.אפשר לענות?
אני מצביעה יפה.
אמיתי, זה כל מה שסתיו לא.
ואם להרצין, מאמי מיה,
ונלכה אל המילון.
ממשי, מתקיים במציאות: כולם שם מתקיימים אכשהו במציאות.
מקורי, לא מזוייף, ניכר זיוף בכל אחד מהם לפחות פעם ביום.
ישר, כן, אנה עארף, היושרה שם מהם והלאה, והכנות פעם כך ופעם כך.
אני מקווה שהכינה לעצמה אוכל. לא הייתי אוכלת מהידיים שלהם.בישלה 3 ימים צעקו עליה שהיא רעה
עזבה את המטבח
צעקו שלא עושה כלום
באה להכין עוגה
מעיפים אותה
היא לא תלךעוד 30 שעות למנייאק
הם עכשיו בפיצול קולות. היא ושניר זה תומכים בחלקם משותפים, שניר זוכה בקולות מתומכים של שי וספיר מאף אחדהיא לא תלך
כמו שאורי לא יילך
הוא צריך פיצול קולות במחנות כדי שיענקי יזכה מההפקר בגמר
הזוגיות של שי ושניר תופסת הרבה יותר את הקהל הצעיר ובגלל זה שניר חזק יותר ממנה.הם עכשיו בפיצול קולות. היא ושניר זה תומכים בחלקם משותפים, שניר זוכה בקולות מתומכים של שי וספיר מאף אחד
בעבודה אצלי כולם מעריכים את ספיר, שהיא הגיונית, מהממת, טובה ועוזרת אבל לא מהסגנון של אלה שמצביעים בתוכנית.הזוגיות של שי ושניר תופסת הרבה יותר את הקהל הצעיר ובגלל זה שניר חזק יותר ממנה.
הזוגיות שלה עם אברהם לא פוטוגנית ולא מעניינת את הקהל הצעיר.
לעומת זאת,ספיר אהובה אצל הקהל הבוגר יותר מאשר אצל הקהל הצעיר.
שי ושניר אהובים רק בקרב הקהל הצעיר.
הבדלים עצומים בין שופוניבעבודה אצלי כולם מעריכים את ספיר, שהיא הגיונית, מהממת, טובה ועוזרת אבל לא מהסגנון של אלה שמצביעים בתוכנית.
הזוגיות של שניר ושי יותר בועטת וחיה עם כל הצבעים שלה למרות שלא תחזיק בגלל ההבדלים ביניהם. הזוגיות של אברהם וספיר משעממת, מלאה במחסומים וחוסר הבנה והתאמה למרות שאני מאמינה שבתוך הבית הם באמת מאוהבים אבל בחוץ עם כל הנסיונות פיוס והגישור ביניהם והרצון האמיתי של שניהם בזוגיות הם יתפוררו מהר, ההבדלים ביניהם עצומים בפער בתפיסה ובהתנהגות
לא נורא, גם ככה העונה משעממת מאוד. וממילא היא לא תזכה אולי עדיף לצאת כבר עכשיועוד 30 שעות למנייאק
יש משהו בדברייך...לא נורא, גם ככה העונה משעממת מאוד. וממילא היא לא תזכה אולי עדיף לצאת כבר עכשיו
כן, מבחינת האח אם ספיר הולכת אז יש מצב לאיחוד חברי של אברהם וסתיו, מה שאולי עלול להפוך את הבית שוביש משהו בדברייך...
עונה כזאת גרועה לא נראתה על המסך
אחד החיבורים המצחיקים בעונה הדלוחה הזאתכן, מבחינת האח אם ספיר הולכת אז יש מצב לאיחוד חברי של אברהם וסתיו, מה שאולי עלול להפוך את הבית שוב
כן, זה יהיה מלאכותי ומלא בצביעות אבל ברגע שספיר תתפנה סתיו תחבור לאברהם, כמו בכל פעם שהיא מחפשת פירצה אליו שספיר לא בתמונה. את ספיר היא לא יכולה לתמרן אבל את אברהם כןאחד החיבורים המצחיקים בעונה הדלוחה הזאת
לא מתחשבת בה, אלא בילא נורא, גם ככה העונה משעממת מאוד. וממילא היא לא תזכה אולי עדיף לצאת כבר עכשיו
אעזוב איתך האמת, כי לא יעניין אותי. אני הכי מזדהה עם ספיר ועם הדרך שלה, סביר להניח שאם הייתי בבית הייתי מתנהגת כמוה (חוץ מבזוגיות עם אברהם, בעעעע).לא מתחשבת בה, אלא בי
הבטחתי לעזוב אם תלך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.