שרשור ציורים ^_______________^

ShuNka

New member
זה דומה *-*~

אם תזיז את העיניים זה יהיה אפילו יותר ^_^

../images/Emo15.gif שיניגאמים מסטולים (תירוצים

תירוצים, מה אני לא אעשה כדי להכיח את הOOC ביוצרים שלי?) בציור: רנג'י עם כד סאקי סרוח (XD) על הרצפה, קירה מזמר לו happy people לכוס יין בהתקף OOCיות, יורואיצ'י שותה יין אדום בזמן שסוי משמשת כשרת המשקים, יומיצ'יקה ואיקאקו יוצאים במחולות מוזרים (פלוגה 11, לכו תבינו אותם. אני ממש יכולה לשמוע אותם שרים "יו יו דה האפי דראנקס!" ארו משהו כזXP) נאנאו מסטולה נשענת על שונסוי לא פחות מסטול שהבין שהיא הרבה יותר נחמדה אחרי שהיא שותה, והינאמורי חסרת כל שיווי משקל, אחרי כנאה יותר מדי פונץ', מועדת על הפה של היטסו המום במיוחד ועניקה לו נשיקה מהממת ומלווה בהימרחות ובצחקוקים (היא באמת לא ידעה שפלוגה 11 הכניסו וודקה לפונץ'). הציור כולו מוקדש לבטא הנהדרת והכוסע שלי טומו, שלא הגיעה למפגש מטעמים מצערים. אוהפתותך טומו!

Vivi Sparrow

New member
WTF זה בדיוק הציור שציירת לי! T_T

בוגדת, את לא הסוי שלי יותר. *בורחת בבכי*

../images/Emo15.gif אבלאבל....;;

זה לא אותו דבר!!! תסתכלי! שלך צוייר ליד יאוי, זה צויר בזמן שיעור טריגו! שלך יותר סגיד! (וחוץ מזה טומו הייתה בטיול סיוטי ולא יכלה להגיע למפגש והבטחתי לה ציור! מסכנה היא עשתה אעת כל המכתש הקטן ברגל.... ואנחנו חשבנו שהלכנו הרבה) *סוי רודפת בעקשנות אינסופית אחרי יורואיצ'י עם דובי ענקי וצוןעקת "יורואיצ'י סאמההההההה"*

Vivi Sparrow

New member
;;

*יורואיצ'י מסתובבת אל סוי בדמעות* תראי מה את עושה לי!!! *נופלת על האדמה באפיסת כוחות*

coral chan

New member
המכתש הקטן זה מסלול קצרצר םם;../images/Emo210.gif

באמאשלי! חצי ממנו זה ירידה.. אני אוהבת ירידות

The Snow fox

New member
...זה לא נשמע טוב 0_O../images/Emo63.gif

(סליחה על הערה המיותרת והצפויה
.)

coral chan

New member
מה? םם; ../images/Emo210.gif

עדי,איפה את כשאת צריכה לכסות לי את האוזניים?
(באמת שלא הבנתי ;; )

BlackEyedSpirit

New member
O__________O""""""

זה באמת לא נשמע טוב XPPPPPPP הוו קורלצ'אן, תמימה קטנה. כשתגדלי תביני XD סתמ. אני מקווה שלעולם לא תביני. איכ.

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif T.T זה סיוט

עלק קצר. ועוד מלא אבק ועם ירדות ממש תלולות ומסוכנות ולא בטיחותיות בעליל~ [אני לא מפונקת~! באמת~! T.T]

coral chan

New member
הירידה רק בהתחלה ../images/Emo210.gif

והיא כיפייייייתתתתת
אני אוהבת ירידות תלולות XDD וכל שאר המסלול הוא מישורי,עד קצה המכתש. רק הבעיה שלא היה בכלל צל,ולא היה איפה לאכול צהריים X_X וגם לא איפה להשתין. פוי :X

למעלה