אסטרטגיה שקופהלא ממש. אמר, אחרי שהבנתם שהיא לא במשימה סודית והיא התנצלה למה להמשיך לקטול אותה?!
הגן עליה בקיצור
וואטאבר...אסטרטגיה שקופה
אם השיחה תעלה מול סתיו - "אמרתי שהיה מיותר לצאת עלייך בפעם השניה"
אם השיחה תעלה מול ספיר - "אמרתי שבצדק קטלתם אותה, שהיא לא עשתה כלום 80 יום ועכשיו עשתה טעות שהוכיחה שאם היא רוצה היא יכולה אבל בוחרת לעשות לכם דווקא"
ואחרי זה יגידו שספיר לא נותנתֶלאף אחד להכנס למטבח. והנה כולם שם מבשלים ביחד, חותכים ועושיםשאפו לספיר המבוגרת האחראית שלמרות כל ההתעללות והילדותיות - עוזרת לסתיו ומלמדת אותה עכשיו, כמו אמא שמסבירה לילדה אחרי שצעקה והשתוללה
חחח, אחרי כל הריב, ספיר אומרת לסתיו את תעשי את העוגת שוקולד וסתיו אומרת לה תגידי לי איך להכין. באמת הבית הזה משוגעתצביעו לספיר כדי להשאיר אותה לסתיו
אם ספיר הולכת כולם יתאכזרו לסתיו במטבח
ספיר היחידה שנחמדה אליה ועוזרת לה שם
זה לא יהיה נגר. זה יהיה שניר או ספיר, לדעתי ספיראברהם מתבאס שלא נפל אתמול על הפרס של הפרק
נגר: בכחולה אין הפתעה, זו עדן.
באדומה - כל תוצאה שהיא לא אני - הפתעה
אני חשבתי בהתחלה נגר או ליאל נגד עדןזה לא יהיה נגר. זה יהיה שניר או ספיר, לדעתי ספיר
עדן בטוח מהקבוצה הכחולה.אני חשבתי בהתחלה נגר או ליאל נגד עדן
ועדן עפה
בינתיים עדיין חושב ככה
גנבת פלאפונים מאנשים?זה לא יהיה נגר. זה יהיה שניר או ספיר, לדעתי ספיר
אבל הוא כבר אכל?הרגע הדירו את סתיו מהמטבח כי ליאל איים שלא יאכל את העוגה אם תעזור להכין. מדהים.
ומדברים על הרוע שלההרגע הדירו את סתיו מהמטבח כי ליאל איים שלא יאכל את העוגה אם תעזור להכין. מדהים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.