** שרשור צוהריים היום ה-88 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

shesai

Well-known member
אם היו משחקים בבית כן, לא, שחור, לבן, סתיו - אברהם ושות' היו משחקים משחק השקט עד סוף העונה

עדגיל

Well-known member
אם היו משחקים בבית כן, לא, שחור, לבן, סתיו - אברהם ושות' היו משחקים משחק השקט עד סוף העונה
שיבואו בטענות לעצמם אם היא דמות, אם היא משחקת. הם הביאו אותה עד הלום באיך שהם יצרו אותה

Christina 1001

Well-known member
קטע שהיא לא מרגישה צורך להגיד להם ''כבר בספר מחזור כתבו לי שאני ברבי''
או לעסק שלי קוראים ברבי ביוטי ולזה שלפניו קראו ברבי דאנס.
היתה סותמת להם ת'פה קצת, לא?
היא אמרה את זה למעתוק. אבל אותם היא אשכרה לא סופרת.

עדגיל

Well-known member
היא כבר אמרה את זה לא פעם ולא פעמיים

לרה5

Well-known member
לגמרי
לא מבינה אותה למה לא משתיקה אותם
אני מתחרפנת קצת

Kaz12

Well-known member
לא יאמן עד לאן הרוע שלהם יגיע. עד שהיא רואה מסוק, ועוד ראתה את אמא שלה שם. לא נתנו לה להנות מזה אפילו שניה אחת וישר תקפו אותה.
פתאום משפחה זה לא "קדוש" כמו שהם תמיד אומרים. כשזו המשפחה של סתיו זה לא נחשב.

tarimulu

Well-known member
סתיו נתנה עונש בלתי פרופורציונלי לעדן ביחס לפשע

עדן לא כיבדה את סתיו, אבל גם לא מנעה ממנה לראות את המסוק או הפריעה לזה, אלא רק אחרי סיום האירוע

סתיו לא נתנה לעדן לשמוע במהלך האירוע עצמו והתערבה בו אקטיבית. העונש הראוי המקביל הוא שהייתה מקניטה אותה על זה אחרי שהייתה שומעת את הצעקות, ולא מנסה למנוע את זה

Christina 1001

Well-known member

עדן לא כיבדה את סתיו, אבל גם לא מנעה ממנה לראות את המסוק או הפריעה לזה, אלא רק אחרי סיום האירוע

סתיו לא נתנה לעדן לשמוע במהלך האירוע עצמו והתערבה בו אקטיבית. העונש הראוי המקביל הוא שהייתה מקניטה אותה על זה אחרי שהייתה שומעת את הצעקות, ולא מנסה למנוע את זה
מסכימה, למרות ששורף לי :ROFLMAO:

בסדר555

Well-known member

לא נורא בשבת תשמע את הצעקות שלה בבית בהקלטה
בעיני עין תחת עין
עדן אובססיבית לא נתנה לה רגע להנות מהמסוק הצטרפה לחבורה ועוד רדפה אחריה אחרי שסתיו אמרה לה שלוש פעמים תתרחקי ממני נצמדה אליה

בוףףברכה

Well-known member

כמה מילים שסתיו אמרה במטבח...זה
לא לתת לעדן לשמוע צעקות?... :D

מצב
הנושא נעול.
למעלה