** שרשור צוהריים 🍴 היום ה-46 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

ziniozi

Well-known member
כן. ממש ככה. ניקול אפשר להגיד ירדה ממנה. גם שי. לין תפסה את המקום רק בלי קללות רק טינופים פה ושם
נכון, אבל זה כמובן מבעבע מתחת לפני השטח
ראית את מעתוק היום?? עלה לה
אמרה לסתיו אם היא מתבכיינת שקר לה ורוצה שמיכות רק בשביל המצלמות, או שבאמת קר לה?
סתיו נפגעה, ואמרה לה לכי לעזאזל!
בקיצור כולם כבר הפנימו שיש שק חבטות בשם סתיו
ואפשר להקניט, ללעוג ולסנוט חופשי חופשי

מיק83

Well-known member
נכון, אבל זה כמובן מבעבע מתחת לפני השטח
ראית את מעתוק היום?? עלה לה
אמרה לסתיו אם היא מתבכיינת שקר לה ורוצה שמיכות רק בשביל המצלמות, או שבאמת קר לה?
סתיו נפגעה, ואמרה לה לכי לעזאזל!
וסתיו אמרה לה מפגרת

איך אפשר להגיד דבר כזה למעתוק עם סיפור אישי כמו שלה??

_אלכסה

Well-known member
מתחברים כי קצת מפחדים ממנה. היא בעלת המטבח מחלקת אוכל
מזמינה מצרכים מסתירה במבה בכרית אפילו מסתירה לחם מאחורי שמיכות
וכל מיני פינוקים מאחורי המקררים ועוד ועוד
אף אחד מהם לא מפחד ממנה, כל מי שיצא אומר עליה רק דברים טובים וכולם בסופו של דבר מרוצים מהתקצוב הזה ומהחשיבה קדימה להמשך השבוע… חוץ מזה יש הבדל בין להחביא עבור עצמך ללהחביא עבור כולם כמו שהיא מעתוק ויענקי עושים

מיק83

Well-known member
אף אחד מהם לא מפחד ממנה, כל מי שיצא אומר עליה רק דברים טובים וכולם בסופו של דבר מרוצים מהתקצוב הזה ומהחשיבה קדימה להמשך השבוע… חוץ מזה יש הבדל בין להחביא עבור עצמך ללהחביא עבור כולם כמו שהיא מעתוק ויענקי עושים
קל להגיד מפחדים, בריונים, חרםםםם

אין כלום מזה

רותרות7

Well-known member
קל להגיד מפחדים, בריונים, חרםםםם

אין כלום מזה
ההיפך, היא לקחה על עצמה משימה לא קלה לטובת כל הבית. לא זוכרת עונה שנושא התקציב והבישולים היה מאורגן ברמה כזו ועוד לשלוש ארוחות מסודרות ביום, כשכולם יושבים יחד. לדעתי, היא מתנה לבית הזה! ולא סתם, גם מתנה יפהפיה ואינטיליגנטית. אני בעדה.

Psy Bear

Well-known member
מקווה שהדיירים אוהבים את האוכל שלהם בתיבול טפלון, למה ספיר דואגת לגרד אותו טוב טוב מהמחבת.

קליאו22

Well-known member
בדיוק ספיר ויענקי מסכימים ביניהם שהעונה מאוד יפה, עונת הנחמדים....וואי, איזה חסרי מודעות אבל טוטאלית
עונת הצבועים, החנפנים והנגררים. כאילו החליטו מראש מי תהיה המפקדת שלהם ואבוי למי שיזיז, ישנה, יביע דעה אחרת ויערער
דיקטטורה במיטבה...מזכיר לי מקומות עבודה שסבלתי בהם חודש גג. העובדים היו יסמנים כנועים שהתרגלו ליחס חרא בלי להיות מודעים לכמה הם בשבי פחדני ולכן המשיכו עשרות שנים למזלו של הבוס העריץ והאידיוט. כחדשה מבחוץ תהיתי איך הם מקבלים התנהגות כזאת וענו לי שאני עושה עניין גדול מדי והוא בנאדם טוב |נחמה|

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
אשרי המהלכים בעולם הזה בעיניים פקוחות לרווחה
מזהים את החלאות
מפתחים חסינות למניפולציות
ולא נופלים ברשתם של גזלייטרים
:sneaky:(y)
מציעה למחוק את ההודעה הזאת ועכשיו!

לא מובן לי
מלינים על המילה עדר (שאני בהחלט מסכימה ואני לא מאפשרת שזה יכתב)
אבל בדרך וונאבי מתוחכמת כותבים את אותו הדבר? ואפילו גרוע יותר?
(דיווחים מישהו? לא הא.....)

תמחקי את ההודעה הזאת עכשיו!

אופה קטנטנה

Well-known member
מיקי,

מרוש כאן,

היא תעזור, מותק,

אבל,

בערב ובלילה, כשאהיה כאן,
אדאג שיהיה לך מוי כייף, שבי לידי.
תהי בטוחה, שלא אאפשר לשום דבר לקרות.
😘😘