סטיריקון9
Well-known member
לא קשור התרגום, כמו שפרידה עסוקה בתוספות ובלהסתכל על כל מראה ולשנות זוויות הדר בלבושרק שהקטע של 'כל פעם שיש אקשן וכו'' זו המצאה
לא קשור התרגום, כמו שפרידה עסוקה בתוספות ובלהסתכל על כל מראה ולשנות זוויות הדר בלבושרק שהקטע של 'כל פעם שיש אקשן וכו'' זו המצאה
איכס למה להראות את הנחש המשופם הזה גועל הקאהגאיה נכנסת לחדר האח כמנצחת
כל חדר האח דגלים של ישראל
יוצאת החוצה לשירת ההמנון ברקע
צפה בקובץ המצורף 116055
איכס למה להראות את הנחש המשופם הזה גועל הקאה
יאללה בסדר החלפתיאיכס למה להראות את הנחש המשופם הזה גועל הקאה
לא בעונה כזאתלדעתי לו הדר לא הייתה מגיעה מבית עם כסף היא הייתה זוכה בגדול.
אני שלא עוקבת כבעבר אבל מכירה פחות או יותר את הדיירים אתן את קולי לכל מי,שיעמוד נגד אור בגמר. תקוותי שלא יגיע לשם.
כמובן שמיכל חייבת לעוף בפעם הבאה.
אני לא מבינה מה הקשר. לא מעניין אותי איפה שירתו.לא בעונה כזאת
לא היו נותנים למישהי שלא עשתה צבא לזכות בתקופה כזאתי
נפצעה, מה תעשה ..אבל אולילא בעונה כזאת
לא היו נותנים למישהי שלא עשתה צבא לזכות בתקופה כזאתי
אני חושבת שבהתחלה היה קל לאור להאחז בנושא הכסף זה היה קרש קפיצה בהמשך להמציא עליה דברים לרוב וזה עבד טוב כל מי שנכנס קיבל הכשרה האחרונים הגיעו כבר מתודלקים ואור הוסיף להם יותר. האופן הזה גרם להתייחס רק למניירות חיצוניות אופן דיבור, זה קל ליפול לזה ולהתעלם לגמרי מתכונות טובות שיש לה ויש לה הרבה! אז היה נוח להוזיל אותה ולאט לאט לתת לה תחושה שמקשיבים אבל לא באמת וכפי שהיא בחדות האבחנה אמרה שלא ניגשים אליה רק היא ניגשת. למעט יוסי ובעל פטיש החיבוקים שנמשך כמו מגנט לקבל מנות יומיות. אור דוחה היא עשתה מאמצים להתקרב כי כולם זרמו לשם , הוא רצה מסאג' לרגליים המחוטטות שלו והיא סרבה לקבל ממנו הוראות. מיכל המדוזה רבת הזרועות צריכה לעוף היא שולחת חוטים מפתים ומחשמלים לכל כיוון וצורבת. (הדימוי מגיע מצפיה באקווריום ענק של מדוזות במרסיי)לדעתי לו הדר לא הייתה מגיעה מבית עם כסף היא הייתה זוכה בגדול.
אני שלא עוקבת כבעבר אבל מכירה פחות או יותר את הדיירים אתן את קולי לכל מי,שיעמוד נגד אור בגמר. תקוותי שלא יגיע לשם.
את גורמת לי לחשובאני חושבת שבהתחלה היה קל לאור להאחז בנושא הכסף זה היה קרש קפיצה בהמשך להמציא עליה דברים לרוב וזה עבד טוב כל מי שנכנס קיבל הכשרה האחרונים הגיעו כבר מתודלקים ואור הוסיף להם יותר. האופן הזה גרם להתייחס רק למניירות חיצוניות אופן דיבור, זה קל ליפול לזה ולהתעלם לגמרי מתכונות טובות שיש לה ויש לה הרבה! אז היה נוח להוזיל אותה ולאט לאט לתת לה תחושה שמקשיבים אבל לא באמת וכפי שהיא בחדות האבחנה אמרה שלא ניגשים אליה רק היא ניגשת. למעט יוסי ובעל פטיש החיבוקים שנמשך כמו מגנט לקבל מנות יומיות. אור דוחה היא עשתה מאמצים להתקרב כי כולם זרמו לשם , הוא רצה מסאג' לרגליים המחוטטות שלו והיא סרבה לקבל ממנו הוראות. מיכל המדוזה רבת הזרועות צריכה לעוף היא שולחת חוטים מפתים ומחשמלים לכל כיוון וצורבת. (הדימוי מגיע מצפיה באקווריום ענק של מדוזות במרסיי)
הוא אהב להשפיל אותה, והתפוצץ מהקשר שלה עם יהב שמבחינתו היה מתנשא. הוא לא מעז כלפי מלאני כי יש לה חבר כך הוא מתנהל... מיכל באה עלאק עם "רזומה" גם עם זה לא יתעסק. כשחזרו לדבר ערך להדר ראיון שאני ממש הייתי במבוכה, איך היא מוכנה ליפול לזה ולענות לו בלי לסרב. יש לה תכונה כזאת בחוץ קל לה יותר בבית חששה שיהייה לזה מחיר ופחדה להיות בשוליים, מה שקרה אח"כ, עד שעלה לה הסעיף ובצדק והיא שמה גבולות. רואה שלא נפלה בפח מהג'זסטה שלו לעבד אותה בצנין עם שוקולד כשהוא עובר מאחד לשני במטבח.את גורמת לי לחשוב
איך זה שאור לא העז עד כה לבקש מהאחיות-בדרגת-'אבא', מלאני ומיכל, לעשות לו פוט מסאז'
אם הוא היה מבקש פוט מסאז' ממלאני, הלסת שלו היתה מוצאת את עצמה מושלכת מטר מהפרצוף שלוהוא אהב להשפיל אותה, והתפוצץ מהקשר שלה עם יהב שמבחינתו היה מתנשא. הוא לא מעז כלפי מלאני כי יש לה חבר כך הוא מתנהל... מיכל באה עלאק עם "רזומה" גם עם זה לא יתעסק. כשחזרו לדבר ערך להדר ראיון שאני ממש הייתי במבוכה, איך היא מוכנה ליפול לזה ולענות לו בלי לסרב. יש לה תכונה כזאת בחוץ קל לה יותר בבית חששה שיהייה לזה מחיר ופחדה להיות בשוליים, מה שקרה אח"כ, עד שעלה לה הסעיף ובצדק והיא שמה גבולות. רואה שלא נפלה בפח מהג'זסטה שלו לעבד אותה בצנין עם שוקולד כשהוא עובר מאחד לשני במטבח.
דעתי כדעתך. ואני לא מבינה מה זה מפריע להם. כי כולם שם שופוני שחבל על הזמן.לדעתי לו הדר לא הייתה מגיעה מבית עם כסף היא הייתה זוכה בגדול.
לא ראיתי את הלייב וזה מוציא לי את הוריד רק לקרוא את זהכאילו זה לא נעים לי שאת רוקדת כאילו
מסתכלים עליי כאילו ולא יודעים מה להגיד לי כאילו
אני אומר את זה בשבילך לי זה לא מפריע כאילו
סתום כבר. אידיוט.
10 צלופחים מתנדנדים על עץ אחד נפל והתפוצץאני מה אכפת לי אני לא בשיח אני על העץ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.