והוא באמת שמר מרחק, עד שהיא נרגעה והפשירה.אז למה שירצה שוב להתקרב אליה?
הרי הכי קל לו מהנקודה הנוכחית לשמור ממנה מרחק
למה שירצה להתקרב שוב? כדי לצאת בסדר, כדי להרגיש שהוא בסדר, וכדי שכולם יראו
שהכל בסדר.
והוא באמת שמר מרחק, עד שהיא נרגעה והפשירה.אז למה שירצה שוב להתקרב אליה?
הרי הכי קל לו מהנקודה הנוכחית לשמור ממנה מרחק
אני לגמרי חושבת שיש לו... לא יודעת איך כמה ולמה ובאיזה רמה, אבל בהחלט יש.אני כבר מתחילה לחשוד שבאמת יש לו רגשות כלפיה..
אולי מדחיק את זה
אבל זה קשקוש!!! עידן אמר בחדר האח שידע מראש שאמילי לא מתאימה לו! נראה לי הדר מפחדת שיתפתי משהו בין אמילי לשילה. אבל שילה לעומת עידן מאוד גברי, נחוש , אם הוא ירצה לתפוס החכה את אמילי, הוא יעשה מה שבאה לו. היום באינסטגרם שלה העלו את התמונה של אמילי משתזפת ושילה גם היה בתמונה אף פעם לא העלו תמונה עם עידן בשום שלב. יתכן שזה בגלל ששילה אח של הדר, שגם אמילי מכירה.18:51 הדר מספרת לעינב ואמילי על השיחה שלה עם עידן היום
שורה תחתונה של עידן:
הוא עדיין נמשך לאמילי ורוצה משהו איתה, אבל הוא חטף בחוץ כאפה ברמת טראומה,
ואין מצב שהוא מפתח איתה משהו בבית. זה קשה לו מאוד, אבל
הוא מאוד מרסן את עצמו בבית כדי לשמור על אמילי, על עצמו, על המשפחה שלו ועל המשפחה שלה.
שילה יתן לעינבהותיקים שלא היו בשעון ולא מועמדים:
דני
יוסי
גאיה
נועם
עידן
פרידה
נניח וחסינות למישהו והעמדה של אחר:
דני - חסינות לאור, יעמיד את נועם
יוסי - חסינות לעינב/אמילי, יעמיד את דני?
גאיה - חסינות לקורל, תעמיד את הדר
נועם - חסינות לעינב/אמילי?, יעמיד את דני
עידן - חסינות לאמילי, יעמיד את פרידה?
פרידה - חסינות לקורל, תעמיד את הדר
במידה שראש הקבוצה שניצח במשימה (דייר חדש) הוא זה שנכנס לשעון
לדעתי מי שניצח שם זה או אחי או שילה
אז אחי - חסינות לקורל, יעמיד את דני?
שילה - חסינות לאמילי, יעמיד את יוסי? גאיה?
דווקא לאחרונה מתייחסים סבבהעינב והדר מדברות על היחס של אור ודני לחיים
כנראה שזה לא רק נראה לנו אלא גם בבית אם הן מעלות את זה....
לא יצא לי לשמוע דיירים עד כה מדברים על זה.....
הקבוצה שלו מהמשימה זכו לפינוק תספורות ופנים....היום הלכו...לא הראומי סיפר ...את יוסי?..אור?
יש אנשים שמרגיזים אותך אבל אין לך את היכולת או משאבי הנפש לענות להם...מלאני בכתה ואמרה להדר שהיא לא יכולה לראות ולשמוע אותה ושהיא מצטערת אבל שתפסיק להיות אליה נחמדה לדבריה של הדר.. מוזר
מבינה את זה, זה שהיא בכתה קצת מוזר ובכל זאת לא נעים לשמוע...במיוחד שהיא מנסה להיות בטוב. להיות מעצבן למישהו בלי לעשות משהו רע זה די מסריט נראה לי ..יש אנשים שמרגיזים אותך אבל אין לך את היכולת או משאבי הנפש לענות להם...
וככה זה שם, הדר מעצבנת אותה והיא לא יודעת איך או מפחדת לצאת עליה
מלאני לא נראית בטוב בכללי , היא מדוכדכת כבר המון זמן ונראית חסרת כוחות לסתם אינטראקציות ...אז בטח אין לה כוח לעימותים ממש.מבינה את זה, זה שהיא בכתה קצת מוזר ובכל זאת לא נעים לשמוע...במיוחד שהיא מנסה להיות בטוב
באמת מוזר שהיא בכתה כשאמרה משפט שכולו כוונה רעה. חתיכת חץ רעיל לקשקע בבטן. היא טעונה בהמון שנאה כלפי הדר ואלוהים יודע אם יש בתוכה משקעים נוספים שהשפיעו על התנהגותה . היא מסתובבת בבית כמו זומבי כבר כמה ימים ולבסוף הקיאה הכל על הדר. האח יקרין את השיחה , אין לי ספק. היה מצד מלאני מסע הסתה נגד הדר היה במשך יומיים רצופים בינות לדיירי הבית, קדימון לשיחה מרושעת היום. אני רק מקווה שהדר לא תחליף איתה מילה, לא בבית האח ולא מחוצה לו.מבינה את זה, זה שהיא בכתה קצת מוזר ובכל זאת לא נעים לשמוע...במיוחד שהיא מנסה להיות בטוב. להיות מעצבן למישהו בלי לעשות משהו רע זה די מסריט נראה לי ..
באמת מוזר שהיא בכתה כשאמרה משפט שכולו כוונה רעה. חתיכת חץ רעיל לקשקע בבטן. היא טעונה בהמון שנאה כלפי הדר ואלוהים יודע אם יש בתוכה משקעים נוספים שהשפיעו על התנהגותה . היא מסתובבת בבית כמו זומבי כבר כמה ימים ולבסוף הקיאה הכל על הדר. האח יקרין את השיחה , אין לי ספק. היה מצד מלאני מסע הסתה נגד הדר היה במשך יומיים רצופים בינות לדיירי הבית, קדימון לשיחה מרושעת היום. אני רק מקווה שהדר לא תחליף איתה מילה, לא בבית האח ולא מחוצה לו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.