Christina 1001
Well-known member
היא התרגלה לקבל אישור מהחברה ע"י הפיכה לליצן.במקרה של מעתוק
היא עושה את זה בכוונה
וזה עוד יותר עלוב
היא התרגלה לקבל אישור מהחברה ע"י הפיכה לליצן.במקרה של מעתוק
היא עושה את זה בכוונה
וזה עוד יותר עלוב
ומי אשם? מי? אני כמובן שצופה בשיט הזה ונותן לזה יד. אבל יותר מכולם אשמה אופה שנשארת מזוככת כי לא צופה ופותחת לי שרשור כדי שאתפחלץ יותר ממה שאני ברגיל.מעתוק קוראת תווית של בגד: "אולד נאבי" כמו נאבי ארנבי.
תקשיבו אין שם ולא היה העונה דייר אחד או דיירת אחת שהם לא בורים ועילגים. אף אחד שם לא אקדמאי או מתכוון להיות אקדמאי, זה לא מעניין אותם בכלל, מעניין אותם לעשות ניים דרופינג של סלבס עולב ושל חברות ביגוד והנעלה. אנשים נמוכים רדודים וכל כך עלובים בעיני.
מבחינת אינטליגנציה - האייקיו של סתיו גבוה יותר משל כל משתתפי העונה יחדיו- בן הרשע והבור טעה טעות כל כך מרה. לסתיו יש יכולות עיבוד זיכרון ויכולת מילולית גבוהה יותר משל כולם שם. היא גם לא מלומדת אבל היא חריפה ויש לה ידע.
לא מאמינה על עצמי שלושה חודשים אני עוקבת אחר הדלות הזאת, מרגישה שנמחקים לי תאי מוח אז ווי ספיק
אני לא ידעתי שאופה יכולה לפתוח שרשוריםומי אשם? מי? אני כמובן שצופה בשיט הזה ונותן לזה יד. אבל יותר מכולם אשמה אופה שנשארת מזוככת כי לא צופה ופותחת לי שרשור כדי שאתפחלץ יותר ממה שאני ברגיל.
אני לא ידעתי שאופה יכולה לפתוח שרשורים
סורי
זאת אני שגורמת לך להתפחלץ (רק אני יכולה לפתוח שרשורים, למחוק ולחסום)
ודווקא לך שאני כ"כ אוהבת אותך
מתנצלת
עוד 17 ימים וזה נגמר
[/QOTE]
מריייי![]()
באחד הפוסטים שלחתי לך שטרודל תפוחים.אני לא ידעתי שאופה יכולה לפתוח שרשורים
סורי
זאת אני שגורמת לך להתפחלץ (רק אני יכולה לפתוח שרשורים, למחוק ולחסום)
ודווקא לך שאני כ"כ אוהבת אותך
מתנצלת
עוד 17 ימים וזה נגמר
תודה יונתיבאחד הפוסטים שלחתי לך שטרודל תפוחים.
זכרתי שאת אוהבת.
מרי..מרימרימרי.......
ת'געגתי...
...![]()
למה ויתרה? קיבלה משהו במקום?אברהם לא מועמד להדחה נכון? ואין סיכוי שיהיה מועמד כי סתיו ויתרה על ההפתעה שלה. אם היה מועמד ברשימה מצומצמת היה מודח בשבת
זה מה שאמרו פה בגלל שלא לבשה את התחפושות שאברהם בחר לה אבל לא יודע האם זה באמת נכון?למה ויתרה? קיבלה משהו במקום?
ויתרה? ההפתעה לא הייתה סרטון של הילדים שלה או משהו כזה?אברהם לא מועמד להדחה נכון? ואין סיכוי שיהיה מועמד כי סתיו ויתרה על ההפתעה שלה. אם היה מועמד ברשימה מצומצמת היה מודח בשבת
לא יודע אבל שורה תחתונה השאלה שלי היא האם אין סיכוי שאברהם יהיה מועמד בשבת?ויתרה? ההפתעה לא הייתה סרטון של הילדים שלה או משהו כזה?
אין סיכוילא יודע אבל שורה תחתונה השאלה שלי היא האם אין סיכוי שאברהם יהיה מועמד בשבת?
אז למה הדיחו את ספיר?הקבוצה של סתיו רוצה שאברהם יגיע לגמר, כמו גם שאר ה"חזקים".. כדי שהקולות יתפצלו
זה היה מתבקש כשזו הייתה היא מול עדןאז למה הדיחו את ספיר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.