** שרשור צוהריים - היום ה-62 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
עכשיו השאלה האם יראו לנו את השיחה של אמילי ושילה שהולכת להתחיל בנסט,
או שנשאר עם שתי הפוסטמות שבמטבח

8LIBI8

Well-known member
באמת שלא מבינה מה בחור איכותי אצילי, מעודן עם כישרון התבטאות כמו עידן מוצא בבחורה עצבן ודוחה את השועלים כמו אמילי?! כנראה זה אותו סימפטום הבית שהיה לרמי ורד ש"התאהב" בפרחה נהגת משאית הצרדרדה לינור - חולף כשיוצאים מהבית

KAPSULA1

Well-known member
יואו, איציק עדיין בבית. הייתי בטוחה שפרש כבר. אם הוא לא יוצא מחר עוז יכול לסגור את התוכנית

8LIBI8

Well-known member
אני רק אומר שאתמול עידן אמר שחשוב לו שגאיה תישאר שם
והיום אביב בא במסוק
ברור לכם שאם חלילה, ולא מאחלת לה, מלאני ואביב נפרדים עידן עט עליה. הדיסטנס היחסי בבית הוא מתוך כבוד מן הסתם, עידן גם לא אמר עליה שהוא אוהב אותה כמו על אחרים....

רימון2024

Well-known member
ברור לכם שאם חלילה, ולא מאחלת לה, מלאני ואביב נפרדים עידן עט עליה. הדיסטנס היחסי בבית הוא מתוך כבוד מן הסתם, עידן גם לא אמר עליה שהוא אוהב אותה כמו על אחרים....
עידן יכול לעטות עד מחר, מלאני לא ברמה שלו...
אמילי זאת הרמה שלו

KAPSULA1

Well-known member
עידן יכול לעטות עד מחר, מלאני לא ברמה שלו...
אמילי זאת הרמה שלו
אמילי ועידן זה משהו שיכול לקרות רק בבית האח. טיבעי ובילתי נמנע אבל מההתחלה היו לו היסטסים לגביי הקשר ובעיקר לגביה והוא ניסה לקטוע את זה. איך אמרה לירון בבית האח מפתחים רגשות גם לכפכף

KAPSULA1

Well-known member
מלאני מאוהבת באביב חבר שלה. מאחלת לה שיתחתנו ויהיו מאושרים. עידן כשיצא נשאל על מלאני ואמר שברור שהיה מתחיל עם מלאני מרושם ראשוני אבל זה לא רלוונטי ולא יקרה

yoni564712

Well-known member
אני בתחושה שעוז יעשה להדר ספיר בשביל שעידן ינצח את אור בגמר

מצב
הנושא נעול.
למעלה