** שרשור צוהריים היום ה-88 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

בלנקה המקורית

Well-known member
לדעתי, סתיו צריכה ללכת לאח הגדול ולהתלונן על אברם שהוא חודר למרחב הפרטי שלה ולא נותן לה לחיות.
אני חושבת שהוא עובר על חוקי הבית שוב ושוב ונראה לי שעוז כבר בחופשת סוף עונה ולא מעניין אותו כלום.
זה לא בסדר.

tortt

Well-known member
אני במקום המשפחה של אברהם
הייתי שוקלת להוציא אותו החוצה

הוא לא יזכה
גם לא יגיע לטופ 3
אז
בשביל מה?
הוא פיתח אובססיה מכוערת לסתיו
איבד את עצמו לגמרי במשחק
עושה מעצמו בדיחה עצובה

שייצא לספיר.. אולי כן יעבוד להם..
זה בטוח יהיה לו בריא יותר.

בוףףברכה

Well-known member
עדן...עכשיו מזינה...את הטירלול של אברהם....

שניהם אוהבים לדבר על סתיו....
לפתח תאוריות...מצבים...התנהגויות...שלה...

בעוד עצמם...נמצאים מעל הסקאלה...

מריבות שטותיות היא מחפשת...

סיכמו....ש
"לא מגיע לסתיו לשבת בגמר"....

tarimulu

Well-known member
סליחה טרימולו אם מותר לי לשאול, אתה לא חייב לענות
מי הפייבוריט שלך באח הגדול?
אין ברגע זה פייבוריט מובהק, לפני כן ספיר

מתוך 8 הנותרים, הייתי רוצה לראות את סתיו ושי מודחים

עדן, יענקי, שניר - לא אכפת לי אם יודחו או ישארו

ליאל - לא אכפת אם יודח אבל הייתי מעדיף שיישאר בגלל שבכל זאת הוא אחראי לרגעים לא משעממים בבית

רוצה לראות בגמר - את אברהם (בגלל העניין שזה יעשה), ומעתוק (כדי שתהיה הצבעת פשרה אם לא יתגבש פייבוריט מובהק)

ובכללי, כמו שהרגע הגיבו לפני, יש גם לפעמים את הכיף של "לשנוא" כביכול דמויות, ולפעמים של להיות נגד מישהו ספציפי ואז לחזק את האחרים על חשבונו

Christina 1001

Well-known member

ליאל - לא אכפת אם יודח אבל הייתי מעדיף שיישאר בגלל שבכל זאת הוא אחראי לרגעים לא משעממים בבית

רוצה לראות בגמר - את אברהם (בגלל העניין שזה יעשה), ומעתוק (כדי שתהיה הצבעת פשרה אם לא יתגבש פייבוריט מובהק)

ובכללי, כמו שהרגע הגיבו לפני, יש גם לפעמים את הכיף של "לשנוא" כביכול דמויות, ולפעמים של להיות נגד מישהו ספציפי ואז לחזק את האחרים על חשבונו
תרימו ♥️

בלנקה המקורית

Well-known member

תודה |פרח|

ady11

Well-known member
איך עובד הנדוס התודעה של אברהם, עכשיו גם שי ושניר אומרים שבחוץ היא לא לובשת ורוד, פתאום נזכרה שגם היא ראתה הפיד לפני שנכנסו כן כן

katy2022

Well-known member
איך עובד הנדוס התודעה של אברהם, עכשיו גם שי ושניר אומרים שבחוץ היא לא לובשת ורוד, פתאום נזכרה שגם היא ראתה הפיד לפני שנכנסו כן כן
למי זה מזיז? הם בדיחה שחושבים שמישהו מתרגש מזה אם היא דמות או לא דמות

מצב
הנושא נעול.
למעלה