** שרשור צוהריים - היום ה-69 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
תזמון משעשע לפרק השיתוף של חיים. אהבתי. ולא גרם לי להצביע

אגב, חיים לא מעצבן אותי עם השרפרפים ואני שם 3,4,5,6 ביצים שלו. כלומר טייסטרס צ'ויס. אני לא צריכה ממנו להיות פרופר.
הוא ורסיטלי ומכניס הרבה עניין מול אחרים. ברמה שאני מחבבת ומקסימום יש מיוט. יש בו צדדים כאלו וכאלו ובסך הכל, ההתלוננויות שלו מעלות לי חיוך.

ו..כצפוי, מאמינה להדר בבכי. ככה היא מביעה את עצמה, וגם הבוטוקס. וזה הריצפה עקומה וואטאבר. זה מהלב שלה
יש לה לב כאמור. ל"מלכת הכיתה". היא רגישה לחיים ולא לראשונה.

בסדר555

Well-known member
תזמון משעשע לפרק השיתוף של חיים. אהבתי. ולא גרם לי להצביע

אגב, חיים לא מעצבן אותי עם השרפרפים ואני שם 3,4,5,6 ביצים שלו. כלומר טייסטרס צ'ויס. אני לא צריכה ממנו להיות פרופר.
הוא ורסיטלי ומכניס הרבה עניין מול אחרים. ברמה שאני מחבבת ומקסימום יש מיוט. יש בו צדדים כאלו וכאלו ובסך הכל, ההתלוננויות שלו מעלות לי חיוך.

ו..כצפוי, מאמינה להדר בבכי. ככה היא מביעה את עצמה, וגם הבוטוקס. וזה הריצפה עקומה וואטאבר. זה מהלב שלה
יש לה לב כאמור. ל"מלכת הכיתה". היא רגישה לחיים ולא לראשונה.
זה צד שאני לא אוהב בהדר
מרגיש לי מתאמץ מידי
מספיק מעניינת בלי זה

katy2022

Well-known member
זה גועל נפש אם חיים יהפוך למעתוק 2
אחד שבתחתית הסקרים…שומרים עליו מרימים אותו…יעשו קומבינות על כולם עד שיזכה
🤮

nicknick

Well-known member
איזה דאונר....
לקח להם את המצב רוח שממילא היה להם מועט היום. עכשיו שירים אותם בחזרה עם דוכן שייקים מהחסות ההיא

yalian

Well-known member
פרידה בדיוק התחילה לספר להדר מה העניינים איתה
"אני בחווייה אחרת בכלל - " צנזור

קוקי1947

Well-known member
אור להדר: אני לא נהנה לגור איתך
אור ממש אובסיסי כל היום הדר בפה שלו

8LIBI8

Well-known member
לא יודעת, לא מעריכה את נאומי הווידוי האלה. יש אמפטיה לחיים ומוגבלותו ובכלל אנשים שעוברים דברים קשים בחיים אבל לכנס במכוון אנשים משום מקום כדי לקבל תשומת לב ונקודות אהדה מריח לי מסריח, מלאכותי ושימוש ציני במה שיש לו. בעיניי זה פתאטי ומשיג בדיוק ההיפך.
הרי המצלמות עובדות כל הזמן ואם חיים קרוב למישהו, מנהל שיחה עמוקה ותוך כדי נזכר במה שעבר ומרגיש חופשי לשתף אז זה נוגע יותר - אמיתי ואותנטי.
הבעיה שמי שאיתו בבית לא יגיד את זה בקול רם כי יתפרש כמרושע אז כולם מחכים לתורם לחבק ולשבח אותו ואיזה תהליך מופלא חיים עובר :sick:

yalian

Well-known member
לא יודעת, לא מעריכה את נאומי הווידוי האלה. יש אמפטיה לחיים ומוגבלותו ובכלל אנשים שעוברים דברים קשים בחיים אבל לכנס במכוון אנשים משום מקום כדי לקבל תשומת לב ונקודות אהדה מריח לי מסריח, מלאכותי ושימוש ציני במה שיש לו. בעיניי זה פתאטי ומשיג בדיוק ההיפך.
הרי המצלמות עובדות כל הזמן ואם חיים קרוב למישהו, מנהל שיחה עמוקה ותוך כדי נזכר במה שעבר ומרגיש חופשי לשתף אז זה נוגע יותר - אמיתי ואותנטי.
הבעיה שמי שאיתו בבית לא יגיד את זה בקול רם כי יתפרש כמרושע אז כולם מחכים לתורם לחבק ולשבח אותו ואיזה תהליך מופלא חיים עובר :sick:
יש את מלאני שפשוט קמה והלכה :love:

מצב
הנושא נעול.
למעלה