פאף פה
Well-known member
איך הורס? מצבו גם ככה בקרשים אצל הקהלאברהם כל כך במצב של מיגננה 24/7. זה הורס לו חבל.
איך הורס? מצבו גם ככה בקרשים אצל הקהלאברהם כל כך במצב של מיגננה 24/7. זה הורס לו חבל.
בחיי . ממש נכוןאברהם החליט שהוא אריהיקירי אתה בקושי חתלתול חסר ביטחון..ספיר גדולה עליך בכמה מספרים
הם עוד היו ערים מ6:30 … וספיר שלחה אותו לאח שירגיע אותואברהם החליט שהוא אריה יקירי אתה בקושי חתלתול חסר ביטחון..ספיר גדולה עליך בכמה מספרים
איזה חתלתול...הוא צרצר טיפוסי. עף על עצמו ומצרצראברהם החליט שהוא אריה יקירי אתה בקושי חתלתול חסר ביטחון..ספיר גדולה עליך בכמה מספרים
לא להאמין...סתיו עברה גיהנום ???? אז מה עברו הדיירים ?????אני רק מקווה שמצבה של סתיו יוטב, שתמצא חבר חדש שלא יצחק עליה אלא איתה, שיוציא ממנה פחות מלחמה לשם שינוי וקצת יותר רוגע.
עברה גיהנום של חודש וחצי ועכשיו מגיע לה לנוח. כמובן שאצלה אין לנוח ולהיעלם, היא אחת שתמיד מייצרת משהו מעניין.
לא בא לי עוד השפלות וברבי אחת שכבר יכולה להתדרדר להרס עצמי - הלו, לא באתי ל"סיפורה של שפחה" עונה 3
בין היתר אני רוצה גם שיאירו את עיניה לגבי מה שמתרחש מאחוריה גבה עם הזוג שהיא מחשיבה כחברים - אברם וספיר.
ברור לי שהיא מרגישה ומבינה מי ומה הם אבל לקבל חיזוק מבחוץ ייתן לה יותר ביטחון עצמי כדי לא לסלוח להם שוב ושוב ולהתעקש להיות בחברתם.
לא צפינו באותה עונה?? לכל אחד יש את הפריזמה שלולא להאמין...סתיו עברה גיהנום ???? אז מה עברו הדיירים ?????
אולי עוד רמזים על החדשים?האח קרא להם
למה?
יש משהו לא טוב עם המים שם… על הפנים כמו כל העונה הזאת.באמת חם היום מאוד אז למה שלא יכנסו לבריכה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.