פאף פה
Well-known member
לא… ממש לא.עדן זה סוג של יובלי
היא רגישה ובוכה אבל לא היסטרית ומתפרעת בצרחות ונפנופי ידיים ורגליים.
לא… ממש לא.עדן זה סוג של יובלי
יש בה דרמתיות כזאתלא… ממש לא.
היא רגישה ובוכה אבל לא היסטרית ומתפרעת בצרחות ונפנופי ידיים ורגליים.
אבל מאופקתיש בה דרמתיות כזאת
וואו זה בול מה שבאתי לרשוםעדן זה סוג של יובלי
אבל היא בוכה בשקטוואו זה בול מה שבאתי לרשום
היא טראומטית כמו יובל רק בגירסא הבלונד
נראה לי שעדן באמת ראתה קטעים של יובל מחדר האח לפני שנכנסה שבהם יובלי יוצאת רגישה, עדינה, אינטליגנטית ומעניינת, עדיין היא לא קולטת שמעבר לזה שיבולי לא באמת מעוניינת בנשים אין בין שתי אלה שום חיבור וכימיהעדן זה סוג של יובלי
היא סוג של כדור צפצפה כזה, משחק לכלביםעדן זה סוג של יובלי
היא פורקת, היא נשברת שהמטרה שאליה הגיעה לא התממשה. היא מאשימה את עצמה. היא לא קוראת סיטואציות נכון ויובלי מעולם לא התעניינה בה כזוג ואף אישה אחרת שהיתה באה לא היתה רומן לזוגיות בבית, עוז כשל.נשמע כאילו עדן עושה שיחת פרידה מהבית..
והיא בסך הכל רצתה לפנות אליה כדי לחתוך ממנהמה כבר עדן אמרה ליובל שאמרה לה לא לפנות אליה... יובלי חייבת למצוא את קו האמצע
היא קיצונית
בול.והיא בסך הכל רצתה לפנות אליה כדי לחתוך ממנה
זה יהיה טוב לכולם
יובל לא תפרוש. עם כמה שהיא נשברת היא מאוד רוצה להמשיך כמה שיותר רחוק. הבעיה שהיא רוצה את הגמר בדרך שלה ובהצגה שלהבול.
יובלי חייבת לפרוש
כבר הייתה פרישה ביום שישי
לא אבדה תקוותנו
הם היו בבריכה ועדן אמרה שעם השיער לאחור זה היה מגניב כזה בעיניה, תל אביבי ויש לה מראה ביצ׳י, עדן התכוונה להגיד אחלה לוק בזה אבל יובל התעצבנה ויצאה מעריכה, עשתה לה גב וזרקה לה אני אקח את המראה הבית׳י שלי ואלך. שוב עשתה דרמה מכלוםמה כבר עדן אמרה ליובל שאמרה לה לא לפנות אליה... יובלי חייבת למצוא את קו האמצע
היא קיצונית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.