Christina 1001
Well-known member
אני מאוהבת בשנאה שלךלא כי היא כזאת קלאס ומיוחדת ולא מנותחת בכלל כי לא אביבית או סתיו או כיעור מהלך על שתיים רגליים
אני מאוהבת בשנאה שלךלא כי היא כזאת קלאס ומיוחדת ולא מנותחת בכלל כי לא אביבית או סתיו או כיעור מהלך על שתיים רגליים
אני לא שונא אותה אני פשוט לא מבין צביעות למה מותר לרדת ולכנות דיירות מסוימות מגיעילות ומכוער ומנותחות אבל שהפייבורטית שלהן מנותחת לא פחות אז הם משתקיםאני מאוהבת בשנאה שלך
אני מסכימה, יש לו ידיים קטנות.אני לא שונא אותה אני פשוט לא מבין צביעות למה מותר לרדת ולכנות דיירות מסוימות מגיעילות ומכוער ומנותחות אבל שהפייבורטית שלהן מנותחת לא פחות אז הם משתקים
ואגב פאפי אמרה שלאור יש קטן לדעתה מה דעתך בנושא
לא ידיים קטנותאני מסכימה, יש לו ידיים קטנות.
אבל יש לו לב גדול
אוחחחח, בזה הרגע תיארת את הפנטזיה שלילא ידיים קטנות
היום הוא קילף תפוחי אדמה במטבח זה יהיה מחזה מהמם אמרתי לעצמי חבל שכריסי לא שם כדי למרוח עליו ריבת חלב ולקק חחחח
וואי וואיאני לא שונא אותה אני פשוט לא מבין צביעות למה מותר לרדת ולכנות דיירות מסוימות מגיעילות ומכוער ומנותחות אבל שהפייבורטית שלהן מנותחת לא פחות אז הם משתקים
חבל על הוויכוח זאת כרוניקה של שנאה שמאבדת פרופורציהוואי וואי
אתה באמת לא מתבלבל מעובדות.
טוב שיהיה בהצלחה. מיציתי.
הפייבוריטית מנותחת לפחות אסתטי הבעיה שלה היא יותר אישיותית וחברתית וזה מפנה עליה חיצי שנאה הזויים לגבי החיצוניות.אני לא שונא אותה אני פשוט לא מבין צביעות למה מותר לרדת ולכנות דיירות מסוימות מגיעילות ומכוער ומנותחות אבל שהפייבורטית שלהן מנותחת לא פחות אז הם משתקים
כל העין רואה את ההבדל משוחררת מדעה על הפרסונה עצמה.כבר לא מדובר בטעם אישי אלא פגמים שנראים לעין באופן בולט. זה לא קשור בכלל לצביעות זאת טעות בסיסית. בפרוש לא יכול לעשות השוואה בין השיפוצים אחד טוב יותר והשני גרוע בללי שום קשר לאישיות של פרידה. מהתחלה עוד לפני ההכרות בימים הראשונים זה נראה לא טוב, אח"כ מתרגלים לזה ומתווספים נתונים נוספים , אישיות, אופן הבעה אליהם מתחברים או לא. עייפתי מלהסביראה אם זה אסתטית אז מסביר הכול מותר תודה על השיעור בצביעות מתקדמת לעינייני ניתוחים הגוף
לערוך בבקשהאה אם זה אסתטית אז מסביר הכול מותר תודה על השיעור בצביעות מתקדמת לעינייני ניתוחים הגוף
מחקתי מרגוללערוך בבקשה
יישר כוח!מחקתי מרגול
הבעיה שלה שהיא מכניסה הרבה לכיס הקטןהפייבוריטית מנותחת לפחות אסתטי הבעיה שלה היא יותר אישיותית וחברתית וזה מפנה עליה חיצי שנאה הזויים לגבי החיצוניות.
דווקא ידיים לא היו מעורבות
איזה שיר הייתם שמים לפרידה ביציאה מהבית כזוכה הגדולה?
Khia Shamone - My Neck My Back (Official Video) - YouTube
את השיר של אמיליאיזה שיר הייתם שמים לפרידה ביציאה מהבית כזוכה הגדולה?
איזה שיר הייתם שמים לפרידה ביציאה מהבית כזוכה הגדולה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.