מיקאוהבת אותך
תודה על הכל
מיק אחת המקסימות. מאוד אוהבת את ההודעות האיטליגנטיות שלה. אף פעם לא עונה בגסות תמיד באהבה. מעריכה את זה מאוד. כל הכבוד@מיק83 בואי בואי יש לי אנלוגיה בשבילך
ברשותך אני אכתוב משהו עלייך כגולשת בפורום.
מיק במיעוט
מיק מתנהלת בדרך שונה מהשאר
מיק אומרת את אשר על ליבה בלי לחשוב פעמיים
מיק קצת מטריפה את השאר, קצת מציקה להם, קצת מפריעה להם
מיק לפעמים מטרילה אותם בכוונה
"הם" מתעלמים ממיק
עונים לה בצורה לא יפה
צוחקים על הדעות שלה
גם כשהיא מגיבה בצורה קוהרנטית ויפה בוחרים בשיטת השקט
אפשר כמעט לזרוק לאוויר את המילה "חרם שקט"....
אממה
"הם" אוהבים מישהי שמתנהגת כמו מיק.
והיקום קרס לתוך עצמו.
אז אני אגיד לך משהו מיק
את חזקה! ואת מלכה! ואת תמשיכי להגיד את הדעות שלך! ואת לא תתעייפי! כי את תנצחי!
את תתעלמי מרעשי הרקע
יש?
יופי!
@מיק83 בואי בואי יש לי אנלוגיה בשבילך
ברשותך אני אכתוב משהו עלייך כגולשת בפורום.
מיק במיעוט
מיק מתנהלת בדרך שונה מהשאר
מיק אומרת את אשר על ליבה בלי לחשוב פעמיים
מיק קצת מטריפה את השאר, קצת מציקה להם, קצת מפריעה להם
מיק לפעמים מטרילה אותם בכוונה
"הם" מתעלמים ממיק
עונים לה בצורה לא יפה
צוחקים על הדעות שלה
גם כשהיא מגיבה בצורה קוהרנטית ויפה בוחרים בשיטת השקט
אפשר כמעט לזרוק לאוויר את המילה "חרם שקט"....
אממה
"הם" אוהבים מישהי שמתנהגת כמו מיק.
והיקום קרס לתוך עצמו.
אז אני אגיד לך משהו מיק
את חזקה! ואת מלכה! ואת תמשיכי להגיד את הדעות שלך! ואת לא תתעייפי! כי את תנצחי!
את תתעלמי מרעשי הרקע
יש?
יופי!
היא לקחה על עצמה מטבח במכוון כדי להתבלט. לא מביאה מעצמה כלוםההיפך, היא לקחה על עצמה משימה לא קלה לטובת כל הבית. לא זוכרת עונה שנושא התקציב והבישולים היה מאורגן ברמה כזו ועוד לשלוש ארוחות מסודרות ביום, כשכולם יושבים יחד. לדעתי, היא מתנה לבית הזה! ולא סתם, גם מתנה יפהפיה ואינטיליגנטית. אני בעדה.
כןמישהו ראה שיחה שלה עם מעתוק? יובל לוי? אתי? ניקול? אורי?. לא
המשאית עם המדליות בדרךהיא לקחה על עצמה מטבח במכוון כדי להתבלט. לא מביאה מעצמה כלום
ועובדה שזו האינטראקציה היחידה שלה עם שאר הדיירים, מישהו ראה שיחה שלה עם מעתוק? יובל לוי? אתי? ניקול? אורי?. לא
הבנתי שהיא עושה חריף אש ומלא שמן ועם עזרה של אתי וציפורניה בכלל בלתי אכילהמשאית עם המדליות בדרך
יוענקו על שירות אמיץ ומשמעותי במטבח.
עם מעתוק ואתי ראיתי אותה מדברת הרבה במיטה, עם אורי היו לה כמה שיחות כולל על טיולים לחו"ל ועל הילד שלו. לניקול ויובל לוי היא פחות מתחברת וזה בסדר- מותר לה לא להתחבר לדיירים מסוימיםהיא לקחה על עצמה מטבח במכוון כדי להתבלט. לא מביאה מעצמה כלום
ועובדה שזו האינטראקציה היחידה שלה עם שאר הדיירים, מישהו ראה שיחה שלה עם מעתוק? יובל לוי? אתי? ניקול? אורי?. לא
עם ניקול היו לה גם שיחות ובטח בשבוע האחרון שהן ישבו שיחה במיטהעם מעתוק ואתי ראיתי אותה מדברת הרבה במיטה, עם אורי היו לה כמה שיחות כולל על טיולים לחו"ל ועל הילד שלו. לניקול ויובל לוי היא פחות מתחברת וזה בסדר- מותר לה לא להתחבר לדיירים מסוימים
שיובל תכנס לממ''דחחחח אתי ביקשה מיובל שתוציא 13 ביצים כדי לשים בחמין, יובל שברה אותם בתוך קערה
אוי אוי באמת נורא. גם ככה יש חוסר בביצים שם כולל אצל כל הגברברים של הביתשיובל תכנס לממ''ד
13 ביצים זה פשע רציני
עבריינית תזונה
אולי היא לא יודעת מה זה חמיןחחחח אתי ביקשה מיובל שתוציא 13 ביצים כדי לשים בחמין, יובל שברה אותם בתוך קערה
אולי לא קישרה בין הבקשה של אתי, לעובדה שמכינים חמיןאולי היא לא יודעת מה זה חמין
אתי רצתה להתנסות בחמיןאולי לא קישרה בין הבקשה של אתי, לעובדה שמכינים חמין
אולי לא ידעה שמכינים חמין
אגב אני מכניסה לחמין ביצים קשות שכבר בושלו
מגעיל נורא בעיניי להכניס ביצים שלא עברו הרתחה
עם הפס חרא והנוצה הדבוקה לקליפה
חזרתי אחורה כדי לראות..איזה קומדיה של טעויות חחחחחחחח אתי ביקשה מיובל שתוציא 13 ביצים כדי לשים בחמין, יובל שברה אותם בתוך קערה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.