זה לא המרק. זו הגישה. לא 2012 ולא נעליים. אם היו מגיבים לי כפי שהחסר טקט הזה, הטעון בהמון שנאה הגיב לה, גם אני הייתי נפגעת. גועל נפש של בנאדם.לא אכפת לי אובססיבי זה הכי 2024 לבכות על מרק זה 2012
זה לא המרק. זו הגישה. לא 2012 ולא נעליים. אם היו מגיבים לי כפי שהחסר טקט הזה, הטעון בהמון שנאה הגיב לה, גם אני הייתי נפגעת. גועל נפש של בנאדם.לא אכפת לי אובססיבי זה הכי 2024 לבכות על מרק זה 2012
איזה 2024? אור זה במקרה הטוב 1824 במגרב, וגם הם היו יותר מכבדים מהעאווד הזהלא אכפת לי אובססיבי זה הכי 2024 לבכות על מרק זה 2012
אבל הוא הומו בארון והולך למסיבות של עופרה פעם לא היו כאלה עוואדיםאיזה 2024? אור זה במקרה הטוב 1824 במגרב, וגם הם היו יותר מכבדים מהעאווד הזה
גם ג'חנון שרוף וגם הראש חסה הזה באותו פריים גועל גועל גועל נפש
נטו כי היא קונטרה להדראני באמת שואלת. תסבירו לי בבקשה. מה אנשים מוצאים מיכל, שהם לא מצאו בדיירים אחרים? אני מבינה כשהיא מקבלת קולות של וותיקים חזקים, אבל עכשיו, כשיש הרבה צופים והרבה הצבעות, בהדחה קולקטיבית, מאיפה הקולות שלה? מה יחודי בה?
לא, היא התחברה ל2 האנשים הכי חזקים בביתנטו כי היא קונטרה להדר
אבל עכשיו כשהדר התחברה לצד שלה,
אולי היא תעוף
גם דני התחבר לאור בגלל ״רפי קריקו״לא, היא התחברה ל2 האנשים הכי חזקים בבית
פרידה ואור, הבחורה יודעת את העבודה
דני התחבר לאור כי זה בדיוק סוג החברים שיש לו בחוץגם דני התחבר לאור בגלל ״רפי קריקו״
היא תעוף. די כבר.. ושתיקח איתה את אור הטמבל.נטו כי היא קונטרה להדר
אבל עכשיו כשהדר התחברה לצד שלה,
אולי היא תעוף
אני עדיין מחכה להדחה שלה. אולי מחר..אני באמת שואלת. תסבירו לי בבקשה. מה אנשים מוצאים מיכל, שהם לא מצאו בדיירים אחרים? אני מבינה כשהיא מקבלת קולות של וותיקים חזקים, אבל עכשיו, כשיש הרבה צופים והרבה הצבעות, בהדחה קולקטיבית, מאיפה הקולות שלה? מה יחודי בה?
כבר יחזירו אל תדאגיהקונטרול בי לייק "טוב מיצינו"
גדול!הדר ואמילי ישלימו
חיים יכבוש את ליבה של מלאני
ודני יגדל עמוד שדרה
לפני שנועם יסיים לאכול.
חחחחחחחחחח אשכרה.הדר ואמילי ישלימו
חיים יכבוש את ליבה של מלאני
ודני יגדל עמוד שדרה
לפני שנועם יסיים לאכול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.