כשהוא מזהה זיוף ולא יודע לשים נכון עליו את האצבע.חזל"ש על הריב של פרידה ואחי
מפריע לו שהיא רוקדת
והיא כנראה מסכימה איתו...
אין יותר סמרטוט ממנה בבית הזה וזה כולל את הסמרטוט שמיכל שטפה איתו היום את הרצפה
הריקוד שלה מאוד פרובוקטיבי וגורם לכמעט כולם מבוכה ולהסתכל הצידה … ואף אחד לא יעז להגיד לה…חזל"ש על הריב של פרידה ואחי
מפריע לו שהיא רוקדת
את יודעת אני מעריכה ממש את התגובה שלך. כי את הכי בעדה.הריקוד שלה מאוד פרובוקטיבי וגורם לכמעט כולם מבוכה ולהסתכל הצידה … ואף אחד לא יעז להגיד לה…
כן זאת היא והיא לא אמורה להשתנות, אבל מותר לו כבן זוג לשקף לה איך זה נראה...
היא אמרה שככה היא בבית וזה כרגע הבית שלה…היא שוכחת שזה בית מצולם…. גם אני מהספה שלי מובכת מזה לעיתים….
זה נראה לי מה שהוא ניסה להסביר לה בעדינות ובהרבה כאילו וכאילו כי הוא מפחד שהיא תבלע אותו
לי הוא נראה מישהו שיותר מובך מפרידה מאשר מעריך ואוהב, והוא לא באמת מבין אותה ואת המקום שהיא מגיעה ממנו. הוא לגמרי נראה לי לפעמים פרימיטיבי וקנאי, וכשאני רואה את התגובות של אמא שלו אני יכולה לדמיין מאיפה זה חלחל לו. לא אהבתי בכלל.את יודעת אני מעריכה ממש את התגובה שלך. כי את הכי בעדה.
אני חושבת שברגע שהוא מזהה שהיא עושה דברים לעורר פרובוקציה/ קנאה / יחס
הוא מזהה שזה לא מתוך מקום אמיתי טבעי ונכון
וזה מה שצורם לו.
אני חושבת ככה כי זה מה ש **אני** רואה בה.
כנ"ל לגביי השיחה עם שילה.
עם כל הכבוד לדיג' הוא מה זה לא נראה לי טיפוס קנאי ורכושני וגם לא מתעלל כפי שמציירים אותו ברשתות.
אולילי הוא נראה מישהו שיותר מובך מפרידה מאשר מעריך ואוהב, והוא לא באמת מבין אותה ואת המקום שהיא מגיעה ממנו. הוא לגמרי נראה לי לפעמים פרימיטיבי וקנאי, וכשאני רואה את התגובות של אמא שלו אני יכולה לדמיין מאיפה זה חלחל לו. לא אהבתי בכלל.
אם אתה לא מקבל את זה אצל פרידה,הריקוד שלה מאוד פרובוקטיבי וגורם לכמעט כולם מבוכה ולהסתכל הצידה … ואף אחד לא יעז להגיד לה…
כן זאת היא והיא לא אמורה להשתנות, אבל מותר לו כבן זוג לשקף לה איך זה נראה...
היא אמרה שככה היא בבית וזה כרגע הבית שלה…היא שוכחת שזה בית מצולם…. גם אני מהספה שלי מובכת מזה לעיתים….
זה נראה לי מה שהוא ניסה להסביר לה בעדינות ובהרבה כאילו וכאילו כי הוא מפחד שהיא תבלע אותו
זה חלק ממנה כל המניירות עשתה ישבן הלכה לחוג טוורקינג, הוא לא במקום הנכון, כי היא פרובוקטיבית עם זה הוא צריך לחיות, עם טיזינג ועוד כשהיא משתפת פעולהאם אתה לא מקבל את זה אצל פרידה,
זה הסימן שלך לעזוב את היחסים (הרומנטים) עכשיו. יענו רייט נאו.
אני מקווה בשבילה שזה משחק למצלמותחזל"ש על הריב של פרידה ואחי
מפריע לו שהיא רוקדת
אם כן, אז זה עוד יותר גרועאני מקווה בשבילה שזה משחק למצלמות
על מי מדובר?אם כן, אז זה עוד יותר גרוע
פרידה...על מי מדובר?
לדעתי היא כבר הבינה שזה לא זהפרידה...
אם היא נשארת עם אחי בגלל שהיא באמת מאמינה בקשר שלהם, מבחינתי היא ממש נואשת לאהבה ואני עוד יכולה לקבל את זה
אבל אם היא נשארת איתו בגלל המצלמות, אז היא נואשת לפרסום וזה מבחינתי התחתית של התחתית ואני לא מקבלת את זה
זה נכון אבל יש סימני שאלה במיוחד לגביה בחוץ יתכן שאם יש לה רגש זה יעבור מהר, היא בקטע של להתפתח והוא לא יזרוםלדעתי היא כבר הבינה שזה לא זה
אבל גם שאין דרך טובה לחתוך את זה בבית,
במיוחד כי דיג'יי הוא כזה דבע
שהיא כבר הבינה שמוציא אותה לא טוב,
והיא קולטת שהתגובה שלו ללחתוך תהיה חסרת פרופורציות
רק אני נחרדת שהיא עושה "מירי פסקל" ?
כשאתה מנסה להנדס את מלאני ככיפית ומאגניבה,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.