** שרשור צוהריים - היום ה-69 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

8LIBI8

Well-known member
עידן כבר ירד לי מהעיניים לגמרי. לא יכולה לסבול אותו, כמעט באותה רמה של אמילי אם לא יותר..
אמילי אתמול התערבה לטובת שילה בנושא הפרגיות ואת ההגנה הזאת אהבתי מאוד, כל הכבוד לה. לא עושה חשבון לאף אחד וגם רבה עם אור שלא מסוגל לקבל דעה אחרת משלו

דפניה34

Well-known member
אני עדין מחבבת את עידן בעל הרגשות האוטנטיות , הכעסים הנפילות, וכל מה שמאפיין אדם נורמלי, אבל בגדול, מנסה לעשות כמיטב יכולתו לא לפגוע באף אחד. לעומת שילה שבא עם תוכנית פעולה סדורה מבית ,
לתקוף אנשים מסוימים, על מנת לבלוט. וענין האוכל , וקניית החסינות האישית על חשבון הקופה הציבורית, מראה עד כמה שהאיש אגואיסט, שלא ניתן לחיות איתו בקבוצה.

8LIBI8

Well-known member
הייתי מוסיפה לפרידה מעיל גשם ואז ההופעה תהיה מושלמת עם המגפיים והג'ינס ברמודה ...ישר לתצוגות |מומיה|

yalian

Well-known member
14:59 זו פרידה כשהיא *לא* עושה עניין מאוכל :LOL:
משהו עם טופו
אי הבנה
לא ידעה
לא חיכו לה
קצר בתקשורת עם עינב או מלאני

פרידה כנראה קצת כועסת על דברים....

nicknick

Well-known member
14:59 זו פרידה כשהיא *לא* עושה עניין מאוכל :LOL:
משהו עם טופו
אי הבנה
לא ידעה
לא חיכו לה
קצר בתקשורת עם עינב או מלאני

פרידה כנראה קצת כועסת על דברים....
נראה לי היא קצת במוד היום...
בכללי לא רק היא , יש אווירה כזאת , הם כולם על סף עלבון.... כנראה בגלל שכולם מועמדים

yalian

Well-known member
נראה לי היא קצת במוד היום...
בכללי לא רק היא , יש אווירה כזאת , הם כולם על סף עלבון.... כנראה בגלל שכולם מועמדים
גם נראה לי היו מסרים מבחוץ שאולי עשו משהו...
כי כשפרידה היתה בדרך לצאת לחצר, הדר ראתה שהיא במוד, ושאלה אותה "מה, את בשוק מה...זה?"
ופרידה ענתה כמובן "הכל טוב"

nicknick

Well-known member
גם נראה לי היו מסרים מבחוץ שאולי עשו משהו...
כי כשפרידה היתה בדרך לצאת לחצר, הדר ראתה שהיא במוד, ושאלה אותה "מה, את בשוק מה...זה?"
ופרידה ענתה כמובן "הכל טוב"
חבל ..כל המסרים האלה מזיקים להם...משחקים להם בראש.
עדיף היו מתמקדים במילים חיוביות ומעודדות וייתנו לנם להתנהל בטבעיות

מצב
הנושא נעול.
למעלה