** שרשור צוהריים - היום ה-75 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ראש גזר54676534254

Well-known member
אני מאוהבת בשנאה שלך :love:
אני לא שונא אותה אני פשוט לא מבין צביעות למה מותר לרדת ולכנות דיירות מסוימות מגיעילות ומכוער ומנותחות אבל שהפייבורטית שלהן מנותחת לא פחות אז הם משתקים
ואגב פאפי אמרה שלאור יש קטן לדעתה מה דעתך בנושא

Christina 1001

Well-known member
אני לא שונא אותה אני פשוט לא מבין צביעות למה מותר לרדת ולכנות דיירות מסוימות מגיעילות ומכוער ומנותחות אבל שהפייבורטית שלהן מנותחת לא פחות אז הם משתקים
אני מסכימה, יש לו ידיים קטנות.
אבל יש לו לב גדול :love:

גליה 1211

Well-known member
וואי וואי
אתה באמת לא מתבלבל מעובדות.
טוב שיהיה בהצלחה. מיציתי.

סטיריקון9

Well-known member
הפייבוריטית מנותחת לפחות אסתטי הבעיה שלה היא יותר אישיותית וחברתית וזה מפנה עליה חיצי שנאה הזויים לגבי החיצוניות.

סטיריקון9

Well-known member
אה אם זה אסתטית אז מסביר הכול מותר תודה על השיעור בצביעות מתקדמת לעינייני ניתוחים הגוף
כל העין רואה את ההבדל משוחררת מדעה על הפרסונה עצמה.כבר לא מדובר בטעם אישי אלא פגמים שנראים לעין באופן בולט. זה לא קשור בכלל לצביעות זאת טעות בסיסית. בפרוש לא יכול לעשות השוואה בין השיפוצים אחד טוב יותר והשני גרוע בללי שום קשר לאישיות של פרידה. מהתחלה עוד לפני ההכרות בימים הראשונים זה נראה לא טוב, אח"כ מתרגלים לזה ומתווספים נתונים נוספים , אישיות, אופן הבעה אליהם מתחברים או לא. עייפתי מלהסביר

גליה 1211

Well-known member
הפייבוריטית מנותחת לפחות אסתטי הבעיה שלה היא יותר אישיותית וחברתית וזה מפנה עליה חיצי שנאה הזויים לגבי החיצוניות.
הבעיה שלה שהיא מכניסה הרבה לכיס הקטן
היא נראית מעולה אינטלגנטית ונוכחת
אנשים אוהבים כאלה שהם מזדהים איתם...

מצב
הנושא נעול.
למעלה