ממשהכי גרוע זה לתפוס את יובלי שהיא במצב אטום. היא מקשיבה רק שהיא נרגעת
ממשהכי גרוע זה לתפוס את יובלי שהיא במצב אטום. היא מקשיבה רק שהיא נרגעת
אברהם בגוש משל עצמו, בראש שלושיר לאברהם - יש בבית גוש א' - שי שניר ספיר ליאל ומעתוק
ויש גוש ב' - סתיו יאיר ועדן. אני קצת פה וקצת שם
לא רוצים אותי באף גוש...
אוי אוי אוי מסכנה. מטנפת על כולם ומופתעת
אברהם - גם אני באף גוש
צחקתי בקול
אברהם לא בגושאברהם בגוש משל עצמו, בראש שלו
אברהם הוא גבר שכל נשות ישראל חולמות עליו, לא ? זה לפחות מה שספיר חושבת , ורץ בכתוביות ללא הפסק...אברהם לא בגוש
הוא גוש... מה שאורי נגר אמר
ספיר עיוורת, הצהרות האהבה וכל ניסי הגבורה שהוא מאכיל אותה שהוא יעשה הכל עבורה ויקריב עצמו בשבילה טשטשו אותה. היא כן רואה את האזהרות של גבר קנאי, פרימיטיבי, רכושני, לא מכיל וילדותי אבל מתעלמת מזה כי היא חושבת שתשנה אותו בשיחות בוגרות ובהקשבה אחד לשני, לא יקרהאברהם הוא גבר שכל נשות ישראל חולמות עליו, לא ? זה לפחות מה שספיר חושבת , ורץ בכתוביות ללא הפסק...
לי עבר בראש...שישנו עוד גוש....שיר לאברהם - יש בבית גוש א' - שי שניר ספיר ליאל ומעתוק
לא רוצים אותי באף גוש...
אברהם - גם אני באף גוש
צחקתי בקול
היא דווקא אמרה שספיר לא כל כך וגם אתהשיר לאברהם - יש בבית גוש א' - שי שניר ספיר ליאל ומעתוק
לא רוצים אותי באף גוש...
אברהם - גם אני באף גוש
צחקתי בקול
היא אומרת לכל אחד מה שהוא רוצה לשמוע. זה ברור שאברהם וספיר קרובים יותר ״לגוש״ של ליאל משאר הבית.היא דווקא אמרה שספיר לא כל כך וגם אתה
ד
גם סתיו לאהיא דווקא אמרה שספיר לא כל כך וגם אתה
ד
מעתוק לא כזאת מלאך. ממש לא. ואפילו יש בה קצת רוע.אף אחד שם לא מנבחרי העם או מהמשובחים בהם, היחידים שאין בהם רוע או זדון הם מעתוק ויענקי
הם ממש לא קדושים אבל הם לא מחפשים להרע למישהו, לא רוע במעתוק רוע ההיפך היא אהבלית טובה כזאת. הם 2 אנשים שתרגיש נעים בקרבתם, גם אם הם לא מחבבים מישהו או לא מתחברים אליו לא ינסו לפגועמעתוק לא כזאת מלאך. ממש לא. ואפילו יש בה קצת רוע.
וגם יענקי לא בדיוק הקדוש שעשו ממנו.
אדישות זה גם רועהם ממש לא קדושים אבל הם לא מחפשים להרע למישהו, לא רוע במעתוק רוע ההיפך היא אהבלית טובה כזאת. הם 2 אנשים שתרגיש נעים בקרבתם, גם אם הם לא מחבבים מישהו או לא מתחברים אליו לא ינסו לפגוע
ינקי...כמה פעמים כן ניסה לפגוע...הם ממש לא קדושים אבל הם לא מחפשים להרע למישהו, לא רוע במעתוק רוע ההיפך היא אהבלית טובה כזאת. הם 2 אנשים שתרגיש נעים בקרבתם, גם אם הם לא מחבבים מישהו או לא מתחברים אליו לא ינסו לפגוע
מעתוק כן קצת רעה לדעתי. פשוט במסווה של "הסתומה הטובה".הם ממש לא קדושים אבל הם לא מחפשים להרע למישהו, לא רוע במעתוק רוע ההיפך היא אהבלית טובה כזאת. הם 2 אנשים שתרגיש נעים בקרבתם, גם אם הם לא מחבבים מישהו או לא מתחברים אליו לא ינסו לפגוע
ואף יותר מזה, הם מנצלים את התדמית שהם יודעים שיש להםמעתוק לא כזאת מלאך. ממש לא. ואפילו יש בה קצת רוע.
וגם יענקי לא בדיוק הקדוש שעשו ממנו.
על תקן ג׳קי, מושיק עפיה, זהבה בן, חמימוואף יותר מזה, הם מנצלים את התדמית שהם יודעים שיש להם
טרמפיסטים
כולם היו אנשים טובים, קצת שיחקו על תדמית התמימות והפשטות אבל באף אחד מהם לא היה רוע והיה להם כבוד לאנשיםעל תקן ג׳קי, מושיק עפיה, זהבה בן, חמימו
מעתוקה...עשתה דברים נגד סתיוכולם היו אנשים טובים, קצת שיחקו על תדמית התמימות והפשטות אבל באף אחד מהם לא היה רוע והיה להם כבוד לאנשים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.