מה הבעיה להראות את הבריכה? יש שם דייריםדווקא היום, כשהכי צריך מקום לברוח אליו מקבלים 8 שעות של טיגונים
לא אכפת לי אפילו את שעת הכושר בחדר השינהמה הבעיה להראות את הבריכה? יש שם דיירים
זה כבר בלתי נסבל מהבוקר.. והבלתי נסבלות ממשיכות עוד ועוד בבישוליםלא אכפת לי אפילו את שעת הכושר בחדר השינה
אולי בעזרת ה' תתאהב בו שוב אחרי שקיבל מסוקעכשיו השאלה האם יראו לנו את השיחה של אמילי ושילה שהולכת להתחיל בנסט,
או שנשאר עם שתי הפוסטמות שבמטבח
ונאמר אמן, אם כי היא ועידן בטוב אבל אין שם רומנטיקה יותר, רק חברות ודאגה. זה לא נראה הולך למקום הזה יותר בביתאולי בעזרת ה' תתאהב בו שוב אחרי שקיבל מסוק
ברור לכם שאם חלילה, ולא מאחלת לה, מלאני ואביב נפרדים עידן עט עליה. הדיסטנס היחסי בבית הוא מתוך כבוד מן הסתם, עידן גם לא אמר עליה שהוא אוהב אותה כמו על אחרים....אני רק אומר שאתמול עידן אמר שחשוב לו שגאיה תישאר שם
והיום אביב בא במסוק
עידן יכול לעטות עד מחר, מלאני לא ברמה שלו...ברור לכם שאם חלילה, ולא מאחלת לה, מלאני ואביב נפרדים עידן עט עליה. הדיסטנס היחסי בבית הוא מתוך כבוד מן הסתם, עידן גם לא אמר עליה שהוא אוהב אותה כמו על אחרים....
אמילי ועידן זה משהו שיכול לקרות רק בבית האח. טיבעי ובילתי נמנע אבל מההתחלה היו לו היסטסים לגביי הקשר ובעיקר לגביה והוא ניסה לקטוע את זה. איך אמרה לירון בבית האח מפתחים רגשות גם לכפכףעידן יכול לעטות עד מחר, מלאני לא ברמה שלו...
אמילי זאת הרמה שלו
מלאני מאוהבת באביב חבר שלה. מאחלת לה שיתחתנו ויהיו מאושרים. עידן כשיצא נשאל על מלאני ואמר שברור שהיה מתחיל עם מלאני מרושם ראשוני אבל זה לא רלוונטי ולא יקרהברור לכם שאם חלילה, ולא מאחלת לה, מלאני ואביב נפרדים עידן עט עליה. הדיסטנס היחסי בבית הוא מתוך כבוד מן הסתם, עידן גם לא אמר עליה שהוא אוהב אותה כמו על אחרים....
ממששיצאו כבר מהמטבח!!!
והביזיון שלא מראים כמעט יום שלם את החצר בגלל הצעקות..
הוא אוהב את הדר יותר מעידן.אני בתחושה שעוז יעשה להדר ספיר בשביל שעידן ינצח את אור בגמר
הוא אוהב רק את הדר בבית. כל פרק מראה אותה בוכה לעורר אמפתיה אליההוא אוהב את הדר יותר מעידן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.