לא נראה לייש לי הרגשה שהיה ריב קשה בבית היום
אני זוכרת את המקרה, כמה שהתעללו בילד הזה ובתקופה שעוד פחות דיברו והייתה פחות מודעות לדברים האלה. היום יש הרבה דיבור ומודעות שזה טוב.. בטח מונע עוד מקרים קשיםצפה בקובץ המצורף 82425
והתגובה של אמא של אלרועי, הילד שהתאבד
אסור לדבר כי זה לא דמוקרטימשמיעים להם שיר על חרם
וזאתי עוסקת באיך היא שרה
הכל אצלה בהסוואה, היא מבינה טוב מאוד מה הכוונה במוחה הקרימינלי והקר ומחפה על זה בשנאה לזמרתמשמיעים להם שיר על חרם
וזאתי עוסקת באיך היא שרה
זה ציטוט מהשיר ״פרח השכונות״ של טיפקס ועלמה זקמשמיעים להם שיר על חרם
וזאתי עוסקת באיך היא שרה
זה מעניין לצטט את השיר הזה בעיתוי הזה...זה ציטוט מהשיר ״פרח השכונות״ של טיפקס ועלמה זק
השיר של עטרה והחלק ההוא שעלמה זק שרה הם באותו סגנון מוזיקלי, הגיוני שזה הזכיר לה אותוזה מעניין לצטט את השיר הזה בעיתוי הזה...
עילגים עלובים תת רמהבושה.. אברם ובן לא יודעים שעטרה זה בטית ולא תו. עטרה...!!
למה?צריך להגיד לכל הדיירים לשבת בסלון, להכניס פסיכולוג לתוך הבית ולדבר על חרם והכל בשידור חי.
כן, חרם. לדבר על זה, להבין מה זה אומר, איך מתייחסים לאדם שונה מאיתנו, איך מגיבים, מה צריך להגיד.
הגיע הזמן שהאח הגדול לא יהיה רק טראש. אם כבר תוכנית שמשודרת כל הזמן אז לפחות שיהיה תוכן חינוכי.
אין לי טענה על הדיירים, אני רק אומר, אם כבר מכניסים זמרת ששרה על חרם אז לפתוח את זהלמה?
נראה שהם הגיבו אחלה
גם ספיר הגיבה אחלה, למרות להוצאתם את דיבתה
היא ציטטה שורה משיר
למה לכבות אותנו אבללמה?
נראה שהם הגיבו אחלה
היא ציטטה שורה משיר
ציטטה את החלק הכי אהוב עליה והכי קרוב לליבהלמה?
נראה שהם הגיבו אחלה
היא ציטטה שורה משיר
כי זה חלק ששרים אותו באותו סגנון כמו השיר שהם שמעו עכשיו, כנראה הזכיר להציטטה את החלק הכי אהוב עליה והכי קרוב לליבה
ציטטה את החלק הכי אהוב עליה והכי קרוב לליבה
זה מוסיף ערך חינוכי לצפיה, אתה צודקצריך להגיד לכל הדיירים לשבת בסלון, להכניס פסיכולוג לתוך הבית ולדבר על חרם והכל בשידור חי.
כן, חרם. לדבר על זה, להבין מה זה אומר, איך מתייחסים לאדם שונה מאיתנו, איך מגיבים, מה צריך להגיד.
הגיע הזמן שהאח הגדול לא יהיה רק טראש. אם כבר תוכנית שמשודרת כל הזמן אז לפחות שיהיה תוכן חינוכי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.