המשותף לשלושתם הפרעת אישיות היסטריוניתחוזרת בי - לא אביבית , יותר סתיו קצין
השיער יפה, הפרצוף לאלא כי זה שיא היופי
צפה בקובץ המצורף 113235
מה יפה בו נראה כמו חציר של סוסיםהשיער יפה, הפרצוף לא
התסרוקת לא אבל שיער ארוך בלונדיני גלי יפה בעיניימה יפה בו נראה כמו חציר של סוסים
בעיניי לא אבל כול אחת והטעם שלו בלי ניתוחים היא לא נראת טוב פשוט יש לה תומכים אובססים למראה של דיירת אחרת ושהם שוכחים שהפייבורטיית שלהם מנותחת לא פחות מאחרות בביתהתסרוקת לא אבל שיער ארוך בלונדיני גלי יפה בעיניי
אז מה תגיד על פרידה?בעיניי לא אבל כול אחת והטעם שלו בלי ניתוחים היא לא שווה כלום פשוט יש לה תומכים אובססים למראה של דיירת אחרת ושהם שוכחים שהפייבורטיית שלהם מנותחת לא פחות מאחרות בבית
זה משגעהתסרוקת לא אבל שיער ארוך בלונדיני גלי יפה בעיניי
מה יפה בו נראה כמו חציר של סוסים
גיל ההתבגרות לא מחמיא לכולם.מה יפה בו נראה כמו חציר של סוסים
אבל וואלה לא ראיתי אף תמונה של פרידה שהיא היא..כדי שנבין מי זאתלא כי זה שיא היופי
צפה בקובץ המצורף 113235
ממש חמודה, ראיתי את הסירטון כשלא אוהבים זה מה שקורה...חוץ מהעובדה שהתמונה לא בפוקוס לא רואה מה הבעיהלא כי זה שיא היופי
צפה בקובץ המצורף 113235
כלא אוהבים את פרידה אז אומרים שהיא דומה לאביבית ולסתיו שהיא מנותחת ומכוערת ועושה להקיא רק שוכחים שגברת חשש מנותחת לא פחות אני בסך הכול מראה מה קורא עם התומכים של הדר מלאים בצביעותממש חמודה, ראיתי את הסירטון כשלא אוהבים זה מה שקורה...
אני אוהבת את אביביתכלא אוהבים את פרידה אז אומרים שהיא דומה לאביבית ולסתיו שהיא מנותחת ומכוערת ועושה להקיא רק שוכחים שגברת חשש מנותחת לא פחות אני בסך הכול מראה מה קורא עם התומכים של הדר מלאים בצביעות
אין שום צביעות, השיפוץ של פרידה כשלון טוטאלי כולל הישבן שלא נראה טבעי/מעוות והשפתיים שיש בהם שקע עמוק לא סימטריות ומשנות מאוד את הבעת הפנים שלה. לא מתה על שיפוצים עדיין כל עין גם לא מבינה יכולה לראות שהיא נראית גם מאוד מבוגרת.בפנים.כלא אוהבים את פרידה אז אומרים שהיא דומה לאביבית ולסתיו שהיא מנותחת ומכוערת ועושה להקיא רק שוכחים שגברת חשש מנותחת לא פחות אני בסך הכול מראה מה קורא עם התומכים של הדר מלאים בצביעות
מה ההבדל? איך את מבדילה אם ישן או ערעידן נרדם בפיצה חחחחחחח
והאח שותק… אני בעד שיתן לו לישון..
אור באמת נאה... הוא מאד נשי בתכונות שלוגאיה ואור הנשים הכי יפות בבית בפער.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.