** שרשור צוהריים - היום ה-99 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yoni564712

Well-known member
גמר של 7
כל הותיקים

להגיד לעידן לעלות סטורי להצביע לה
להדיח על ההתחלה את יוסי ונועם
להגיד להם שיבחרו כגאיה כמנצחת שלהם
ככה גאיה תשתחל לרביעייה
הדר תצא 4 תבחר גם בגאיה
ככה גאיה תעקוף את פרידה
תגיע לשניים האחרונים
היא ואור

מה כואב לטינופת עוז לתת לי פעם אחת נחת

ק ו ל י ת

Well-known member
לדעתי לו הדר לא הייתה מגיעה מבית עם כסף היא הייתה זוכה בגדול.
אני שלא עוקבת כבעבר אבל מכירה פחות או יותר את הדיירים אתן את קולי לכל מי,שיעמוד נגד אור בגמר. תקוותי שלא יגיע לשם.
כמובן שמיכל חייבת לעוף בפעם הבאה.

yoni564712

Well-known member
אני שלא עוקבת כבעבר אבל מכירה פחות או יותר את הדיירים אתן את קולי לכל מי,שיעמוד נגד אור בגמר. תקוותי שלא יגיע לשם.
לא בעונה כזאת

לא היו נותנים למישהי שלא עשתה צבא לזכות בתקופה כזאתי

גליה 1211

Well-known member
לא בעונה כזאת

לא היו נותנים למישהי שלא עשתה צבא לזכות בתקופה כזאתי
אני לא מבינה מה הקשר. לא מעניין אותי איפה שירתו.
מלאני משעממת אז בגלל שהיא לוחמת היא צריכה לזכות?
מי ישמע לוחמת מארינס/ טייסת
אין איך לשווק אותה אז תייגו כלוחמת.

סטיריקון9

Well-known member
אני חושבת שבהתחלה היה קל לאור להאחז בנושא הכסף זה היה קרש קפיצה בהמשך להמציא עליה דברים לרוב וזה עבד טוב כל מי שנכנס קיבל הכשרה האחרונים הגיעו כבר מתודלקים ואור הוסיף להם יותר. האופן הזה גרם להתייחס רק למניירות חיצוניות אופן דיבור, זה קל ליפול לזה ולהתעלם לגמרי מתכונות טובות שיש לה ויש לה הרבה! אז היה נוח להוזיל אותה ולאט לאט לתת לה תחושה שמקשיבים אבל לא באמת וכפי שהיא בחדות האבחנה אמרה שלא ניגשים אליה רק היא ניגשת. למעט יוסי ובעל פטיש החיבוקים שנמשך כמו מגנט לקבל מנות יומיות. אור דוחה היא עשתה מאמצים להתקרב כי כולם זרמו לשם , הוא רצה מסאג' לרגליים המחוטטות שלו והיא סרבה לקבל ממנו הוראות. מיכל המדוזה רבת הזרועות צריכה לעוף היא שולחת חוטים מפתים ומחשמלים לכל כיוון וצורבת. (הדימוי מגיע מצפיה באקווריום ענק של מדוזות במרסיי) 😂

yalian

Well-known member
אני חושבת שבהתחלה היה קל לאור להאחז בנושא הכסף זה היה קרש קפיצה בהמשך להמציא עליה דברים לרוב וזה עבד טוב כל מי שנכנס קיבל הכשרה האחרונים הגיעו כבר מתודלקים ואור הוסיף להם יותר. האופן הזה גרם להתייחס רק למניירות חיצוניות אופן דיבור, זה קל ליפול לזה ולהתעלם לגמרי מתכונות טובות שיש לה ויש לה הרבה! אז היה נוח להוזיל אותה ולאט לאט לתת לה תחושה שמקשיבים אבל לא באמת וכפי שהיא בחדות האבחנה אמרה שלא ניגשים אליה רק היא ניגשת. למעט יוסי ובעל פטיש החיבוקים שנמשך כמו מגנט לקבל מנות יומיות. אור דוחה היא עשתה מאמצים להתקרב כי כולם זרמו לשם , הוא רצה מסאג' לרגליים המחוטטות שלו והיא סרבה לקבל ממנו הוראות. מיכל המדוזה רבת הזרועות צריכה לעוף היא שולחת חוטים מפתים ומחשמלים לכל כיוון וצורבת. (הדימוי מגיע מצפיה באקווריום ענק של מדוזות במרסיי) 😂
את גורמת לי לחשוב
איך זה שאור לא העז עד כה לבקש מהאחיות-בדרגת-'אבא', מלאני ומיכל, לעשות לו פוט מסאז' 😅

סטיריקון9

Well-known member
את גורמת לי לחשוב
איך זה שאור לא העז עד כה לבקש מהאחיות-בדרגת-'אבא', מלאני ומיכל, לעשות לו פוט מסאז' 😅
הוא אהב להשפיל אותה, והתפוצץ מהקשר שלה עם יהב שמבחינתו היה מתנשא. הוא לא מעז כלפי מלאני כי יש לה חבר כך הוא מתנהל... מיכל באה עלאק עם "רזומה" גם עם זה לא יתעסק. כשחזרו לדבר ערך להדר ראיון שאני ממש הייתי במבוכה, איך היא מוכנה ליפול לזה ולענות לו בלי לסרב. יש לה תכונה כזאת בחוץ קל לה יותר בבית חששה שיהייה לזה מחיר ופחדה להיות בשוליים, מה שקרה אח"כ, עד שעלה לה הסעיף ובצדק והיא שמה גבולות. רואה שלא נפלה בפח מהג'זסטה שלו לעבד אותה בצנין עם שוקולד כשהוא עובר מאחד לשני במטבח.

yalian

Well-known member
הוא אהב להשפיל אותה, והתפוצץ מהקשר שלה עם יהב שמבחינתו היה מתנשא. הוא לא מעז כלפי מלאני כי יש לה חבר כך הוא מתנהל... מיכל באה עלאק עם "רזומה" גם עם זה לא יתעסק. כשחזרו לדבר ערך להדר ראיון שאני ממש הייתי במבוכה, איך היא מוכנה ליפול לזה ולענות לו בלי לסרב. יש לה תכונה כזאת בחוץ קל לה יותר בבית חששה שיהייה לזה מחיר ופחדה להיות בשוליים, מה שקרה אח"כ, עד שעלה לה הסעיף ובצדק והיא שמה גבולות. רואה שלא נפלה בפח מהג'זסטה שלו לעבד אותה בצנין עם שוקולד כשהוא עובר מאחד לשני במטבח.
אם הוא היה מבקש פוט מסאז' ממלאני, הלסת שלו היתה מוצאת את עצמה מושלכת מטר מהפרצוף שלו 😂
הוא לא מעז לבקש ממיכל וממלאני או לשים עליהן רגליים כי הוא מכבד אותן, והוא לא אידיוט, הוא יודע שלא מתנהגים ככה בסיטואציה כזאת, ושזה יהיה מוגזם גם עם מיכל, ולכן הוא מוצא דרכים אחרות לכופף אותה קצת, במידה. את הדר הוא רצה להשפיל ולחנך, חד משמעית, שתדע מי העליון ביחסים.

גליה 1211

Well-known member
דעתי כדעתך. ואני לא מבינה מה זה מפריע להם. כי כולם שם שופוני שחבל על הזמן.

yalian

Well-known member
כאילו זה לא נעים לי שאת רוקדת כאילו
מסתכלים עליי כאילו ולא יודעים מה להגיד לי כאילו
אני אומר את זה בשבילך לי זה לא מפריע כאילו

סתום כבר. אידיוט.
לא ראיתי את הלייב וזה מוציא לי את הוריד רק לקרוא את זה 😡🤬

מצב
הנושא נעול.
למעלה