** שרשור צוהריים - היום ה-69 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

EREZG07

Well-known member
מה אור רוצה מהדר? באמת הוא לא מוצא את עצמו בבית לדעתי, אין לו חוש הומור מפותח, הוא לא יודע לבשל, הוא לא עושה ספורט ואין לו את היכולת לדבר על הרגש שלו אז הוא מתעסק באובססיביות באנשים שהוא לא אוהב

ziniozi

Well-known member
מחר יש הדחה.
עם כל כמה שחיים נפוח מחשיבות עצמית,
מעניין לגלות שהוא חושב שהוא יותר חלש ממיכל, איציק ושילה.
כנראה שהוא לא באילוז' כמו שהוא משדר.
(או שנודע לו מה שקרן סיפרה לאור, שחיים הכי חלש בחוץ)

Rodrik Harlaw

Well-known member
הסקרים טובים בלנבא את התחתית.
חוסר עניין בדייר מסוים אצל הצופים שאשכרה טורחים לדבר על זה באינטרנט (או חלילה מצביעים בסקרים) מיתרגם לקהל הרחב, כי *בד"כ* אלו דיירים שגם לא מקבלים חשיפה בשידור המרכזי.

זה לא המצב אצל חיים.
דייר כמו חיים אמור להיות הרבה יותר פופולרי בקרב הצופים המזדמנים, בגלל סיפור החיים שלו ובגלל החשיפה בשידור המרכזי, אז אל תתפלאו אם הוא יגיע הרבה יותר רחוק ממה שהסקרים מזייפים.
אישית, סיפור החיים שלו וההתמודדות בבית יותר מעניינים אותי מרוב שאר הדיירים

KAPSULA1

Well-known member
הסקרים טובים בלנבא את התחתית.
חוסר עניין בדייר מסוים אצל הצופים שאשכרה טורחים לדבר על זה באינטרנט (או חלילה מצביעים בסקרים) מיתרגם לקהל הרחב, כי *בד"כ* אלו דיירים שגם לא מקבלים חשיפה בשידור המרכזי.

זה לא המצב אצל חיים.
דייר כמו חיים אמור להיות הרבה יותר פופולרי בקרב הצופים המזדמנים, בגלל סיפור החיים שלו ובגלל החשיפה בשידור המרכזי, אז אל תתפלאו אם הוא יגיע הרבה יותר רחוק ממה שהסקרים מזייפים.
אישית, סיפור החיים שלו וההתמודדות בבית יותר מעניינים אותי מרוב שאר הדיירים
הסיפור חיים מעניין מאוד, השימוש בהם בשביל לשרוד הדחות ולא בשביל לשתף או להראות את הקושי הוא הבעיה.
ומבחינת דמות אם אני משכללת את המחלה עם האופי לא נעים, שתלטן, לא מקבל דיעות אחרות. לא מגיב כמו אור אבל רודן כמוהו

מצב
הנושא נעול.
למעלה