שיבואו בטענות לעצמם אם היא דמות, אם היא משחקת. הם הביאו אותה עד הלום באיך שהם יצרו אותהאם היו משחקים בבית כן, לא, שחור, לבן, סתיו - אברהם ושות' היו משחקים משחק השקט עד סוף העונה
"שקט תגידו לחברים שלכם"צעקות עדן אוהבים אותך
עדן: שקט
סתיו: שקט תגידו לאמא שלכם, לא כיבדת אותי כשאמא שלי באה במסוק
הייתי בטוח ששמעתי אחרת"שקט תגידו לחברים שלכם"
חשוב לדייק.
איים שאם היא לא תכבד את עדן בצעקות, כשיבואו לצעוק לה הוא יפעיל בכוונה את השואבאברהם מעלה לסתיו את הסנטה: "אימאלה, מה תעשה לי? תגיד שאני לא ברבית? אוי אני כל כך מפחדת, רועדות לי הרגליים"
זה מצחיק שאפילו באיומים שלו מככב השואבאיים שאם היא לא תכבד את עדן בצעקות, כשיבואו לצעוק לה הוא יפעיל בכוונה את השואב
כש ספיר תעלה לו מסוק היא חייבת לזרוק לו מוצץזה מצחיק שאפילו באיומים שלו מככב השואב
היא אמרה את זה למעתוק. אבל אותם היא אשכרה לא סופרת.קטע שהיא לא מרגישה צורך להגיד להם ''כבר בספר מחזור כתבו לי שאני ברבי''
או לעסק שלי קוראים ברבי ביוטי ולזה שלפניו קראו ברבי דאנס.
היתה סותמת להם ת'פה קצת, לא?
היא כבר אמרה את זה לא פעם ולא פעמייםקטע שהיא לא מרגישה צורך להגיד להם ''כבר בספר מחזור כתבו לי שאני ברבי''
לגמריקטע שהיא לא מרגישה צורך להגיד להם ''כבר בספר מחזור כתבו לי שאני ברבי''
מה גם שבאינסטגרם שלה כן יש לא מעט ורוד… חחחקטע שהיא לא מרגישה צורך להגיד להם ''כבר בספר מחזור כתבו לי שאני ברבי''
מסכימה, למרות ששורף ליסתיו נתנה עונש בלתי פרופורציונלי לעדן ביחס לפשע
עדן לא כיבדה את סתיו, אבל גם לא מנעה ממנה לראות את המסוק או הפריעה לזה, אלא רק אחרי סיום האירוע
סתיו לא נתנה לעדן לשמוע במהלך האירוע עצמו והתערבה בו אקטיבית. העונש הראוי המקביל הוא שהייתה מקניטה אותה על זה אחרי שהייתה שומעת את הצעקות, ולא מנסה למנוע את זה
לא נורא בשבת תשמע את הצעקות שלה בבית בהקלטהסתיו נתנה עונש בלתי פרופורציונלי לעדן ביחס לפשע
עדן לא כיבדה את סתיו, אבל גם לא מנעה ממנה לראות את המסוק או הפריעה לזה, אלא רק אחרי סיום האירוע
סתיו לא נתנה לעדן לשמוע במהלך האירוע עצמו והתערבה בו אקטיבית. העונש הראוי המקביל הוא שהייתה מקניטה אותה על זה אחרי שהייתה שומעת את הצעקות, ולא מנסה למנוע את זה
כמה מילים שסתיו אמרה במטבח...זהסתיו נתנה עונש בלתי פרופורציונלי לעדן ביחס לפשע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.