** שרשור צוהריים 🍴 היום ה-46 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

קליאו22

Well-known member
שיתנו לסתיו לשמוע צעקות מעודדות אליה, משהו קטן, לא מבינה את הבידוד יתר המכוון שעושים לה, זה פשוט מרתיח!!!!
בכלל, כמעט אין דקה שאני לא פותחת שידור, חוץ ממשימות כמו עכשיו, שאני לא רואה עקיצה לכיוון סתיו, עוד הקנטה, עוד ירידה, עוד הערה...פשוט נורא :cry:
והיא כבר לא עונה, מעייף נפש להחזיר כל היום ולהיות בכוננות מלחמה.
היא קמה והולכת, כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה, איך אפשר לא לרטון ולהתעצבן? מצב הישרדותי
אני מתפלאת שהיא כמו עוף החול קמה כל פעם מחדש ומוצאת את האופטימיות.
אבל אם האח ימשיך להתעלל בה ויכניס אנשים שרק רוצים להוריד אותה אני לא אתפלא אם תבקש לעזוב, כבר מעבר לכוחות אנוש....שבוע הבא התמונה תתבהר לכאן או לכאן, נקווה שלטובה.
גם בחוץ יש דעות חלוקות עליה ורואים בה דמות פיקטיבית, קוריוז ועוד כמה מילים "יפות" שכואב לקרוא.
אפילו שי חי יורד עליה באח לילה ...שי חי שהיה שחור משחור בעונה שלו הכי אמור להבין אותה, אבל אין מה לצפות ממישהו שהתחבר למתעללים בו בחוץ והוכיח את עצמו לרעה כביריון בעונת אסף גורן. כל כך לא חד ואינטיליגנט כמו שהוא מחשיב את עצמו לעומת נדיר שדיבר לעניין..אחלה נדיר

קליאו22

Well-known member
נדיר שצועקים לה מהגבעה, הכי פחות מלכל השאר
בהדחות צועקים לה ונותנים לה לשמוע
יש פקחים שמעיפים אותם ישר ולא ראיתי שהיא שמעה פעם אחת אפילו. גם אם צעקו לשניה, סתיו לא שמעה ואחרים ישר תופסים בעלות ואמרים שצעקו לשי...יש שם חארות הרי. אנשים הכי דוחים שראיתי מכל העונות

מיק83

Well-known member
יש פקחים שמעיפים אותם ישר ולא ראיתי שהיא שמעה פעם אחת אפילו. גם אם צעקו לשניה, סתיו לא שמעה ואחרים ישר תופסים בעלות ואמרים שצעקו לשי...יש שם חארות הרי. אנשים הכי דוחים שראיתי מכל העונות
אני ראיתי שהיא שמעה צעקה פעם אחת

katy2022

Well-known member
שיתנו לסתיו לשמוע צעקות מעודדות אליה, משהו קטן, לא מבינה את הבידוד יתר המכוון שעושים לה, זה פשוט מרתיח!!!!
בכלל, כמעט אין דקה שאני לא פותחת שידור, חוץ ממשימות כמו עכשיו, שאני לא רואה עקיצה לכיוון סתיו, עוד הקנטה, עוד ירידה, עוד הערה...פשוט נורא :cry:
והיא כבר לא עונה, מעייף נפש להחזיר כל היום ולהיות בכוננות מלחמה.
היא קמה והולכת, כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה, איך אפשר לא לרטון ולהתעצבן? מצב הישרדותי
אני מתפלאת שהיא כמו עוף החול קמה כל פעם מחדש ומוצאת את האופטימיות.
אבל אם האח ימשיך להתעלל בה ויכניס אנשים שרק רוצים להוריד אותה אני לא אתפלא אם תבקש לעזוב, כבר מעבר לכוחות אנוש....שבוע הבא התמונה תתבהר לכאן או לכאן, נקווה שלטובה.
גם בחוץ יש דעות חלוקות עליה ורואים בה דמות פיקטיבית, קוריוז ועוד כמה מילים "יפות" שכואב לקרוא.
אפילו שי חי יורד עליה באח לילה ...שי חי שהיה שחור משחור בעונה שלו הכי אמור להבין אותה, אבל אין מה לצפות ממישהו שהתחבר למתעללים בו בחוץ והוכיח את עצמו לרעה כביריון בעונת אסף גורן. כל כך לא חד ואינטיליגנט כמו שהוא מחשיב את עצמו לעומת נדיר שדיבר לעניין..אחלה נדיר
היא לא תעזוב בחיים מיוזמתה…יש בה חוזק יותר מלכולם ביחד

naamaben

Member
כבר בהתחלה סתיו אמרה שתמיד שופטים אותה בגלל איך שהיא נראית וזה בדיוק מה שהדיירים עשו לה והיא גם אמרה את זה.
בינם לבין עצמם היפים והצעירים הקימו קליקה בה לכל פריט במקרר היו בעלים( זה של ניקול, זה של לין, זה של שניר, זה של ספיר) ורק לסתיו לא נשאר...
מה עשתה סתיו? שמה בארון
וככה זה התחיל ונמשך כשסתיו מגינה על עצמה בתוקפנות מסוימת.

מיק83

Well-known member
כבר בהתחלה סתיו אמרה שתמיד שופטים אותה בגלל איך שהיא נראית וזה בדיוק מה שהדיירים עשו לה והיא גם אמרה את זה.
בינם לבין עצמם היפים והצעירים הקימו קליקה בה לכל פריט במקרר היו בעלים( זה של ניקול, זה של לין, זה של שניר, זה של ספיר) ורק לסתיו לא נשאר...
מה עשתה סתיו? שמה בארון
כבר בהתחלה סתיו שיקרה לדיירים ופתחה ברגל שמאל את היחסים איתם

mariamma 86

Well-known member
מה עשתה סתיו? שמה בארון
זה התחיל מזה שהיא החביאה פתי בר אבל זאת לא הסיבה שהם כל כך מתעבים אותה וחלק גם שונאים בגלוי או בסתר
זה בגלל שהיא כל כך שונה מהם
לא הולכת עם הזרם ואף מתנגדת
לא נשענת על אף אחד
לא נידית
לא מחפשת חברים בכוח ולא מתחנפת לקליקה החזקים
היא מלכה

קליאו22

Well-known member
זה התחיל מזה שהיא החביאה פתי בר אבל זאת לא הסיבה שהם כל כך מתעבים אותה וחלק גם שונאים בגלוי או בסתר
לא נשענת על אף אחד
לא נידית
היא מלכה
וואוו אהבתי מאוד |4U|
אבחנה מדויקת

raz 2003

Well-known member
לא נשענת על אף אחד
לא נידית
היא מלכה
מלכה לא אמורה לקנא באחרים ולהתלונן/לבכות כל כמה דק….. עלאק ״מלכה״😆

ziniozi

Well-known member
לא נשענת על אף אחד
לא נידית
היא מלכה
גם אורלי ''חביאום'' היתה מחביאה ממתקים
היתה היסטרית שתהיה לה תמיד גישה למתוק
זאת הפרעה של אנשים שגדלו בחוסר קיצוני של מתוק
נורא כואב לראות אפס חמלה כלפי ההפרעה הזאת.

_אלכסה

Well-known member
מה עשתה סתיו? שמה בארון
נוו באמת, היא שמה לעצמה דברים בארון כבר בשבוע הראשון לפני שהיה למישהו בעלות על משהו. היא שיקרה בנוגע לגיל שלה ואמרה שאין לה ילדים, אף אחד לא פסל אותה מראש בגלל המראה שלה 🙄

רותרות7

Well-known member
נוו באמת, היא שמה לעצמה דברים בארון כבר בשבוע הראשון לפני שהיה למישהו בעלות על משהו. היא שיקרה בנוגע לגיל שלה ואמרה שאין לה ילדים, אף אחד לא פסל אותה מראש בגלל המראה שלה 🙄
כל מילה בסלע! מהרגע הראשון רק עשתה פרובוקציות לתפוס זמן מסך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה