איכספרידה פשוט דוחה....תראו אותה שם ברקע במטבח...
איך היא מעיזה להיכנס לטריטוריה של הדר?
לא נראה לי גם שהיא ביקשה ממנה רשות אז בכלל
אם את שואלת אותי היא מקנאה בה.
איכספרידה פשוט דוחה....תראו אותה שם ברקע במטבח...
זה לא ימנע את העובדה שהוא יהיה בגמרההפקה העלתה את השיחה של חיים וגאיה מהבוקר
ממשיכים נגד חיים
אז הם משאירים אותו בכוח בשביל ללעוג לו?ההפקה העלתה את השיחה של חיים וגאיה מהבוקר
ממשיכים נגד חיים
הגיע הזמן שתעמיד אותו במקוםההפקה העלתה את השיחה של חיים וגאיה מהבוקר
ממשיכים נגד חיים
הציג בפרק הקודם בכמה סצינות...במקום לזייף חרם על שילה ולשים מוזיקת מתח על שיחות שגרתיות כדי שיצטיירו כריב, שישרוף את חיים ויציג את האובססיה, זה יותר עצוב ואמיתי, רחמנות מוצדקת עליה יותר מעל כל אחד אחר שעשה הצגות התקרבנות העונה
מקודם היא גם סיפרה לפרידה על זה בפרצוף של חוסר אונים
אמרה שהוא עשה "פתיח דרמטי" לשיחה, אמר "בואי נדבר רק שנינו כדי שלא אפגע בכבוד שלך", "אני לא צריך לרדוף אחרי אנשים כדי שיהיו חברים שלי" וכדומההציג בפרק הקודם בכמה סצינות...
כשהוא חיפש אותה בבית והיא התפרקה אצל אור
כשהוא לא נתן לה ללכת מהפינת עישון
כנראה ימשיך בפרק הבא
מה סיפרה לפרידה? איך הציגה את זה?
הבנתי...אמרה שהוא עשה "פתיח דרמטי" לשיחה, אמר "בואי נדבר רק שנינו כדי שלא אפגע בכבוד שלך", "אני לא צריך לרדוף אחרי אנשים כדי שיהיו חברים שלי" וכדומה
מלאני אמרה לפרידה שזה לא הקטע שלה ו-"מה כבר עשיתי?" ושהיא לא יודעת איך להיות "יותר חברה" שלו ממה שכבר עכשיו
ולמה הוא שם?מתחיל לחבב את נועם
נועם להדר אחרי עוד התפארות בכמה היא חייה ברמה אחרת מכל השאר:
אז למה באת לפה בכלל ? החיים שלך נשמעים הרבה יותר מעניינים
נועם מגלה עולם חדש, לא אהבתי אותו עד עכשיו אבל אם חושבים על זה הוא עבר באמת את השינוי הכי משמעותי ולומד מלאולמה הוא פה?
לא יודעת.. לדעתי כולם מגלים שם דברים על עצמם, אם באו אז אולי משהו היה חסר, אולי יש סיבהנועם מגלה עולם חדש, לא אהבתי אותו עד עכשיו אבל אם חושבים על זה הוא עבר באמת את השינוי הכי משמעותי ולומד מלא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.