והגרנולה בפנים? שואלת עבור חבר...נראה לי שבמשימה הם היו צריכים לבחור בין קטגוריות שחלק מהן לא יוכלו להזמין בלי קשר לתקציב. אמרו כמה פעמים שהיו צריכים להחליט בין עוף ללחם ובין יוגורט לטופו...
רודן קטןזה נכון מה שקראתי?
בתקציב בסיסי בו אין ירקות/פירות וכולם מתקמצנים על עצמם חיים קיבל טסטרס צ׳ויס ב 30 שח??????
למה אף אחד לא אומר לו תשתה כמו כולם או שתלך הביתה שם תשתה כמה שבא לך?
מה זה הדבר הזה?????
התעצבנתי עכשיו שחבל
הגזמת !!!!זה נכון מה שקראתי?
בתקציב בסיסי בו אין ירקות/פירות וכולם מתקמצנים על עצמם חיים קיבל טסטרס צ׳ויס ב 30 שח??????
למה אף אחד לא אומר לו תשתה כמו כולם או שתלך הביתה שם תשתה כמה שבא לך?
מה זה הדבר הזה?????
התעצבנתי עכשיו שחבל
כן. אני ממש רתחתי על כך שהם נכנעו ללחצים שלו וסיפקו את מבוקשו. טסטרס צ'וייס עולה קרוב 40 ש"ח, בעוד שנס קפה רגיל עולה מחצית הסכום.הגזמת !!!!
עוד בשרשור הבוקר כבר רתחו על זה.....
כזה חוצפן!!!כן. אני ממש רתחתי על כך שהם נכנעו ללחצים שלו וסיפקו את מבוקשו. טסטרס צ'וייס עולה קרוב 40 ש"ח, בעוד שנס קפה רגיל עולה מחצית הסכום.
לא הייתי כאן עד אחהצ… זו תגובה על שרשור הבוקרהגזמת !!!!
עוד בשרשור הבוקר כבר רתחו על זה.....
לא היו צרחות וגילגולי עיניים ובטח לא בוקר מסוייט.דינמיקה שונה מהיבשושיות של מלאני ומיכל וזה לא שלילימלאני אור ומיכל מבשלים (צופה בדיליי) כל כך רגוע ושקט לעומת הבוקר המסויט של הדר ועינב במטבח צרחות ותלונות וגלגולי עיניים
מבין למה דני ברח לשם
קטע...מלאני אור ומיכל מבשלים (צופה בדיליי) כל כך רגוע ושקט לעומת הבוקר המסויט של הדר ועינב במטבח צרחות ותלונות וגלגולי עיניים
מבין למה דני ברח לשם
החיבור של אור מיכל ומלאני זה על רקע שינאה והתנכלות.קטע...
חשבתי איזה שחור בעיניים שלושת אלה עושים.
עוד עם הלירלורים של מיכל ואור הנכלוליים.
אפילו למלאני לא היה באמת סבלנות לאפסים שאיתה.
וזה לעומת שתי החברות הטובות שהיה תענוג לצפות בהשקעה שלהן.
איזה הבדל !
מיכל ומלאני התלוננו על יוסי במטבח?החיבור של אור מיכל ומלאני זה על רקע שינאה והתנכלות.
החיבור לא חיבור של עינב והדר יותר קשור לזה שלעינב קשה להתחבר כשלא מקבלת בדיוק את היחס שרוצה. ואז הולכת מאחת לשניה.
אין ספק שיוסי בחר להתחבר למיכל ומלאני ובכך הוריד משהו מהתלונתיות שספג ועוד סופג מדי פעם מהן במטבח. מזגזג לפי איפה יותר משתלם להיות
כתבתי על זה כשזה קרה בשישי. מיכל ויוסי בישלו בשקט. בלי יותר מדי אינטרקציה. פאןמיכל ומלאני התלוננו על יוסי במטבח?
משווה לצרחות של עינב ואיף איף של הדר? שתי בלתיכתבתי על זה כשזה קרה בשישי. מיכל ויוסי בישלו בשקט. בלי יותר מדי אינטרקציה. פאן
ואז מלאני נכנסה והתערבה לו בהכנה, העירה לו, פקדה. הוסיפה למיכל: מי כיבה לך את הגז? אני אדבר איתו"
סתם זה בתגובה לאמירה שהאווירה במטבח נעימה עם מיכל מלאני ואור.
זה שהן בלתי במטבח לא אומר שאין מקום לעוד בלתי במטבחמשווה לצרחות של עינב ואיף איף של הדר? שתי בלתי
בית קשה. גם האנושות קשהזה שהן בלתי במטבח לא אומר שאין מקום לעוד בלתי במטבח
הבית הזה מתישהו מגיע למצב שכולם בלתי נסבלים
זה סוג של פינוק שאני מאוד לא אוהבתלא יודעת איך אפשר לחיות עם ההפרעה של לא יכול לאכול אוכל מהמקרר / אוכל שבושל אתמול....
זו אגב עוד סיבה שבטח משאירה את אור אצל אמא שלו, בטח מבשלת לו כל יום...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.