נמוך ורבע עוף...נמוך
משערת שמטר שבעים ושלוש
נמוך ורבע עוף...נמוך
משערת שמטר שבעים ושלוש
וואו ממשאני אוהבת את עידן עצבני
אני אוהבת את עידן עצבני
קובעת לכן תור לפסיכולוגית של הדייריםוואו ממש
אמר בדיוק את זה והוסיף שיכאב לו כסתירה.הוא ממש לא אמר את זה,
הוא אמר שזה יכאב לו ואין מה לעשות.
לא, יש הבדל בין לעשות *בכוונה* כמו ששילה עושה כדי לפגועעידן, מה שילה עשה לך? להיפך, לקח אותך ושאל אם זה בסדר שיילך עם אמילי, אם עדיין יש לך רגשות.
אתה בעצמך אמרת שהכל בסדר ותשמח אפילו לראות את אמילי שמחה.
יום למחרת היית עצבני עליו והתעלמת ממנו כי ראית את אמילי ושילה אשכרה מתקרבים ...לא גברי בכלל
הוא קודם כל התחיל עם אמילי שבוע וחצי מול הפנים שלו ואז שאל אותועידן, מה שילה עשה לך? להיפך, לקח אותך ושאל אם זה בסדר שיילך עם אמילי, אם עדיין יש לך רגשות.
יום למחרת היית עצבני עליו והתעלמת ממנו כי ראית את אמילי ושילה אשכרה מתקרבים ...לא גברי בכלל
אני חושבת שלמען מראית עין שילה עשה מה ש"נכון" ולכאורה ביקש רשות.עידן, מה שילה עשה לך? להיפך, לקח אותך ושאל אם זה בסדר שיילך עם אמילי, אם עדיין יש לך רגשות.
נכון... אבל עידן הולך עם הרגש שלו, בין אם זה נראה טוב או לא....עידן לא מבין ששילה נהנה מכל הוויכוחים האלו...
שהוא מחכך ידיו בהנאה...תוך כדי צחוק...
ושורת שיניים...מסנוורת...
הוא ניזון...ונבנה מזה...
מרגישים אצלו שהוא הולך עם הרגש...נכון... אבל עידן הולך עם הרגש שלו, בין אם זה נראה טוב או לא....
ממש...אני נהנית ממנו ככה, מתמסר ונוכח ברגעמרגישים אצלו שהוא הולך עם הרגש...
שימשיך ללכת עם הרגש....
האינטואציות שלו ....גם מול שילה לעיניי הן נכונות....
גם אם הא נופל..אל תוך...."המלכודות" שלו....
עידן ממש לא פחדןלאור השיחה הזו עם אמילי.. מתברר שעידן התחבר לבוס בניגוח של שילה....זהו עידן...מרגע זב איבדת את כל נקודות הזכות שלך אצלי... אתה בדיוק כמו רוב האנשים בבית...פחדן.
אחד הפחדנים שםעידן ממש לא פחדן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.