הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו...הם מתלוננים מה קורה בבית, אבל מה שעושים בחוץ גרוע יותר פי כמה וכמה
ופה אני אשתוק
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו...הם מתלוננים מה קורה בבית, אבל מה שעושים בחוץ גרוע יותר פי כמה וכמה
מתחברים כי קצת מפחדים ממנה. היא בעלת המטבח מחלקת אוכלבגלל זה כולם בבית מתחברים אליה ונורא אוהבים אותה כולל סתיו?
היא בהחלט שתלטנית, אבל מפה ועד הרצח אופי שעושים לה? הגזמה
אבל אבל אבל - היא מחביאה בשביל הקבוצהההההעעעע!!!מתחברים כי קצת מפחדים ממנה. היא בעלת המטבח מחלקת אוכל
מזמינה מצרכים מסתירה במבה בכרית אפילו מסתירה לחם מאחורי שמיכות
וכל מיני פינוקים מאחורי המקררים ועוד ועוד
הגננת הולכת?כותבים כאן שמבקרים בשרשור פוליטיקה,
וביקרו כשלא הייתי נוכחת,
כנסו לקרוא, מה עליכם לעשות, ומה לא.
ואת התייחסותי לאופן שבו אתם מתדיינים,
כשאין גננת בנמצא.
שבת שליווה.
עוד לא.הגננת הולכת?
עדיין לא ראיתי אצלהם כף עץיו ספיר עם הכף מתכת בתוך המחבת נון סטיק
בדוק יש להם. ואם אין להם, הם יכולים לבקש.עדיין לא ראיתי אצלהם כף עץ
האח קמצןבדוק יש להם. ואם אין להם, הם יכולים לבקש.
עכשיו אני רואה את ינקי חותך, אני רואה שגם הסכינים שם לא חדות בכלל.
לא היה ספק שהוא נכנס בגלל סתיוסתיו ואורי מכירים הרבה יותר טוב ממה שסיפרו לנו יש מצב שהוא ידע אפילו שהיא נכנסת לפי הדיבורים ביניהם. בקיצור למי שתהה למה הכניסו ללמלמית כמו ניקול מישהו, אז זהו שלא הכניסו לה הכניסו אותו יותר בגלל סתיו. כמובן שלא מזיק שיש לו קשר עם ניקול בשביל האינטריגות...
הוא בטח גם רוצה אותהלא היה ספק שהוא נכנס בגלל סתיו
הכל מתנהל שם לפי סתיו
האח מזמן הפסיק להיות אותנטי. אצל עוז זה בולט במיוחד. כולם מכירים את כולם נכנסים זוגותסתיו ואורי מכירים הרבה יותר טוב ממה שסיפרו לנו יש מצב שהוא ידע אפילו שהיא נכנסת לפי הדיבורים ביניהם. בקיצור למי שתהה למה הכניסו ללמלמית כמו ניקול מישהו, אז זהו שלא הכניסו לה הכניסו אותו יותר בגלל סתיו. כמובן שלא מזיק שיש לו קשר עם ניקול בשביל האינטריגות...
מענייןסתיו ואורי מכירים הרבה יותר טוב ממה שסיפרו לנו יש מצב שהוא ידע אפילו שהיא נכנסת לפי הדיבורים ביניהם. בקיצור למי שתהה למה הכניסו ללמלמית כמו ניקול מישהו, אז זהו שלא הכניסו לה הכניסו אותו יותר בגלל סתיו. כמובן שלא מזיק שיש לו קשר עם ניקול בשביל האינטריגות...
כן. ממש ככה. ניקול אפשר להגיד ירדה ממנה. גם שי. לין תפסה את המקום רק בלי קללות רק טינופים פה ושםמעניין
כתבתי גם קודם
שהכניסו את אורי בשביל להפסיק את החרם על סתיו
שתי ציפורים במכה אחת - גם מכר של סתיו שמחבב אותה
וגם לחישות ותידרוכים בלילה לניקול - מנהיגת עדר הבריונים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.