איש דוחה. התנהגות ילדותית ומרושעת. נועם החמיא להדר על הלחמניה אז הדביל מחקה אותו בזלזול ואמילי מגיבה בציקצוק מרושע האופייני לה.16:23 אור בשולחן האוכל
(כנראה מחקה את הדר לאמילי והיא צוחקת)
איש דוחה. התנהגות ילדותית ומרושעת. נועם החמיא להדר על הלחמניה אז הדביל מחקה אותו בזלזול ואמילי מגיבה בציקצוק מרושע האופייני לה.16:23 אור בשולחן האוכל
(כנראה מחקה את הדר לאמילי והיא צוחקת)
איכס מגעיל ואמילי נגררתאיזה מגעיל אור
בולס את האוכל שהדר הכינה
ולועג בה
עושה פרצופים
ואמילי צוחקת
שתרים פעם אחת את התחת ותעשה משהו
שני דוחים
אפילו תודה קשה להם להגיד
העיקר שתכבדי אותו, שמעת?מבחילים.שניהם. ואור נותן דוגמה לנימוסי שולחן: לאכול בפה פתוח, ולקום מהשולחן מיד כשמסיים לאכול. ממש מנטור לנימוסים
איזה קללות מפוארות ברוסית יוצאות לי כרגע מהפה כלפי אורמבחילים.שניהם. ואור נותן דוגמה לנימוסי שולחן: לאכול בפה פתוח, ולקום מהשולחן מיד כשמסיים לאכול. ממש מנטור לנימוסים
ממש מכעיס. שני כפויי טובה. הכינה לכם אוכל, תגידו תודה ותחנקו מהאוכל, צמד זבלים.איזה מגעיל אור
בולס את האוכל שהדר הכינה
ולועג בה
עושה פרצופים
ואמילי צוחקת
שתרים פעם אחת את התחת ותעשה משהו
שני דוחים
אפילו תודה קשה להם להגיד
אין לו ביציםזה זמן מעולה להגיד שמהמרקם של האוכל לא טעים לו
נכון כי הוא לא רוצה עוד סצנה של התמסכנות על הגב שלו בחדר האחאין לו ביצים
כן..... עדיף עוד סצנה שלו מתמרמר על הדר בחדר האחנכון כי הוא לא רוצה עוד סצנה של התמסכנות על הגב שלו בחדר האח
אין כמעט כאלה סצנות בפרקיםכן..... עדיף עוד סצנה שלו מתמרמר על הדר בחדר האח
כן, זה בכלל סוד שאור קצת טיפטיפוש לא מסתדר עם הדר שששששששששש.......... לא נגלהאין כמעט כאלה סצנות בפרקים
לא כי לא משדרים אותם האח מעדיף לשדר כול פרק סשן של הדר בחדר האח על משהו מסתמכן אחר לפעמים אפילו פעמיים בפרקכן, זה בכלל סוד שאור קצת טיפטיפוש לא מסתדר עם הדר שששששששששש.......... לא נגלה
תחשוב, כמה פעמים כבר האח יכול לשדר את אותו מונולוג של אור?לא כי לא משדרים אותם האח מעדיף לשדר כול פרק סשן של הדר בחדר האח על משהו מסתמכן אחר לפעמים אפילו פעמיים בפרק
לא אכפת לי אובססיבי זה הכי 2024 לבכות על מרק זה 2012תחשוב, כמה פעמים כבר האח יכול לשדר את אותו מונולוג של אור?
הוא עוד יכול להוציא את אור..... אובססיבי.....
האובססיה לא יפה לו, לדעתילא אכפת לי אובססיבי זה הכי 2024 לבכות על מרק זה 2012
כול אחד ודעתו יש הרבה קציצות במטבח וכול יבחר מה לאיזה קציצה הוא מתחבר ולאיזה לאהאובססיה לא יפה לו, לדעתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.