** שרשור צוהריים - היום ה80 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

newhere333

Active member
לא יודעת.. לדעתי כולם מגלים שם דברים על עצמם, אם באו אז אולי משהו היה חסר, אולי יש סיבה
הדר יכלה לשנות וללמוד המון היא פשוט חוסמת כל ביקורת, לדעתי גדלה בבועה שאמרו לה שהיא הכי בהכל ובמקום להתבגר ולהבין שוואלה היא לא היא עדיין מאמינה למה שאמא ואבא אמרו לה, משם בא לה הצורך להרים לעצמה כל הזמן על חשבון אחרים.
הרי היא לא הכי בכלום בבית האח יכלה ללמוד מזה ולחזור לחיות במציאות - ממוצעת מינוס.

wellcome2

Well-known member
הדר יכלה לשנות וללמוד המון היא פשוט חוסמת כל ביקורת, לדעתי גדלה בבועה שאמרו לה שהיא הכי בהכל ובמקום להתבגר ולהבין שוואלה היא לא היא עדיין מאמינה למה שאמא ואבא אמרו לה, משם בא לה הצורך להרים לעצמה כל הזמן על חשבון אחרים.
הרי היא לא הכי בכלום בבית האח יכלה ללמוד מזה ולחזור לחיות במציאות - ממוצעת מינוס.
איך זה על חשבון אחרים?
מה שראיתי שקשה לה ביחסים עם אנשים אולי ולהתחבר.. תמיד אומרים עליה מלקקת ודווקא ביקורת היא מקבלת בסדר יחסית לשאר שם

newhere333

Active member
איך זה על חשבון אחרים?
מה שראיתי שקשה לה ביחסים עם אנשים אולי ולהתחבר.. תמיד אומרים עליה מלקקת ודווקא ביקורת היא מקבלת בסדר יחסית לשאר שם
רק שם לב להתקף שהיא חוטפת כשהיא לא במרכז למשל בטלנובלה, במטבח, מכניסה את עצמה בכח להכל אפילו הקטעים המפגרים עם תום ויהב.
מקבלת ביקורת ואז הולכת למישהו אחר מספרת ומגלגלת עייניים בלי הפסקה עם ״ביי״ ״אמממאאא״ ו״איף״ מדברת בצורה סופר מזלזלת עם אנשים זורקת יציאות

wellcome2

Well-known member
רק שם לב להתקף שהיא חוטפת כשהיא לא במרכז למשל בטלנובלה, במטבח, מכניסה את עצמה בכח להכל אפילו הקטעים המפגרים עם תום ויהב.
מקבלת ביקורת ואז הולכת למישהו אחר מספרת ומגלגלת עייניים בלי הפסקה עם ״ביי״ ״אמממאאא״ ו״איף״ מדברת בצורה סופר מזלזלת עם אנשים זורקת יציאות
אני גם פחות מתחברת לדיבור של הביי וכו, אבל כשיוסי אומר לה ביקורת למשל היא מקבלת.. לא יודעת אם היא מדברת בזלזול יותר מאחרים שם ונראה לי שזה גם הגנות שלה .. מקווה בשבילה שבסוף תתחבר עם אחרים בטוב יותר

wellcome2

Well-known member
ולמה יהב בגלל קורל?

רותרות7

Well-known member
נועם מגלה עולם חדש, לא אהבתי אותו עד עכשיו אבל אם חושבים על זה הוא עבר באמת את השינוי הכי משמעותי ולומד מלא
הלוואי ויגיע לגמר. הוא חמד של בחור, אמיתי, טוב לב וקצת תמים. זה ייתן לו המון ביטחון עצמי שקצת חסר לו.

גליה 1211

Well-known member
תגובה של טלי קופר לתקרית "פרידה -אמילי"
אני מרחמת על המשפחה שלה...
הבריונית מקבלת תגובות חמות כי היא מעמידה פני קורבן ואוי אוי היא מתמוטטת אל מול פני הרוע.
מזכירה לי דינמיקה זהה שקורית עכשיו בעולם🤔

svtar25

Well-known member
אני מרחמת על המשפחה שלה...
הבריונית מקבלת תגובות חמות כי היא מעמידה פני קורבן ואוי אוי היא מתמוטטת אל מול פני הרוע.
מזכירה לי דינמיקה זהה שקורית עכשיו בעולם🤔
התגובות שכותבים נגדה מזעזעות וגם אני הסתבכתי קצת , כי כתבבתי שהילדים שלי אומרים לי בצחוק שאני אוהבת את אמילי יותר מהם. אז מישהי כתבה שהילדים יגדלו עם טראומות ואני אמא מזניחה. איזה מזניחה? הילדים שלי יש להם הכל, גם אני לא צופה 24/7 ומותר לי להתחבר לאיזה דמות בריאלטי
ככה אני מחוברת אוהבת עד היום את עדן גולן ועוקבת אחריה. המישהי הזאת נראה לי העלתה סטורי נגדי , אבל חסמתי אותה וזהו

גליה 1211

Well-known member
התגובות שכותבים נגדה מזעזעות וגם אני הסתבכתי קצת , כי כתבבתי שהילדים שלי אומרים לי בצחוק שאני אוהבת את אמילי יותר מהם. אז מישהי כתבה שהילדים יגדלו עם טראומות ואני אמא מזניחה. איזה מזניחה? הילדים שלי יש להם הכל, גם אני לא צופה 24/7 ומותר לי להתחבר לאיזה דמות בריאלטי
ככה אני מחוברת אוהבת עד היום את עדן גולן ועוקבת אחריה. המישהי הזאת נראה לי העלתה סטורי נגדי , אבל חסמתי אותה וזהו
כלבים נובחים שינבחו... תמשיכי הלאה

ziniozi

Well-known member
זה שחיים נכנס מתחת לשולחן זה פיפי.
הוא פשוט כמו פעוט בטנטרום.
רוצה צומי ומשיג אותו בדרכים הכי מפגרות שיש,
העיקר שמלאני תרד על הברכיים ותיכנס לברר איתו מה קרה וממה הוא נפגע |בוקס|

זה לא גבר, זה תינוק!

BlameCoco

Well-known member
זה שחיים נכנס מתחת לשולחן זה פיפי.
הוא פשוט כמו פעוט בטנטרום.