לדעתי ליאל לא יודח, גם לא עדן.אם ליאל יודח בשבת, עדן עוד יותר תחשוב שהיא בגמר והיחס שלה לסתיו יהיה עוד יותר נוראי.
למה אין הדחה כפולה?![]()
עוז נהנה מדי מהדרמה שבהדחת ספיר
ולדעתי ינסה לשחזר את ההצלחה
ישאיר את ליאל ועדן, ויוציא את שניר/אברם.
לדעתי ליאל לא יודח, גם לא עדן.אם ליאל יודח בשבת, עדן עוד יותר תחשוב שהיא בגמר והיחס שלה לסתיו יהיה עוד יותר נוראי.
למה אין הדחה כפולה?![]()
יענקי יודע לחשב? אתמול בלילה אברהם שאל אותו אם 20 כפול 24 = 440 וייענקי אמר - אולי.טוב שיש שם את יענקי כדי שיחשב להם את הקלוריות בחטיפים
מניפולטיבית, מערבבת, שקרנית - זה כןאחת הדיירות הכי מרושעות, אכזריות, מניפולטיביות, נוטפות ארס ושנאה שהיו בתולדות האח
ודיאני
צפה בקובץ המצורף 87544
סצנת המקלחת בהובלתה, הייתה הסצנה הכי קשה לצפייה בתולדות האח.מניפולטיבית, מערבבת, שקרנית - זה כן
מרושעת ואכזרית - לדעתי זה נגזר ממחלת השליטה.
לא חושבת שיש בה רוע בפני עצמו.
פשוט נטרפה שסתיו לא מצייתת, לא נכנעת.
מרושעת ואכזרית,מניפולטיבית, מערבבת, שקרנית - זה כן
מרושעת ואכזרית - לדעתי זה נגזר ממחלת השליטה.
לא חושבת שיש בה רוע בפני עצמו.
פשוט נטרפה שסתיו לא מצייתת, לא נכנעת.
בחלומותאחת הדיירות הכי מרושעות, אכזריות, מניפולטיביות, נוטפות ארס ושנאה שהיו בתולדות האח
ודיאני
צפה בקובץ המצורף 87544
סתיו? בהחלט כל מה שתיארת פהאחת הדיירות הכי מרושעות, אכזריות, מניפולטיביות, נוטפות ארס ושנאה שהיו בתולדות האח
ודיאני
צפה בקובץ המצורף 87544
לדעתי לא רצה להביך אותויענקי יודע לחשב? אתמול בלילה אברהם שאל אותו אם 20 כפול 24 = 440 וייענקי אמר - אולי.
והרבה יותר מזה. אני כנראה צופה בתוכנית אחרת מזו שרוב הפורום מתייחס אליה. תיכף אבדוק...סתיו? בהחלט כל מה שתיארת פה
מסתפקת באברהם אבודאברם אבוד מגעגוע
יש לו טעם טוב בבחירת בת זוג במיוחד הפעם הזאת...אברם אבוד מגעגוע
לא יודעת לי היה מעניין עד שדיאן יצאה ומשם זה רק הלך והדרדרהעונה הקודמת בעיניי היתה מעולה.
הלייב היה מטורף
לא הפסיק להיות מעניין כמעט לרגע
מלא ריבים, מלא צחוקים
אנשים מעניינים ושיחות משמעותיות.
כימיה מחשמלת בין אופק לטליה
הפרלמנט של דינה קאזם וריוואה בנסט
שרין הקרינג'ית עוגבת על שחף
המופע המטורלל של דיאן ונתנאל
בבונאל פוער פיו אם לאוכל, אם לצעקות
ידעתי שלא אפשר יהיה להתחרות בזה הפעם.
אין ספק, היה אובדן ענק של עניין כשדיאן יצאה.לא יודעת לי היה מעניין עד שדיאן יצאה ומשם זה רק הלך והדרדר
איכס.גם שם את הרגליים שלו על הכרית שלה
צפה בקובץ המצורף 87546 צפה בקובץ המצורף 87547
צפה בקובץ המצורף 87545
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.