אור סמל של רשע,מבחינתי, אף אחד לעולם לא ישתווה לאור סיונוב. גם לא ברק. ובטח שלא ספיר או ליאל.
אור היתה ונשארה לדעתי פסגת הרשע בפורמט הזה עד כה.
ברק הוא כמו ליאל מבחינתי. רוע כמו של ילדים קטנים חסרי פילטר.אור סמל של רשע,
א ב ל
ברק היה זה שקילל את הילדים של שי חי
ועל כך לא אסלח לו.
כדי לא להצביע לו,
הצבעתי לשי מיקה
למרות שלא אהבתי אותה.
אני פחות סלחנית ממך.ברק הוא כמו ליאל מבחינתי. רוע כמו של ילדים קטנים חסרי פילטר.
אינפנטילי, רעשני ובינוני ביותר.
כל ילד בכיתה א' יכול לקלל.
מקווה שהביאו קצת וורוד לאברהם, כי הוא ממש מתחבר לצבעהגיעו בגדים חדשים מהטרמינל
חגיגות ה "עברנו 24 שעות בלי פרישה"לכבוד מה זה?
too soonחגיגות ה "עברנו 24 שעות בלי פרישה"
אני לא מרוצה מהאמירה הזאת.סתיו מדדה את שמלת הניצחון שלהווואו
![]()
יוני לא הבאתה סקר היום?אור סיונוב היתה בסדר גמור
קרציוני אני כולי תקווה שטורטיש תתלוש לך אחת אחת ללא הרדמה.אור סיונוב היתה בסדר גמור
אבל גם עונות קודמות זה היה ככה…מעתוק קוראת תווית של בגד: "אולד נאבי" כמו נאבי ארנבי.
תקשיבו אין שם ולא היה העונה דייר אחד או דיירת אחת שהם לא בורים ועילגים. אף אחד שם לא אקדמאי או מתכוון להיות אקדמאי, זה לא מעניין אותם בכלל, מעניין אותם לעשות ניים דרופינג של סלבס עולב ושל חברות ביגוד והנעלה. אנשים נמוכים רדודים וכל כך עלובים בעיני.
מבחינת אינטליגנציה - האייקיו של סתיו גבוה יותר משל כל משתתפי העונה יחדיו- בן הרשע והבור טעה טעות כל כך מרה. לסתיו יש יכולות עיבוד זיכרון ויכולת מילולית גבוהה יותר משל כולם שם. היא גם לא מלומדת אבל היא חריפה ויש לה ידע.
לא מאמינה על עצמי שלושה חודשים אני עוקבת אחר הדלות הזאת, מרגישה שנמחקים לי תאי מוח אז ווי ספיק
היו מידי פעם אנשים עמוקים מעניינים וחכמים כמו שפרה וכמו מנחם בן וכמו גואל פינטו, סער סקלי, פותנה, שי חי ובטח עוד כמה ששכחתי. מרגישים היטב את ההתדרדרות בעונות האחרונותאבל גם עונות קודמות זה היה ככה…
במקרה של מעתוקמעתוק קוראת תווית של בגד: "אולד נאבי" כמו נאבי ארנבי.
תקשיבו אין שם ולא היה העונה דייר אחד או דיירת אחת שהם לא בורים ועילגים. אף אחד שם לא אקדמאי או מתכוון להיות אקדמאי, זה לא מעניין אותם בכלל, מעניין אותם לעשות ניים דרופינג של סלבס עולב ושל חברות ביגוד והנעלה. אנשים נמוכים רדודים וכל כך עלובים בעיני.
מבחינת אינטליגנציה - האייקיו של סתיו גבוה יותר משל כל משתתפי העונה יחדיו- בן הרשע והבור טעה טעות כל כך מרה. לסתיו יש יכולות עיבוד זיכרון ויכולת מילולית גבוהה יותר משל כולם שם. היא גם לא מלומדת אבל היא חריפה ויש לה ידע.
לא מאמינה על עצמי שלושה חודשים אני עוקבת אחר הדלות הזאת, מרגישה שנמחקים לי תאי מוח אז ווי ספיק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.