Rodrik Harlaw
Well-known member
האפשרות להגיד "דבר כזה לא היה לנו - מתמודד מודח חוזר ומנצח" עשויה להשפיעהוא אוהב את הדר יותר מעידן.
האפשרות להגיד "דבר כזה לא היה לנו - מתמודד מודח חוזר ומנצח" עשויה להשפיעהוא אוהב את הדר יותר מעידן.
הדרך עוד ארוכה, לדעתי כרגע יש לעידן סיכוי לשרוד עוד 2, 3 הדחות בגלל החדשים. עוז תמיד יכול לארגן עוד הדחת דו קרב בשביל להוציא אותו או כל אחד אחרהאפשרות להגיד "דבר כזה לא היה לנו - מתמודד מודח חוזר ומנצח" עשויה להשפיע
איך אפשר לא לאהוב את הדר ?..הוא אוהב את הדר יותר מעידן.
עידן יודח לפני הגמראני בתחושה שעוז יעשה להדר ספיר בשביל שעידן ינצח את אור בגמר
לדעתי יודח ממש בעוד שבועיים , קצת אחרי 2 או 3 חדשים. עוד החזיר אותו בשביל להרים לאמילי שהיתה בצניחה אחרי שהוא יצאעידן יודח לפני הגמר
אני חושבת שיוסי וחיים יודחו לפניולדעתי יודח ממש בעוד שבועיים , קצת אחרי 2 או 3 חדשים. עוד החזיר אותו בשביל להרים לאמילי שהיתה בצניחה אחרי שהוא יצא
חיים בחיים לא יועמד על ידי הדיירים וגם לא יוסי.אני חושבת שיוסי וחיים יודחו לפניו
אבל הוא בטח יצא אחריהם
תלוי אם לא יעמידו אותו להדחה הוא יכול לשרוד יותר
לפי הסקרים הוא בגמרחיים בחיים לא יועמד על ידי הדיירים וגם לא יוסי.
עידן לא שורד בהדחה עם אמילי, הדר, אור, פרידה
הוא היה השני בסקרים כמנצח העונה כשהודח.לפי הסקרים הוא בגמר
נחכה ונראה
כבר אי אפשר לדעת אבל לדעתי הוא לא יהיה
ממש לא, עוז מכוון לזכיה של פרידה.אני בתחושה שעוז יעשה להדר ספיר בשביל שעידן ינצח את אור בגמר
היה לי ממש נחת לגלוש ברשתות החברתיות (אינסטגרם ופייסבוק. אין ולא יהיה לי טיקטוק). זה היה נוק-אאוט מוחץ לטובת עידן. 85-15 אם לא יותר.ממש לא, עוז מכוון לזכיה של פרידה.
גם אתמול בכל הריב עם חיים היתה מוסיקה מאיימת בכל פעם שעידן דיבר. רק עידן ואור זוכים למוסיקה הזאת.
זה שזה לא השפיע על דעת הקהל זה עוד פאלטה של עוז אבל מנסים להוציא את עידן כאחד לא מתחשב ועוד על מסכן כמו חיים.
אגב, ראיתי בפייסבוק בקטע ביניהם שהמון המון תמכו בעידן בקטע הזה, מעטים לא הצדיקו אותו.
נראה מחר בעריכה מה הכיוון של עוז , אם נותן לו שבועיים בבית או יותר
כל מי שחיים יוצא נגדו כל הקהל בעדוהיה לי ממש נחת לגלוש ברשתות החברתיות (אינסטגרם ופייסבוק. אין ולא יהיה לי טיקטוק). זה היה נוק-אאוט מוחץ לטובת עידן. 85-15 אם לא יותר.
כי הוא ניסה להשתלח במי שחלש לדעתו. למי שבאמת יש לו מועקה הוא בוכה בסתר ומתחבאכל מי שחיים יוצא נגדו כל הקהל בעדו
חיים עשה חסד לעינב ועידן שתפס כשעירים לעזאזל
לדעתי הרבה יותר, במיוחד בפייסבוק של ערוץ 13, שמעלים קטעים מהבית. כל התגובות בעדוהיה לי ממש נחת לגלוש ברשתות החברתיות (אינסטגרם ופייסבוק. אין ולא יהיה לי טיקטוק). זה היה נוק-אאוט מוחץ לטובת עידן. 85-15 אם לא יותר.
ההצבעות שוות לתחתאז הוא יכול לבחור במלאני אבל היא לא בולטת בפרקים אז אין לה סיכוי. זה של פרידה בטוח אם הצבעות הגמר יהיו במתכונת של שנה שעברה. אם אלה הצבעות רגילות אני חושבת שאור יכול לזכות
יוסיאני חושב שהוא ירצה שלוחם ינצח
עידן או גאיה
גם יוסי לוחם. אז?אני חושב שהוא ירצה שלוחם ינצח
עידן או גאיה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.