** שרשור צוהריים - היום ה-62 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
האפשרות להגיד "דבר כזה לא היה לנו - מתמודד מודח חוזר ומנצח" עשויה להשפיע
הדרך עוד ארוכה, לדעתי כרגע יש לעידן סיכוי לשרוד עוד 2, 3 הדחות בגלל החדשים. עוז תמיד יכול לארגן עוד הדחת דו קרב בשביל להוציא אותו או כל אחד אחר

avi1_

Active member
לדעתי יודח ממש בעוד שבועיים , קצת אחרי 2 או 3 חדשים. עוד החזיר אותו בשביל להרים לאמילי שהיתה בצניחה אחרי שהוא יצא
אני חושבת שיוסי וחיים יודחו לפניו
אבל הוא בטח יצא אחריהם
תלוי אם לא יעמידו אותו להדחה הוא יכול לשרוד יותר

KAPSULA1

Well-known member
אני חושבת שיוסי וחיים יודחו לפניו
אבל הוא בטח יצא אחריהם
תלוי אם לא יעמידו אותו להדחה הוא יכול לשרוד יותר
חיים בחיים לא יועמד על ידי הדיירים וגם לא יוסי.
עידן לא שורד בהדחה עם אמילי, הדר, אור, פרידה

avi1_

Active member
חיים בחיים לא יועמד על ידי הדיירים וגם לא יוסי.
עידן לא שורד בהדחה עם אמילי, הדר, אור, פרידה
לפי הסקרים הוא בגמר
נחכה ונראה
כבר אי אפשר לדעת אבל לדעתי הוא לא יהיה

KAPSULA1

Well-known member
לפי הסקרים הוא בגמר
נחכה ונראה
כבר אי אפשר לדעת אבל לדעתי הוא לא יהיה
הוא היה השני בסקרים כמנצח העונה כשהודח.
גם בזוגות הוא ויוסי היו מעל עינב ויהב ועדיין זה לא עצר את עוז לשים את יוסי ועידן אחרונים ולהעמיד את עידן בקו האש עם 2 פרקים זוועתיים לגביו שגרמו לכל הקבוצות להצביע ליוסי

KAPSULA1

Well-known member
מה שילה ואמילי סיימו את השיחה כבר? חבל, חשבתי שיחזרו לפלירטוט ולחיזורים

KAPSULA1

Well-known member
אני בתחושה שעוז יעשה להדר ספיר בשביל שעידן ינצח את אור בגמר
ממש לא, עוז מכוון לזכיה של פרידה.
גם אתמול בכל הריב עם חיים היתה מוסיקה מאיימת בכל פעם שעידן דיבר. רק עידן ואור זוכים למוסיקה הזאת.
זה שזה לא השפיע על דעת הקהל זה עוד פאלטה של עוז אבל מנסים להוציא את עידן כאחד לא מתחשב ועוד על מסכן כמו חיים.
אגב, ראיתי בפייסבוק בקטע ביניהם שהמון המון תמכו בעידן בקטע הזה, מעטים לא הצדיקו אותו.
נראה מחר בעריכה מה הכיוון של עוז , אם נותן לו שבועיים בבית או יותר

GALxp

Well-known member
ממש לא, עוז מכוון לזכיה של פרידה.
גם אתמול בכל הריב עם חיים היתה מוסיקה מאיימת בכל פעם שעידן דיבר. רק עידן ואור זוכים למוסיקה הזאת.
זה שזה לא השפיע על דעת הקהל זה עוד פאלטה של עוז אבל מנסים להוציא את עידן כאחד לא מתחשב ועוד על מסכן כמו חיים.
אגב, ראיתי בפייסבוק בקטע ביניהם שהמון המון תמכו בעידן בקטע הזה, מעטים לא הצדיקו אותו.
נראה מחר בעריכה מה הכיוון של עוז , אם נותן לו שבועיים בבית או יותר
היה לי ממש נחת לגלוש ברשתות החברתיות (אינסטגרם ופייסבוק. אין ולא יהיה לי טיקטוק). זה היה נוק-אאוט מוחץ לטובת עידן. 85-15 אם לא יותר.

avi1_

Active member
היה לי ממש נחת לגלוש ברשתות החברתיות (אינסטגרם ופייסבוק. אין ולא יהיה לי טיקטוק). זה היה נוק-אאוט מוחץ לטובת עידן. 85-15 אם לא יותר.
כל מי שחיים יוצא נגדו כל הקהל בעדו
חיים עשה חסד לעינב ועידן שתפס כשעירים לעזאזל

KAPSULA1

Well-known member
לדעתי הרבה יותר, במיוחד בפייסבוק של ערוץ 13, שמעלים קטעים מהבית. כל התגובות בעדו

KAPSULA1

Well-known member
אז הוא יכול לבחור במלאני אבל היא לא בולטת בפרקים אז אין לה סיכוי. זה של פרידה בטוח אם הצבעות הגמר יהיו במתכונת של שנה שעברה. אם אלה הצבעות רגילות אני חושבת שאור יכול לזכות

yoni564712

Well-known member
אז הוא יכול לבחור במלאני אבל היא לא בולטת בפרקים אז אין לה סיכוי. זה של פרידה בטוח אם הצבעות הגמר יהיו במתכונת של שנה שעברה. אם אלה הצבעות רגילות אני חושבת שאור יכול לזכות
ההצבעות שוות לתחת

בשביל שגאיה תנצח הוא צריך לעשות קומבינה על פרידה
וזה יהיה לו קשה יותר מלעשות קומבינה על הדר
לכן עידן

מצב
הנושא נעול.
למעלה