שרשור ציורים ^_______________^

coral chan

New member
טוף,אני משצית ../images/Emo210.gif

אני חייבת לאהוב את זה,נכון? ^^'' את לא עצלנית,אל תדאגי <: אצלנו בנות נכנעו איפשו בתחילת הירידה.. @@ אהה!! ובסוף ממש בסוף אחרי שיוצאים מהמכתש יש כזה דינוזאור ענקי *________* גם את שמת לב אליו? הוא היה כל כך מגניב!

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif אה, את משצית, זה מסביר הכל

שקלתי להיות מש"צית. אבל כל הזמן שכחתי להביא את הטפסים XP אז בסוף פשוט הלכתי ונעשתי מד"צית. הכי טוב. חדר ממוזג, דיונים פילוסופיים טיולים קלים פה ושם ואח"כ אני עוד אקבל על זה כסף.

../images/Emo15.gif שיניגאמים בחצאיות מיני! *_*

זה מה שהיה קורה אם רוטקיה הייתה מחליטה מי לובש מה.... בציור: היטסו נמוך ונבוך בשמלה בהירה עם הדפס ארנב, מחובק בידי הינאמורי (את הינאמורי ציירה אוניגירי נה צ'אן) מאוד מאוד מבסוטית בשמלה דומה, איצ'י עצבני בשמלה אדומה קצרצרה עם קישוטים שחורים ולבבותף בתוספת מגפי סיילור מון וכפפות, רנג'י בחולצת מחשוף בלבן- ורוד, תליון ארנב ומיני ורוד-לבןו (וקצר מאוד), עםן נעלי בובה ורודות, גין לא מרוצה בסטרפלס סגול עם הדפס של דובי מרושע וחצאית תץואמת, אישידה נבוך בשמלה תכלת עם סמצל קוונשי ופלטפורמות, והיסאגי בתלבושת סטייל אנבי, ורוקיה מביטה בכולם במבט מאוד מרוצה.

SaijinKun

New member
ציור חמישי ^__________^

רנג'י D: שמוקדש,איך לא, לנהמע סאמה הנסגדת כל-כך כל-כך 3>~~~~ נהמעסאמה,את...אממ...איך קוראים לזה,אה,כן,אנטי-צ'יבית נסגדת ביותר *____________* ואיך אפשר ~שלא~ להקדיש לך? 3>

Adi Chan

New member
אה כן, לא תהייחס לחוסר הדיוק

ולפרופורציות הלא נכונות0_0

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני עדין לא מבינה איך ציירת

כל כך מדהים רק עם עכבר. זה נהדר. 3> היא חמודה נורא. את מציירת בפוטושופ, כן?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ציור לעדי צ'אן ^_^

על הפיק הנהדר שהיא כתבה 3>~!
+
~! וציורים יפים מאוד כולם, טל צ'אן.~! ^^

Goggle Girl

New member
ורוד משמין אותו ;[

אבל איפה השוקולד איפה?! >< זה חלק אינטגראלי בפיק! XD

Larahl

New member