקתי לצפות אבל בגלל סתיו, גם מסיבת הטרלות אינסופיות.
זאת הייתה עונת הטרלה אחת גדולה ומתמשכת, הדיירים היו במוד הזה 24 שעות.
אני תמיד מעריכה בדיעבד רגעים משעשעים באח.
ככה זה תמיד. עונה מסתיימת ואנחנו כצופים חוזרים להתרכך מולם...ובכל זאת היתה העונה היחידה שפשוט לא הייתי מסוגלת לשאת את מרבית הדיירים, בעיקר את עוצמות השנאה והרוע שנשפכו שם. איכות הדיירים שאפה לאפס.אני תמיד מעריכה בדיעבד רגעים משעשעים באח.
יש הרבה דיירים שלא אהבתי על המסך אבל היום הגיפים שלהם מבדרים אותי
אני חושבת שהם פשוט אימללו אחד את השני , וכשאתה חי כל כך הרבה זמן באומללות רגשית כזאת... ברור שיצא ממך רוע.ככה זה תמיד. ובכל זו היתה העונה היחידה שפשוט לא הייתי מסוגלת לשאת את מרבית הדיירים, בעיקר את עוצמות השנאה והרוע שנשפכו שם. איכות הדיירים שאפה לאפס.
לא זה יהיה יום חתונה של פרידה ודי.ג'יכנראה שהשעון יקח אותם לעתיד ליום החתונה של עידן ואמילי
רעיון מעולהאם הייתם צריכים להגדיר את העונה במילה או ביטוי, מה הם היו?
אני אתחיל...קאנטרי קלאב.
בלתיאם הייתם צריכים להגדיר את העונה במילה או ביטוי, מה הם היו?
אני אתחיל...קאנטרי קלאב.
כיבוי צופיםאם הייתם צריכים להגדיר את העונה במילה או ביטוי, מה הם היו?
אני אתחיל...קאנטרי קלאב.
"אני וסימון וחיים הקטן"אם הייתם צריכים להגדיר את העונה במילה או ביטוי, מה הם היו?
אני אתחיל...קאנטרי קלאב.
וגם שרה מהאף בקול דקכל כך הרבה צנזרו את מלאני לאחרונה שכבר שכחתי
שהיא מדברת מהאףףף
מאנפפפתתתת
לפחות היא שרה יפה,וגם שרה מהאף בקול דק
חבל שזה בלי סאונד...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.