לא שאני מלמדת סנגוריה על האביבית הזאת,היה קצת נחמד לראות איך אביבית נאכלת
שורף לה, שסתיו, ההעתק שעלה על המקור,
הולך לקחת בהליכה את המליון
מה שהיא עצמה לא הצליחה לעשות
על אף שניתנו לה איזה 4 צ'אנסים בכל העונות בהן נכנסה.
בעיקר מקנאה בתשומת הלב
כל המדינה מדברת על סתיו, ולא עליה.
אולי להתחיל עם נתק מוחלט מהבחוץהגורם מההפקה
"ברור שזה לא כיף לרשת 13 שאנשים פורשים. ברור שזה לא טוב. אבל זו תופעה שהייתה גם בעונות קודמות. נכון שזה קצת יותר חזק השנה. ברור שבהפקה יצטרכו לשבת ולחשוב מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב, כי אני מניח שפרישות זה לא נעים, בטח רגע לפני הסוף. זה לא נוח להם. אבל זו עונה טובה מאוד של 'האח הגדול''
עונה טובה מאוד כמו שיש לנו תוכנית מעולה הערב
אתמול רשמתי שאולי בעתיד יצרפו את סתיו קצין להפקה ובסוף היא תהפוך להיות האח הגדול , יותר נכון האחות הגדולה .אולי להתחיל עם נתק מוחלט מהבחוץ
להפסיק להכניס קרובים לבית שיעבירו מסרים שיתסבכו אותם
אולי ללהק אנשים עם אישיות
והכי טוב אולי להביא לסתיו להיות האח הגדול
פרטצ'ניקיםהגורם מההפקה
"ברור שזה לא כיף לרשת 13 שאנשים פורשים. ברור שזה לא טוב. אבל זו תופעה שהייתה גם בעונות קודמות. נכון שזה קצת יותר חזק השנה. ברור שבהפקה יצטרכו לשבת ולחשוב מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב, כי אני מניח שפרישות זה לא נעים, בטח רגע לפני הסוף. זה לא נוח להם. אבל זו עונה טובה מאוד של 'האח הגדול''
דייר אחר ב"האח הגדול" מסרב להסכים עם הטענות הללו. "סתיו דיירת מעניינת, נקודה. מה יותר מעניין? שהיא רבה עם כולם או לראות את בן ושניר אומרים 'בוקר טוב'? הרי הרייטינג קובע, ואם הצופים אוהבים לראות את זה, סימן שיש לזה קהל. ורייטינג זה כסף. אני יודע שזה קשה, הייתי שם, אבל את הכסף סופרים במדרגות"הגורם מההפקה
ברוכה הבאהאת מתכוונת אליי? אבל למה בעצם?
העונה הכי גרועה שהייתה. תחשבו כמה דיירים היו בבית במהלך העונה : מה זוכרים מהם? כמעט כלוםאפשר לעשות דלגגגג על העונה הזו
זוכרים מהם רוע מזוקקהעונה הכי גרועה שהייתה. תחשבו כמה דיירים היו בבית במהלך העונה : מה זוכרים מהם? כמעט כלום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.