** שרשור צוהריים 🍴 היום ה-46 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
הם יצחקו אם יגיד ״יצאנו שנתיים בתיכון״
😂😂

אולי חתכו את המשפט?

מיק83

Well-known member
ואויי אם האקס יגיד משהו נגד אברם בת.ז 🤦🏻‍♀️

סביר שיהיה

קליאו22

Well-known member
אני רק מקווה שמצבה של סתיו יוטב, שתמצא חבר חדש שלא יצחק עליה אלא איתה, שיוציא ממנה פחות מלחמה לשם שינוי וקצת יותר רוגע.
עברה גיהנום של חודש וחצי ועכשיו מגיע לה לנוח. כמובן שאצלה אין לנוח ולהיעלם, היא אחת שתמיד מייצרת משהו מעניין.
לא בא לי עוד השפלות וברבי אחת שכבר יכולה להתדרדר להרס עצמי - הלו, לא באתי ל"סיפורה של שפחה" עונה 3
בין היתר אני רוצה גם שיאירו את עיניה לגבי מה שמתרחש מאחוריה גבה עם הזוג שהיא מחשיבה כחברים - אברם וספיר.
ברור לי שהיא מרגישה ומבינה מי ומה הם אבל לקבל חיזוק מבחוץ ייתן לה יותר ביטחון עצמי כדי לא לסלוח להם שוב ושוב ולהתעקש להיות בחברתם.

איבונה3

Well-known member
אני רק מקווה שמצבה של סתיו יוטב, שתמצא חבר חדש שלא יצחק עליה אלא איתה, שיוציא ממנה פחות מלחמה לשם שינוי וקצת יותר רוגע.
עברה גיהנום של חודש וחצי ועכשיו מגיע לה לנוח. כמובן שאצלה אין לנוח ולהיעלם, היא אחת שתמיד מייצרת משהו מעניין.
לא בא לי עוד השפלות וברבי אחת שכבר יכולה להתדרדר להרס עצמי - הלו, לא באתי ל"סיפורה של שפחה" עונה 3
בין היתר אני רוצה גם שיאירו את עיניה לגבי מה שמתרחש מאחוריה גבה עם הזוג שהיא מחשיבה כחברים - אברם וספיר.
ברור לי שהיא מרגישה ומבינה מי ומה הם אבל לקבל חיזוק מבחוץ ייתן לה יותר ביטחון עצמי כדי לא לסלוח להם שוב ושוב ולהתעקש להיות בחברתם.
לא להאמין...סתיו עברה גיהנום ???? אז מה עברו הדיירים ?????

קליאו22

Well-known member
לא להאמין...סתיו עברה גיהנום ???? אז מה עברו הדיירים ?????
לא צפינו באותה עונה?? לכל אחד יש את הפריזמה שלו
לשאר הדיירים יש אחד את השני ומה היא מעוללת להם כל כך אוי אוי אוי המסכנים?! שיגידו תודה שיש מישהי אחת בבית הייסמנים שמפרה את השיעמום המדכא
זה שהם צרי מוחין וחמומי מוח זה בעיה שלהם

מיק83

Well-known member
האח נראה לי עבד עליהם טוב

הם יגלו בשבת שזה אקס מהתיכון

כי האקס שספיר דיברה עליו - המשפחה דיברה איתו וזה לא הוא 😅

מיק83

Well-known member
שיר צרפתי שאמורה להיכנס בזוגיות עם אח של נועה קירל

מעניין אם נכנסה בגלל קשרים?

עוד ״רווקה״

מצב