** שרשור צוהריים - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
אם היתה אפשרות למישהו מהדיירים להבטיח את מקומו בגמר? אז כולם יהיו ״מאוחדים״ ויחשבו זה על זה?

רותרות7

Well-known member
נעם חמוד... אבל מדבר שטויות ...מתחיל משפט ולא מסיים..עובר לנושא אחר.. הוא לא סגור על עצמו... מעייף.
יש לו בעיית קשב וריכוז קשה. הוא מודע לכך ולכן חסר ביטחון כשהוא מדבר ועובר מנושא לנושא עם הפסקות למחשבה נוספת...
ואת צודקת. הוא חמוד, הוא ישר, הוא אמיתי והלוואי שיהיה בגמר. זה ייתן לו המון תחושת ערך עצמי, ומגיע לו.

willing

Well-known member
מיכל מתיישבת בפינת העישון עם חצי גב לאמילי
שתיקה
פאסיב אגרסיב ברמות גבוהות 😄
זה מה שראיתי אצלה כשהתייחסה לעידן, כאילו הוא אפס. נורה אדומה.
מצמוץ סכינים

willing

Well-known member
מיכל מבינה שאין לה קיום מבלי שתריב ותתעלל בהדר
מיכל היא כלום ושום דבר
סליחה, אני חייבת להגיב בשם מרשתי.
למיכל 3 תארים. שלושה. היא ניהלה בעבר את לשכתה של גילה גמליאל. יעצה לטענתה לגלעד ארדן ושואפת להיות ח"כ ושרה בממשלת ישראל.
לא יתכן שאישה ככ מוצלחת ושאפתנית תכנס לתוכנית ריאליטי בכדי להציק לסטודנטית לכימיה בת 24|יעני|

שאלוהים ישמור, יש לה את כל התכונות שיש לפוליטיקאים ומתברגים למינהם

foreigner 3

Well-known member
למיכל 3 תארים. שלושה. היא ניהלה בעבר את לשכתה של גילה גמליאל. יעצה לטענתה לגלעד ארדן ושואפת להיות ח"כ ושרה בממשלת ישראל.
לא יתכן שאישה ככ מוצלחת ושאפתנית תכנס לתוכנית ריאליטי בכדי להציק לסטודנטית לכימיה בת 24|יעני|

נדמה לי שהרמז "מסתתר" בדבריך.
כור מחצבתה של מרשתך היקרה.

sashalola

Well-known member

היו באח עוד כמה נגועים בפוליטיקה
זה כנראה מסלול של המוצלחים ביותר

מצב
הנושא נעול.
למעלה