"אינטליגנט" דואג לאינטרסים שלו...
עד עכשיו החרדים עושים מאיתנו צחוק בגלל ה"אינטליגנציה" של הציבור היצרני בישראל...
מסתבר שלאינטליגנציה שלנו אין ערך כל עוד היא לא אפקטיבית, ואכן ברור שאין אפקטיביות לקול יצרני באופוזיציה וזה בדיוק מה שאני מנסה "לשדר" באופן מכובד.
אני לא "ליכודניק", הדיון הוא לא על הימין ולא עלי.
אני בהחלט תומך ימין, תמכתי במפלגת ישראל ביתנו וכעת אני בספק אם אצביע לרשימת ליכוד ביתנו, סביר שאצביע ימינה יותר.
ישנו הבדל עצום בין הימין לשמאל בתחום המדיני/ביטחוני, בעצם הפכים מושלמים.
אילו היה השמאל אומר את שכו-לם מבינים שצריך להגיד, את המילים: "סליחה טעינו עם אידיאולוגיית התבוסנות", מכאן שלא היינו רואים הבדל.
אין דבר כזה "סוציאל דמוקרטי", הטוען שהוא כזה מהווה מבחינתי קומוניסט בתחפושת.
אולי תסביר לי אתה מה עושה את מפלגת העבודה ל"סוציאל דמוקרטית"? זה שהיא מצהירה על עצמה ככזאת, עושה אותה כזאת?
מפלגת העבודה מזמן מזמן לא עסקה ב"עשייה", עסקה רק בדיבורים וניסיונות להרס.
אז מה עושה אותה ל"סוציאל דמוקרטית"?
התשובה חדה וחלקה: "דיבורים".
מפלגת העבודה תמכה בהיותה בשלטון אך ורק בשכירים ה"מתאימים", אלו שהיו חלק מה"מערכת".
אני עובד חברת החשמל, האמן לי שהכרתי מבפנים את ה"מערכת", הייתי אפילו חבר מפלגה בעל כורחי...
היום ציבור העובדים מנותק לחלוטין ממפלגת העבודה! ובצדק.
בעצם, אין היום שום קשר בין "עבודה" ל"מפלגת העבודה", זאת האמת.
אז מפלגת העבודה יכולה להגיד על עצמה כי היא "תומכת בשכירים", אבל הציבור יודע שמדובר רק בדיבורים! חד וחלק.
בפועל, הציבור נוטה לחשוב שנותרתם "דמוי קומוניסטים" כפי שהייתם מימים ימימה.
הציבור היצרני צריך לשאוף שהממשלה הבאה תהיה נטולת חרדים, זאת כדי שניתן יהיה לקדם רפורמות אזרחיות ושלטוניות שיפסיקו את הטפילות החרדית ויפנו כספים לטובת מקיימי המדינה.
אם שוב נהיה מפולגים, שוב החרדים יחגגו עלינו וה"אינטליגנציה" שלנו ערכה יהיה אפס.
לא הגיע הזמן שנעדיף אפקטיביות?