בדיוק כמו אורהדר בטוחה שאם היא לוקחת את הצד של חיים ומתייחסת אליו כאילו הוא חלש ומסכן זה מוסיף לה נקודות
זה צד שאני לא אוהב בהדרתזמון משעשע לפרק השיתוף של חיים. אהבתי. ולא גרם לי להצביע
אגב, חיים לא מעצבן אותי עם השרפרפים ואני שם 3,4,5,6 ביצים שלו. כלומר טייסטרס צ'ויס. אני לא צריכה ממנו להיות פרופר.
הוא ורסיטלי ומכניס הרבה עניין מול אחרים. ברמה שאני מחבבת ומקסימום יש מיוט. יש בו צדדים כאלו וכאלו ובסך הכל, ההתלוננויות שלו מעלות לי חיוך.
ו..כצפוי, מאמינה להדר בבכי. ככה היא מביעה את עצמה, וגם הבוטוקס. וזה הריצפה עקומה וואטאבר. זה מהלב שלה
יש לה לב כאמור. ל"מלכת הכיתה". היא רגישה לחיים ולא לראשונה.
כי אתה חושב שזה מהונדס על ידה ולא היתה מתנהגת ככה בחוץזה צד שאני לא אוהב בהדר
מרגיש לי מתאמץ מידי
מספיק מעניינת בלי זה
אני מתה על השילוב של פרידה ויוסי…תמיד מצטרפים אליהם והורסיםהדר...
... תקועה...על אור....
לא נראה שיש להם סבלנות לשמוע אותה "מקטרת"...
חשב שהגיע למתמסכן נולד.מאיפה חיים התחיל פתאום בנאום המסכנות?! למה?
יש את מלאני שפשוט קמה והלכהלא יודעת, לא מעריכה את נאומי הווידוי האלה. יש אמפטיה לחיים ומוגבלותו ובכלל אנשים שעוברים דברים קשים בחיים אבל לכנס במכוון אנשים משום מקום כדי לקבל תשומת לב ונקודות אהדה מריח לי מסריח, מלאכותי ושימוש ציני במה שיש לו. בעיניי זה פתאטי ומשיג בדיוק ההיפך.
הרי המצלמות עובדות כל הזמן ואם חיים קרוב למישהו, מנהל שיחה עמוקה ותוך כדי נזכר במה שעבר ומרגיש חופשי לשתף אז זה נוגע יותר - אמיתי ואותנטי.
הבעיה שמי שאיתו בבית לא יגיד את זה בקול רם כי יתפרש כמרושע אז כולם מחכים לתורם לחבק ולשבח אותו ואיזה תהליך מופלא חיים עובר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.